Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie, nie, nie, moj gin w ogole usg nie robi. On prowadzi ciaze i tyle, jutro jade do przychodni do ktorej dostalam skierowanie od mojego gina, tam nie ma zapisow i ciezarne przychodza i czekaja az je przyjma. We czwartek ide do lekarza u ktorego nigdy nie bylam, prywatnie, on robil kazde usg mojej cioci w obu ciazach, podobno baaardzo polecany lekarz, z bardzo dobra opinia, on jest dyrektorem szpitala w ktorym baby sie zabijaja zeby moc tam rodzic i chodzic do szkoly rodzenia...
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Kurde w ciagu tego dnia z 15 razy zmienialam zdanie czy isc jutro na to usg czy nie
Masakra
Na nfzet
Co masz w domu robić
Ma być fajna pogoda, a za tydzien może lać albo byc 35 stopni
Jesli sie cis dzieje to akurat może te dwa dni maja znaczenie.
Toko rzeczy baronowa;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pseudo;). Na usg nie bylo żadnego pęcherzyka przypominam. Takze staram się nie nakręcać. Cieszę się ze cykl nie będzie sie ciągnął tylko okres normalnie przyjdzie. W piatek mam nadzieje wbić sie do poradni leczenia nieplodnosci. To zobaczymy
-
Madziulla daj znać co i jak. Mam nadzieje ze to nic poważnego
U mnie dziś mały spadek i czuje się jak na okres, podbrzusze troche kuje i plecy w krzyżu bolą czyli pełną para objawy miesiączkowe.
Piersi cięzkie noi strasznie dziwnie bolą mnie sutki, stałyduże i sterczące i coraz bardziej jak nigdy do tej pory w życiu
-
Baronowa_83 wrote:Pseudo;). Na usg nie bylo żadnego pęcherzyka przypominam. Takze staram się nie nakręcać. Cieszę się ze cykl nie będzie sie ciągnął tylko okres normalnie przyjdzie. W piatek mam nadzieje wbić sie do poradni leczenia nieplodnosci. To zobaczymy
Masz racje nie nakręcaj się, ae nadzieje zawsze warto miec. Zwłaszcza ze z tymi sprawami nigdy nic nie wiadomo.
Kciukam:*
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Myślę że ja o testowaniu mogę zapomnieć
Zagadaj z lekarzem o tym ile sie starsz może zleci ci jakies badania. Zawsze to troche kasy w kieszeni.
A ja doczytalam przypadkiem ze arbuz bardzo rozrzedza krew. A to jest dobre przy zagnieżdzeniu. Tyle ze ma dużo cukru prostego -
nick nieaktualnyMadzia a sprawdzali nerke? Bo np kolka nerkowa soe charakteryzuje tym ze noli podbrzusze a nie plecy. Ja myslalam ze utknely mi orzechy w jelicie bo dzien czy dwa wczesniej zjadlam na raz dwa opakowania tofifi... A potem sie okazalo jak walneli nerke ze to moje pieprzone nerki. Kazali nasikac a tam mimo tego ze godzine wczesniej sikalam i mocz czysty byl nagle bloto tyle krwi w moczu... Choc u mnie byly wskazania do sprawdzenia tego bo mam. Mega obciazenie genetyczne...
Trzymam kciuki zeby juz bylo dobrze. -
nick nieaktualny