X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie, nie, moj gin w ogole usg nie robi. On prowadzi ciaze i tyle, jutro jade do przychodni do ktorej dostalam skierowanie od mojego gina, tam nie ma zapisow i ciezarne przychodza i czekaja az je przyjma. We czwartek ide do lekarza u ktorego nigdy nie bylam, prywatnie, on robil kazde usg mojej cioci w obu ciazach, podobno baaardzo polecany lekarz, z bardzo dobra opinia, on jest dyrektorem szpitala w ktorym baby sie zabijaja zeby moc tam rodzic i chodzic do szkoly rodzenia...

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa takie buty. to już teraz rozumiem. ale z drugiej strony zawsze byś miała porównanie między jednym a drugim, ale to tam już musisz Ty zdecydować ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja tez mialam jutro isc ale jak nie pojde jutro moge i za tydzien :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to masz tyle możliwości pójścia, że aż głowa boli :) ale skoro nie masz konkretnego terminu to możesz i za tydzień pójść. Już coś więcej zobaczysz :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kurde w ciagu tego dnia z 15 razy zmienialam zdanie czy isc jutro na to usg czy nie :P Masakra
    Idź, bo:
    Na nfzet
    Co masz w domu robić
    Ma być fajna pogoda, a za tydzien może lać albo byc 35 stopni
    Jesli sie cis dzieje to akurat może te dwa dni maja znaczenie.

Toko rzeczy baronowa;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie jutro ma byc znow 30 stopni! Wrrrr.... ;( zobaczymy pewnie sie zbiore...
    Ale tez pewnie bedzie niezla tasmowka skoro nie ma zapisow...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 21:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądałam pogode to niby opady na jutro nadają. ale znając życie nas jak zawsze ominie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak! Ja tylko kupuje to wszystko. Juz nie ma jak sie ruszyć:)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem w szpitalu. przyjechałam na sor o 2 w nocy z takim bolem podbrzusza jakiego nie miałam nigdy. Bylam pewna że torbiel pekla. Ale nie. Zostawili mnie na 2 -3 dni na obserwacje. Dziś będę miała badania krwi o moczu.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się. I daj znać co wymyślili. Juz jest lepiej?

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę ale po przyjęciu do szpitala nie przespalam 15 min

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej! Koniecznie daj znac co stwierdzili! Skąd ten bol!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa cóż ja widzę owulka?? ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pseudo;). Na usg nie bylo żadnego pęcherzyka przypominam. Takze staram się nie nakręcać. Cieszę się ze cykl nie będzie sie ciągnął tylko okres normalnie przyjdzie. W piatek mam nadzieje wbić sie do poradni leczenia nieplodnosci. To zobaczymy

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla daj znać co i jak. Mam nadzieje ze to nic poważnego

U mnie dziś mały spadek i czuje się jak na okres, podbrzusze troche kuje i plecy w krzyżu bolą czyli pełną para objawy miesiączkowe.
    Piersi cięzkie noi strasznie dziwnie bolą mnie sutki, stałyduże i sterczące i coraz bardziej jak nigdy do tej pory w życiu

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Pseudo;). Na usg nie bylo żadnego pęcherzyka przypominam. Takze staram się nie nakręcać. Cieszę się ze cykl nie będzie sie ciągnął tylko okres normalnie przyjdzie. W piatek mam nadzieje wbić sie do poradni leczenia nieplodnosci. To zobaczymy

Masz racje nie nakręcaj się, ae nadzieje zawsze warto miec. Zwłaszcza ze z tymi sprawami nigdy nic nie wiadomo. :)
    Kciukam:*

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że ja o testowaniu mogę zapomnieć

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Myślę że ja o testowaniu mogę zapomnieć
    Nie nakrecamy sie w żadna stronę. Czekamy.
    Zagadaj z lekarzem o tym ile sie starsz może zleci ci jakies badania. Zawsze to troche kasy w kieszeni.

A ja doczytalam przypadkiem ze arbuz bardzo rozrzedza krew. A to jest dobre przy zagnieżdzeniu. Tyle ze ma dużo cukru prostego

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia a sprawdzali nerke? Bo np kolka nerkowa soe charakteryzuje tym ze noli podbrzusze a nie plecy. Ja myslalam ze utknely mi orzechy w jelicie bo dzien czy dwa wczesniej zjadlam na raz dwa opakowania tofifi... A potem sie okazalo jak walneli nerke ze to moje pieprzone nerki. Kazali nasikac a tam mimo tego ze godzine wczesniej sikalam i mocz czysty byl nagle bloto tyle krwi w moczu... Choc u mnie byly wskazania do sprawdzenia tego bo mam. Mega obciazenie genetyczne...

Trzymam kciuki zeby juz bylo dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W nocy usg tylko ginekologiczne robili. Może coś więcej dziś wyniknie

‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ