Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pamietam ze jak trafilam na ostry dyzur chyba o 4 to juz bylam po dwoch omdleniach i ledwo na nogach sie trzymalam, po dwoch godzinach bylam po 4 kroplowkach, po usg, badaniach moczu i krwi i czyms jeszcze, po kroplowkach sie przespalam potem do domu po 6 i spalam kolejne 6 godzin, nooo i tydzien zwolnienia, powiedzieli ze tylko mam piasek w nerce a tam? kamien urodzilam 6 dnia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 08:09
-
Baronowa_83 wrote:To woda, tyle ze o strasznie wysokim indeksie glikemicznym
Indeks wysoki, ale ładunek glikemiczny niski
Madziulla wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu. przyjechałam na sor o 2 w nocy z takim bolem podbrzusza jakiego nie miałam nigdy. Bylam pewna że torbiel pekla. Ale nie. Zostawili mnie na 2 -3 dni na obserwacje. Dziś będę miała badania krwi o moczu.
Madziulla, trzymaj się
Ciri, idź na wizytę. Nie zastanawiaj się.
A wyniki mojego męża ogólnie bardzo ładne. Martwi mnie tylko morfologia: wyszło, że ma 4% prawidłowych plemników (norma od 4%). Nie wiem czy to nie jest za mało? Czy niepotrzebnie się martwię. w końcu wystarczy jeden silny, prawda?
-
Ma bardzo duzo cukrów prostych takze dla cukrzyków nie polecany. Nie wiem co to znaczy;)littleladybird wrote:Madziulla, trzymaj się

A wyniki mojego męża ogólnie bardzo ładne. Martwi mnie tylko morfologia: wyszło, że ma 4% prawidłowych plemników (norma od 4%). Nie wiem czy to nie jest za mało? Czy niepotrzebnie się martwię. w końcu wystarczy jeden silny, prawda?
To zalezy ile ich ma. Jak duzo to 4 starczy. Jak nie. To warto jakies witamy lykaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 08:29
-
nick nieaktualnyNie potrzebnie sie martwisz, dziewczyny mialy o wiele nizsze wyniki i jakos zaszyly jak siebie dobrowadzily do porzadku, akurat tu masz nisko ale w normie wiec jeden sie znajdzie ktory da rade, byle by mial odpowiednie warunki
wiec mysle ze meza faszeruj witaminkami a tak jakby cos i walcz ze swoja owulka
-
Baronowa_83 wrote:Ma bardzo duzo cukrów prostych takze dla cukrzyków nie polecany. Nie wiem co to znaczy;)
To zalezy ile ich ma. Jak duzo to 4 starczy. Jak nie. To warto jakies witamy lykać
Musiałabyś naprawdę dużo zjeść tego arbuza, żeby cukier mocno skoczył
w ładunku glikemicznym bierze się pod uwagę zawartość błonnika, który ogranicza wchłanianie cukrów 
Dzięki dziewczyny
jedno zmartwienie z głowy
plemników ma dużo, jeśli dobrze pamiętam to przy normie od 39% ma 55%
musiałabym to w domu sprawdzić 
No to teraz jeszcze tylko wizyta w poniedziałek i mam nadzieję, że od przyszłego cyklu zadziałamy w kierunku mojej owulacji
-
No zjadam 2 kg;) wiec wiesz to jest duuużolittleladybird wrote:Musiałabyś naprawdę dużo zjeść tego arbuza, żeby cukier mocno skoczył
w ładunku glikemicznym bierze się pod uwagę zawartość błonnika, który ogranicza wchłanianie cukrów 
Dzięki dziewczyny
jedno zmartwienie z głowy
plemników ma dużo, jeśli dobrze pamiętam to przy normie od 39% ma 55%
musiałabym to w domu sprawdzić 
No to teraz jeszcze tylko wizyta w poniedziałek i mam nadzieję, że od przyszłego cyklu zadziałamy w kierunku mojej owulacji
-
nick nieaktualny
-
Madzia trzymaj sie, u jednej to bylo lekarz tez powiedzial ze nic nie ma a 18 dc miala owulke i zaciazyla. Co do badan nasienia juz przy dwoch zachodza.
-
nick nieaktualny4% wszystkich zdrowych to i tak kosmiczna liczba plemników. Ale kupcie sobie fertil mam. Ale nie forte. On poprawi w 3 miesiące do 20% hahaha i będzie duuuuzooo i czessssto. Super działa na libido.littleladybird wrote:Madziulla, trzymaj się

littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-