Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pamietam ze jak trafilam na ostry dyzur chyba o 4 to juz bylam po dwoch omdleniach i ledwo na nogach sie trzymalam, po dwoch godzinach bylam po 4 kroplowkach, po usg, badaniach moczu i krwi i czyms jeszcze, po kroplowkach sie przespalam potem do domu po 6 i spalam kolejne 6 godzin, nooo i tydzien zwolnienia, powiedzieli ze tylko mam piasek w nerce a tam? kamien urodzilam 6 dnia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 08:09
-
Baronowa_83 wrote:To woda, tyle ze o strasznie wysokim indeksie glikemicznym
Indeks wysoki, ale ładunek glikemiczny niski
Madziulla wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu. przyjechałam na sor o 2 w nocy z takim bolem podbrzusza jakiego nie miałam nigdy. Bylam pewna że torbiel pekla. Ale nie. Zostawili mnie na 2 -3 dni na obserwacje. Dziś będę miała badania krwi o moczu.
Madziulla, trzymaj się
Ciri, idź na wizytę. Nie zastanawiaj się.
A wyniki mojego męża ogólnie bardzo ładne. Martwi mnie tylko morfologia: wyszło, że ma 4% prawidłowych plemników (norma od 4%). Nie wiem czy to nie jest za mało? Czy niepotrzebnie się martwię. w końcu wystarczy jeden silny, prawda? -
littleladybird wrote:Madziulla, trzymaj się
A wyniki mojego męża ogólnie bardzo ładne. Martwi mnie tylko morfologia: wyszło, że ma 4% prawidłowych plemników (norma od 4%). Nie wiem czy to nie jest za mało? Czy niepotrzebnie się martwię. w końcu wystarczy jeden silny, prawda?
To zalezy ile ich ma. Jak duzo to 4 starczy. Jak nie. To warto jakies witamy lykaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 08:29
-
nick nieaktualnyNie potrzebnie sie martwisz, dziewczyny mialy o wiele nizsze wyniki i jakos zaszyly jak siebie dobrowadzily do porzadku, akurat tu masz nisko ale w normie wiec jeden sie znajdzie ktory da rade, byle by mial odpowiednie warunki
wiec mysle ze meza faszeruj witaminkami a tak jakby cos i walcz ze swoja owulka
-
Baronowa_83 wrote:Ma bardzo duzo cukrów prostych takze dla cukrzyków nie polecany. Nie wiem co to znaczy;)
To zalezy ile ich ma. Jak duzo to 4 starczy. Jak nie. To warto jakies witamy lykać
Musiałabyś naprawdę dużo zjeść tego arbuza, żeby cukier mocno skoczyłw ładunku glikemicznym bierze się pod uwagę zawartość błonnika, który ogranicza wchłanianie cukrów
Dzięki dziewczynyjedno zmartwienie z głowy
plemników ma dużo, jeśli dobrze pamiętam to przy normie od 39% ma 55%
musiałabym to w domu sprawdzić
No to teraz jeszcze tylko wizyta w poniedziałek i mam nadzieję, że od przyszłego cyklu zadziałamy w kierunku mojej owulacji -
littleladybird wrote:Musiałabyś naprawdę dużo zjeść tego arbuza, żeby cukier mocno skoczył
w ładunku glikemicznym bierze się pod uwagę zawartość błonnika, który ogranicza wchłanianie cukrów
Dzięki dziewczynyjedno zmartwienie z głowy
plemników ma dużo, jeśli dobrze pamiętam to przy normie od 39% ma 55%
musiałabym to w domu sprawdzić
No to teraz jeszcze tylko wizyta w poniedziałek i mam nadzieję, że od przyszłego cyklu zadziałamy w kierunku mojej owulacji -
nick nieaktualny
-
Madzia trzymaj sie, u jednej to bylo lekarz tez powiedzial ze nic nie ma a 18 dc miala owulke i zaciazyla. Co do badan nasienia juz przy dwoch zachodza.
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Madziulla, trzymaj się
A wyniki mojego męża ogólnie bardzo ładne. Martwi mnie tylko morfologia: wyszło, że ma 4% prawidłowych plemników (norma od 4%). Nie wiem czy to nie jest za mało? Czy niepotrzebnie się martwię. w końcu wystarczy jeden silny, prawda?littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny