X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze szukali nie to co trzeba? Bo przeciez rozne choroby sie charakteryzuja bolem podbrzusza, ale pewnie sprawdzali to co im podpowiedzialas.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może wyniki krwi i moczu coś powiedza

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pamietam ze jak trafilam na ostry dyzur chyba o 4 to juz bylam po dwoch omdleniach i ledwo na nogach sie trzymalam, po dwoch godzinach bylam po 4 kroplowkach, po usg, badaniach moczu i krwi i czyms jeszcze, po kroplowkach sie przespalam potem do domu po 6 i spalam kolejne 6 godzin, nooo i tydzien zwolnienia, powiedzieli ze tylko mam piasek w nerce a tam? kamien urodzilam 6 dnia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 08:09

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    To woda, tyle ze o strasznie wysokim indeksie glikemicznym

Indeks wysoki, ale ładunek glikemiczny niski ;)
    Madziulla wrote:
    Dziewczyny jestem w szpitalu. przyjechałam na sor o 2 w nocy z takim bolem podbrzusza jakiego nie miałam nigdy. Bylam pewna że torbiel pekla. Ale nie. Zostawili mnie na 2 -3 dni na obserwacje. Dziś będę miała badania krwi o moczu.

Madziulla, trzymaj się <3

Ciri, idź na wizytę. Nie zastanawiaj się.

A wyniki mojego męża ogólnie bardzo ładne. Martwi mnie tylko morfologia: wyszło, że ma 4% prawidłowych plemników (norma od 4%). Nie wiem czy to nie jest za mało? Czy niepotrzebnie się martwię. w końcu wystarczy jeden silny, prawda? :P

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:

A wyniki mojego męża ogólnie bardzo ładne. Martwi mnie tylko morfologia: wyszło, że ma 4% prawidłowych plemników (norma od 4%). Nie wiem czy to nie jest za mało? Czy niepotrzebnie się martwię. w końcu wystarczy jeden silny, prawda? :P
    Ma bardzo duzo cukrów prostych takze dla cukrzyków nie polecany. Nie wiem co to znaczy;)

To zalezy ile ich ma. Jak duzo to 4 starczy. Jak nie. To warto jakies witamy lykać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 08:29

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie potrzebnie sie martwisz, dziewczyny mialy o wiele nizsze wyniki i jakos zaszyly jak siebie dobrowadzily do porzadku, akurat tu masz nisko ale w normie wiec jeden sie znajdzie ktory da rade, byle by mial odpowiednie warunki :D wiec mysle ze meza faszeruj witaminkami a tak jakby cos i walcz ze swoja owulka :D

• 55monika5 Ekspertka

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ma 3% prawidłowych, pozostałe parametry super, więc lekarz powiedział że wszystko jest ok

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ma bardzo duzo cukrów prostych takze dla cukrzyków nie polecany. Nie wiem co to znaczy;)

To zalezy ile ich ma. Jak duzo to 4 starczy. Jak nie. To warto jakies witamy lykać

Musiałabyś naprawdę dużo zjeść tego arbuza, żeby cukier mocno skoczył ;) w ładunku glikemicznym bierze się pod uwagę zawartość błonnika, który ogranicza wchłanianie cukrów ;)

Dzięki dziewczyny ;) jedno zmartwienie z głowy ;) plemników ma dużo, jeśli dobrze pamiętam to przy normie od 39% ma 55% ;) musiałabym to w domu sprawdzić ;)

No to teraz jeszcze tylko wizyta w poniedziałek i mam nadzieję, że od przyszłego cyklu zadziałamy w kierunku mojej owulacji ;D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Musiałabyś naprawdę dużo zjeść tego arbuza, żeby cukier mocno skoczył ;) w ładunku glikemicznym bierze się pod uwagę zawartość błonnika, który ogranicza wchłanianie cukrów ;)

Dzięki dziewczyny ;) jedno zmartwienie z głowy ;) plemników ma dużo, jeśli dobrze pamiętam to przy normie od 39% ma 55% ;) musiałabym to w domu sprawdzić ;)

No to teraz jeszcze tylko wizyta w poniedziałek i mam nadzieję, że od przyszłego cyklu zadziałamy w kierunku mojej owulacji ;D
    No zjadam 2 kg;) wiec wiesz to jest duuużo ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałaś apetyt :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U niej to norma:P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez owocow bym umarla;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia trzymaj sie, u jednej to bylo lekarz tez powiedzial ze nic nie ma a 18 dc miala owulke i zaciazyla. Co do badan nasienia juz przy dwoch zachodza.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:

4% wszystkich zdrowych to i tak kosmiczna liczba plemników. Ale kupcie sobie fertil mam. Ale nie forte. On poprawi w 3 miesiące do 20% hahaha i będzie duuuuzooo i czessssto. Super działa na libido.

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki krwi i moczu spoko. CRP tez. Powodem takiego bólu mogło być wg lekarza to ze torbiel trochę się zmniejszyła i mogła na nerw czy coś innego ucisnac.bety nie zrobili. Jutro zrobią usg i jak gorzej nie będzie pojutrze do domu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dlugo Cie beda trzymac. Ile ma torbiel?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem dokładnie nie mam wyniku przy sobie dostane przy wpisie. Ale jak porownywalysmy z babka wczoraj na sorze to była trochę mniejsza w okolicy 4 albo niewiele poniżej 4. Pojutrze do domu jak nic się nie wydarzy

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może jakas pozamaciczna:(?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego co by nie było pójdę po wyjściu na bete ewi wybacz siła wyższa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo jak odpukac pozamaciczna to beta tez wyjdzie podniesiona? Któraś wie?

‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ