Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie jestem w ciąży, ale się wypowiem co do tych usg. owszem przez brzuch wygodnie, ale jak traciłam swoją ciążę to co dziennie miałam usg dopochwowo i prawie za każdym razem kto inny mi robił. I powiem Wam, że to zależy od lekarza. Bo jedna ginka tak mi robiła, że prawie z bólu się zwijałam a taki jeden gin jak mi robił to w ogóle nic nie czułam, ale to tylko u jednego. Bo u reszty też czułam, ale słabiej niż u tego babska wstrętnego .
-
nick nieaktualnyMnie jest mega wszystko jedno jakie mi zrobia byle by bylo juz po...
I paulette ma racje, mi jak w szpitalu robili to mega delikatnie a jak bylam w przychodni w 8 tygodniu to tak tym krecil w srodku ze myslalam ze mixer w cipie mam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 13:36
ann_je lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:nie jestem w ciąży, ale się wypowiem co do tych usg. owszem przez brzuch wygodnie, ale jak traciłam swoją ciążę to co dziennie miałam usg dopochwowo i prawie za każdym razem kto inny mi robił. I powiem Wam, że to zależy od lekarza. Bo jedna ginka tak mi robiła, że prawie z bólu się zwijałam a taki jeden gin jak mi robił to w ogóle nic nie czułam, ale to tylko u jednego. Bo u reszty też czułam, ale słabiej niż u tego babska wstrętnego .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyann_je wrote:bo z reguły baby są mniej delikatne... jakby kutwa nie wiedziały jakie to uczucie eh...
a ja właśnie zobaczyłam zdjęcia ze sobotniej imprezy... dieta się kłania jak nic ;/
sylwetka smukłej dyni w porównaniu do moich dziewczyn eh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tez chodze do faceta, kobieta nie przypadła mi do gustu. ostatnio ząb masakrycznie mnie bolał i w mojej przychodni stomatologicznej przyjmuja różnie sadyści. Od zawsze chodziłam do takiej babki ale ostatnio nie było szans sie do niej dostac tylko do takeigo dentysty- masakra jaka różnica jaki delikatny ze szok. tylko dziwnie sie czułam jak facet 20 cm nad moją twarza i to taki mega przystojny ze az mi sie śmiać chciało
Paulette lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Dlatego ja od zawsze mam ginekologow mezczyzn... Raz bylam u baby jak na zabieg sie szykowalam wiecej ani razu ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sumie nie wiem co robic. Dzwonic i sie umawiac do kolejnej przychodni czy darowac sobiw bo i tak ide we czwartek prywatnie... Najbardziej mnie wkurza ze osobiscie z tym skierowaniem bylam u nich tydzien temu i kazali dzia przyjechac... A dzis poszli do doktora czy mi zrobi to badanie i powiedzial ze nie i ze mam jechac na drugi koniec warszawy... Eh...