X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja to miłe zaskoczenie chyba było. Nienawidze dopochwowego :(

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ciri. Może nie rozkraczysz. Mi tydzien temu juz robili brzuchate u s g
    Mam na skierowaniu ze przez pochwe wiec raczej takie zrobi.... ale w czwartek jest szansa ze juz nie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sądziłam ze mi nie zrobią musiałabym od wczoraj kłamać. Bo te papiery z wczoraj mają lekarze.a nie sądziłam ze taki obrót spraw będzie.

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ciri. Może nie rozkraczysz. Mi tydzien temu juz robili brzuchate u s g

Mi też już wczoraj robił lekarz brzuchate usg :)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ciri namów go na brzuchate- po co ma Ci tą szyjke denerwować. Jeju jaki to był komfort. Co prawda tak cisnał, że dopochwowe mniej nieprzyjemne...Ale komfort że nie leżę rozwalona na tej kozetce:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie jestem w ciąży, ale się wypowiem co do tych usg. owszem przez brzuch wygodnie, ale jak traciłam swoją ciążę to co dziennie miałam usg dopochwowo i prawie za każdym razem kto inny mi robił. I powiem Wam, że to zależy od lekarza. Bo jedna ginka tak mi robiła, że prawie z bólu się zwijałam a taki jeden gin jak mi robił to w ogóle nic nie czułam, ale to tylko u jednego. Bo u reszty też czułam, ale słabiej niż u tego babska wstrętnego .

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jest mega wszystko jedno jakie mi zrobia byle by bylo juz po...

I paulette ma racje, mi jak w szpitalu robili to mega delikatnie a jak bylam w przychodni w 8 tygodniu to tak tym krecil w srodku ze myslalam ze mixer w cipie mam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 13:36

ann_je lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    nie jestem w ciąży, ale się wypowiem co do tych usg. owszem przez brzuch wygodnie, ale jak traciłam swoją ciążę to co dziennie miałam usg dopochwowo i prawie za każdym razem kto inny mi robił. I powiem Wam, że to zależy od lekarza. Bo jedna ginka tak mi robiła, że prawie z bólu się zwijałam a taki jeden gin jak mi robił to w ogóle nic nie czułam, ale to tylko u jednego. Bo u reszty też czułam, ale słabiej niż u tego babska wstrętnego .
    w umie moze mi tez by jeszcze robili przez pochwe ale nie chca mi ruszac szyjki- mialam problemy z nia w pierwszym trymestrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa Picja to co innego ;)
    hehe Ciri nie złe określenie, ale powiem Ci, że trafnie pasuje do tego babska wyżej wspomnianego przeze mnie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOOo tramwaje do mnie wrocily!!! Jupi!

• ann_je Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo z reguły baby są mniej delikatne... jakby kutwa nie wiedziały jakie to uczucie eh...

a ja właśnie zobaczyłam zdjęcia ze sobotniej imprezy... dieta się kłania jak nic ;/
    sylwetka smukłej dyni w porównaniu do moich dziewczyn eh :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri podobno mówią ze jak puścisz cos wolno i to wróci to Cie kocha i jest Twoje;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je wrote:
    bo z reguły baby są mniej delikatne... jakby kutwa nie wiedziały jakie to uczucie eh...

a ja właśnie zobaczyłam zdjęcia ze sobotniej imprezy... dieta się kłania jak nic ;/
    sylwetka smukłej dyni w porównaniu do moich dziewczyn eh :/
    Nie wpedzaj mnie w kompleksy. Ja jestem na etapie przejściowym. Ni to cionż ni to połknięta krowa.

• ann_je Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Picja to jest etap gdzie znajomi nie wiedzą czy gratulować czy złożyć się na karnet na siłownię :D:D

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie tak. A biust to jest jak u lollo ferrari

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 14:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja od zawsze mam ginekologow mezczyzn... Raz bylam u baby jak na zabieg sie szykowalam wiecej ani razu ...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez chodze do faceta, kobieta nie przypadła mi do gustu. ostatnio ząb masakrycznie mnie bolał i w mojej przychodni stomatologicznej przyjmuja różnie sadyści. Od zawsze chodziłam do takiej babki ale ostatnio nie było szans sie do niej dostac tylko do takeigo dentysty- masakra jaka różnica jaki delikatny ze szok. tylko dziwnie sie czułam jak facet 20 cm nad moją twarza i to taki mega przystojny ze az mi sie śmiać chciało

Paulette lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dlatego ja od zawsze mam ginekologow mezczyzn... Raz bylam u baby jak na zabieg sie szykowalam wiecej ani razu ...
    Kiedy ty masz to usg?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co?! Odeslali mnie do innej przychodni na drugim koncu Warszawy.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie nie wiem co robic. Dzwonic i sie umawiac do kolejnej przychodni czy darowac sobiw bo i tak ide we czwartek prywatnie... Najbardziej mnie wkurza ze osobiscie z tym skierowaniem bylam u nich tydzien temu i kazali dzia przyjechac... A dzis poszli do doktora czy mi zrobi to badanie i powiedzial ze nie i ze mam jechac na drugi koniec warszawy... Eh...

‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ