X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja to miłe zaskoczenie chyba było. Nienawidze dopochwowego :(

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ciri. Może nie rozkraczysz. Mi tydzien temu juz robili brzuchate u s g
    Mam na skierowaniu ze przez pochwe wiec raczej takie zrobi.... ale w czwartek jest szansa ze juz nie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sądziłam ze mi nie zrobią musiałabym od wczoraj kłamać. Bo te papiery z wczoraj mają lekarze.a nie sądziłam ze taki obrót spraw będzie.

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ciri. Może nie rozkraczysz. Mi tydzien temu juz robili brzuchate u s g

Mi też już wczoraj robił lekarz brzuchate usg :)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ciri namów go na brzuchate- po co ma Ci tą szyjke denerwować. Jeju jaki to był komfort. Co prawda tak cisnał, że dopochwowe mniej nieprzyjemne...Ale komfort że nie leżę rozwalona na tej kozetce:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie jestem w ciąży, ale się wypowiem co do tych usg. owszem przez brzuch wygodnie, ale jak traciłam swoją ciążę to co dziennie miałam usg dopochwowo i prawie za każdym razem kto inny mi robił. I powiem Wam, że to zależy od lekarza. Bo jedna ginka tak mi robiła, że prawie z bólu się zwijałam a taki jeden gin jak mi robił to w ogóle nic nie czułam, ale to tylko u jednego. Bo u reszty też czułam, ale słabiej niż u tego babska wstrętnego .

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jest mega wszystko jedno jakie mi zrobia byle by bylo juz po...

I paulette ma racje, mi jak w szpitalu robili to mega delikatnie a jak bylam w przychodni w 8 tygodniu to tak tym krecil w srodku ze myslalam ze mixer w cipie mam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 13:36

ann_je lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    nie jestem w ciąży, ale się wypowiem co do tych usg. owszem przez brzuch wygodnie, ale jak traciłam swoją ciążę to co dziennie miałam usg dopochwowo i prawie za każdym razem kto inny mi robił. I powiem Wam, że to zależy od lekarza. Bo jedna ginka tak mi robiła, że prawie z bólu się zwijałam a taki jeden gin jak mi robił to w ogóle nic nie czułam, ale to tylko u jednego. Bo u reszty też czułam, ale słabiej niż u tego babska wstrętnego .
    w umie moze mi tez by jeszcze robili przez pochwe ale nie chca mi ruszac szyjki- mialam problemy z nia w pierwszym trymestrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa Picja to co innego ;)
    hehe Ciri nie złe określenie, ale powiem Ci, że trafnie pasuje do tego babska wyżej wspomnianego przeze mnie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOOo tramwaje do mnie wrocily!!! Jupi!

• ann_je Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo z reguły baby są mniej delikatne... jakby kutwa nie wiedziały jakie to uczucie eh...

a ja właśnie zobaczyłam zdjęcia ze sobotniej imprezy... dieta się kłania jak nic ;/
    sylwetka smukłej dyni w porównaniu do moich dziewczyn eh :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri podobno mówią ze jak puścisz cos wolno i to wróci to Cie kocha i jest Twoje;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann_je wrote:
    bo z reguły baby są mniej delikatne... jakby kutwa nie wiedziały jakie to uczucie eh...

a ja właśnie zobaczyłam zdjęcia ze sobotniej imprezy... dieta się kłania jak nic ;/
    sylwetka smukłej dyni w porównaniu do moich dziewczyn eh :/
    Nie wpedzaj mnie w kompleksy. Ja jestem na etapie przejściowym. Ni to cionż ni to połknięta krowa.

• ann_je Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Picja to jest etap gdzie znajomi nie wiedzą czy gratulować czy złożyć się na karnet na siłownię :D:D

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie tak. A biust to jest jak u lollo ferrari

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 14:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja od zawsze mam ginekologow mezczyzn... Raz bylam u baby jak na zabieg sie szykowalam wiecej ani razu ...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez chodze do faceta, kobieta nie przypadła mi do gustu. ostatnio ząb masakrycznie mnie bolał i w mojej przychodni stomatologicznej przyjmuja różnie sadyści. Od zawsze chodziłam do takiej babki ale ostatnio nie było szans sie do niej dostac tylko do takeigo dentysty- masakra jaka różnica jaki delikatny ze szok. tylko dziwnie sie czułam jak facet 20 cm nad moją twarza i to taki mega przystojny ze az mi sie śmiać chciało

Paulette lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dlatego ja od zawsze mam ginekologow mezczyzn... Raz bylam u baby jak na zabieg sie szykowalam wiecej ani razu ...
    Kiedy ty masz to usg?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co?! Odeslali mnie do innej przychodni na drugim koncu Warszawy.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie nie wiem co robic. Dzwonic i sie umawiac do kolejnej przychodni czy darowac sobiw bo i tak ide we czwartek prywatnie... Najbardziej mnie wkurza ze osobiscie z tym skierowaniem bylam u nich tydzien temu i kazali dzia przyjechac... A dzis poszli do doktora czy mi zrobi to badanie i powiedzial ze nie i ze mam jechac na drugi koniec warszawy... Eh...

‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ