Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:U mnie sie zmieniala i chyba u Picji bylo podobnie albo Skierka o tym pisala bo ktoras mowila ze na poczatku ciazy miala tak samo, rano zawsze wysoko na tyle ze nie mozna dotknac i nie rozpulchnione, wieczorami nisko ale bardzo rozpulchnione ze palec ciezko wsadzic i tak codzinnie od 5dpo mialam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Łeeee to za 2 dni test;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Evi nie ma co tak wcześnie robic bo pregnyl zaburza wynik, z tego co mi się obiło o oczy. Chyba trzeba dwie bety zrobić i sprawdzić czy przyrasta
pregnyl pokazuje fałszywie dodatni wynik czasem. zrobiłam trzy dni po podaniu test zeby sprawdziic czy u mnie w organizmie zostały jakies resztki ale wyszedł negatywWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 21:09
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
Ciri tez bym takiego zostawila typa.
Ewi ladny wykresik poczekaj z testem kilka dni, dzis i wczoraj znajome z ovu robily test w 10dpo i byl negatyw. Ja to jestem zwolenniczka robienia testow w dniu @ albo i pozniej. -
Lady idz do lekarza z tym krwawieniem, slyszalam ze w owulacje mozna krwawic ale nie wiem jakiej ilosci bo tego nie mialam. Moze cos z nadzerka nie tak ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny