Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeraz sa refundowane ale tylko w zestawie. Nie można osobno. Ze tylko USG i bez badan. Normalnie dostałam skierowanie do feminy i pojechalam. Do centrum badan prenatalnych. Bo ust prenatalne to nie badania prenatalne. To musi byc i krew i usg. Inaczej nie ma sensu bo w sumie każde badanie w 13 tyg to jakby prenatalne. A nam chodzilo konkretnie. Jakie ryzyko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 16:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Tak pytam
ja tam chyba zadnego z tego co widzialam na liscie nie spelniam
Ale ciotka wiecej niz jedno spelniala i jej krwi nie robili dlatego pytam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 16:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna miala prenatalne jako samo usg na lepszym sprzecia u goscia ktory jest po kursie (nie kazdy lekarz go ma i nie kazdy ma sprzet i zezwolenia do wystawiania zaswiadczenia o wyniku) normalnie dopiero odu takiej osoby jak masz wynik to kieruja na krew, przynajmniej ona tak tlumaczyla i tak tez czytalam na stronie, wiec nie wiem jak to w koncu jest.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie przerazila informacja ze 70% dzieci z zespołem Downa rodzą kobiety przed 35 rokim zycia.stad zdecydowaliśmy ze zrealizujemy skierowanie. Cieszę sie bo samo USG trwalo baaaardzo dlugo. Pokazywał nam nerki. Mocz małego w pęcherzy co jest podobno wyznacznikiem braku jakiegoś schorzenia. Pokazał stopki.szczeke.nosek.dlonie.stopki.plec. Jelitka, oczodoly. Brak przepukliny.powloki brzuszne. Wszystko. Nie wiem czy moj by to zobaczyl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Tak przez 3 mies nie ma szans na ciaze bo będę brala antykoncepcje
Jak odstawiłam to zaszłam przy !!! jednym jedynym seksie.
a teraz w pierwszym cyklu po odstawieniu nie mogłam i się bujam 8 miesięcy
Magdziulla zainwestuj w usg po pierszym cyklu, może organizm zareaguje szybko i po pierwszym się wchłonie torbiel