Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dają dają... wiadomo przecież że w większości przypadków faceci się boją/nie chcą się badać więc wszystko załatwia za nie kobita a oni oddają TYLKO co mają oddać i wsio.
Też chyba poszłabym na pierwszą wizytę sama. Albo i nie... nie wiem i nie mnie to oceniać
dalej piecze mnie jęzor...
i mam kupę prasowania i układania w szafie....
aaaa mam chyba za dużo ciuchów i szybko mi się burdel w szafie robi.
a syfu to ja nie zniesem!
O!
-
nick nieaktualny
-
Picja to nie wina kwasów tylko bromelainy. Świeży i dojrzały ananas jest słodki a język zaczyna piec dopiero po chwili. Po za tym ja zawsze tylko 2 plasterki 1,5 centymetrowe i do tego później garstka orzechów - migdałów i nerkowców więc jak już zjem orzeszki to na zębach ananasa już nie uraczysz
Wcześniej też jadłam ananasy nie znając ich właściwości prorodzinnychi też nic mi nie było
mam zęby zdrowe jak koń
-
Madzia moze dziewczyny maja racje po pierwszej kuracji torbiel sie wchlonie ? Ciekawe czy ja bede sie bujac jeszcze. Znajac siebie pewnie tak.
-
ciri22 wrote:Nooo w tym ze dla mnie zawsze wizyta w centrum nieplodnosci czy innych takich miejscach to sie kojarzy ze wr dwoje ze jego badaja i daja skierowania i mnie zeby bylo szybciej ;p
ciri22 lubi tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ta agresja
kiedyś trafię przed sąd bo kogoś zabiję, przed te wszystkie jabane karteluszki w naszym domu
nie jestem w stanie zlokalizować wyników prolaktyny ;/ - pewnie nic jutro przez to nie załatwię;/
edit; mam, leżały w przedpokoju na półce, bo ostatnio je sobie przygotowałam jak szłam do gina i ich zapomniałam zabrać... to się chyba starość nazywaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 18:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A noo to spoko
jakos ten fakt mi umknal.
Uwaga ponad godzinna obsuwa w placowce prywatnej... Eh... Siedze na schodkach bo tylko 3 krzesla w poczekalni...
to się poodświeżamy strony, żeby sprawdzić czy już znasz płeć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny