Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dają dają... wiadomo przecież że w większości przypadków faceci się boją/nie chcą się badać więc wszystko załatwia za nie kobita a oni oddają TYLKO co mają oddać i wsio.
Też chyba poszłabym na pierwszą wizytę sama. Albo i nie... nie wiem i nie mnie to oceniać
dalej piecze mnie jęzor...
i mam kupę prasowania i układania w szafie....
aaaa mam chyba za dużo ciuchów i szybko mi się burdel w szafie robi.
a syfu to ja nie zniesem!
O!
-
nick nieaktualny
-
Picja to nie wina kwasów tylko bromelainy. Świeży i dojrzały ananas jest słodki a język zaczyna piec dopiero po chwili. Po za tym ja zawsze tylko 2 plasterki 1,5 centymetrowe i do tego później garstka orzechów - migdałów i nerkowców więc jak już zjem orzeszki to na zębach ananasa już nie uraczysz
Wcześniej też jadłam ananasy nie znając ich właściwości prorodzinnych i też nic mi nie było mam zęby zdrowe jak koń
-
Madzia moze dziewczyny maja racje po pierwszej kuracji torbiel sie wchlonie ? Ciekawe czy ja bede sie bujac jeszcze. Znajac siebie pewnie tak.
-
ciri22 wrote:Nooo w tym ze dla mnie zawsze wizyta w centrum nieplodnosci czy innych takich miejscach to sie kojarzy ze wr dwoje ze jego badaja i daja skierowania i mnie zeby bylo szybciej ;p
ciri22 lubi tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ta agresja
kiedyś trafię przed sąd bo kogoś zabiję, przed te wszystkie jabane karteluszki w naszym domu
nie jestem w stanie zlokalizować wyników prolaktyny ;/ - pewnie nic jutro przez to nie załatwię;/
edit; mam, leżały w przedpokoju na półce, bo ostatnio je sobie przygotowałam jak szłam do gina i ich zapomniałam zabrać... to się chyba starość nazywaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 18:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A noo to spoko jakos ten fakt mi umknal.
Uwaga ponad godzinna obsuwa w placowce prywatnej... Eh... Siedze na schodkach bo tylko 3 krzesla w poczekalni...
to się poodświeżamy strony, żeby sprawdzić czy już znasz płeć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny