Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Namida wrote:Zrób badanie, może jeszcze nie wszystko stracone.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualnyCzesc mam pytanie;
Z partnrem uprawiamy seks każdego dnia. 3 tygodnie temu staralismy sie o dziecko , niestety dostałam miesiączke . Od 4 dni kochamy się 2 razy dziennie, teraz boli mnie lewy jajnik , tylko nie wiem dlaczego, bardzo chcemy dzidziusia. Mój partner teraz wyjeżdża na 6 miesięcy , i nie będziemy się kochać. Co muszę zrobić by zajsc już w ciąże? A może już jestem ? Jak to okreslić ? Proszę o poradę.ann_je lubi tę wiadomość
-
ewi0808 wrote:zrobiłam test- negatywny
werni lubi tę wiadomość
-
KochamDzieci wrote:Czesc mam pytanie;
Z partnrem uprawiamy seks każdego dnia. 3 tygodnie temu staralismy sie o dziecko , niestety dostałam miesiączke . Od 4 dni kochamy się 2 razy dziennie, teraz boli mnie lewy jajnik , tylko nie wiem dlaczego, bardzo chcemy dzidziusia. Mój partner teraz wyjeżdża na 6 miesięcy , i nie będziemy się kochać. Co muszę zrobić by zajsc już w ciąże? A może już jestem ? Jak to okreslić ? Proszę o poradę.
Poczytaj o oznakach plodnosci. Wstępnie okres kiedy masz owulację i uprawiaj seks. Przy czym 2 razy dziennie może wyjalowic meza i spowodować ze plemniki będą za slabe, a potem czekac na cud. Bo nawet jesli obydwoje jesteście zdrowi to jest 30% szans ze sie ufa -
KochamDzieci wrote:Czesc mam pytanie;
Z partnrem uprawiamy seks każdego dnia. 3 tygodnie temu staralismy sie o dziecko , niestety dostałam miesiączke . Od 4 dni kochamy się 2 razy dziennie, teraz boli mnie lewy jajnik , tylko nie wiem dlaczego, bardzo chcemy dzidziusia. Mój partner teraz wyjeżdża na 6 miesięcy , i nie będziemy się kochać. Co muszę zrobić by zajsc już w ciąże? A może już jestem ? Jak to okreslić ? Proszę o poradę.
A robiłaś ju jakies badania hormonów a Twój partner nasienia?
Jak długo sie staracie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:U mnie skolei temp wysoko 37.18. Ale skoro beta negatywna to pewnie za dzień-dwa spadnie
Baronowa trzymam kciuki!!
Ewi powrót test za 2 dni.Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to zajebiscie. Właśnie uslyszalam ze lekarz który dzisiaj mnie przyjmie właśnie konczy prace i nie wiadomo czy ktos mnie inny przyjmie. Takze NA PEWNO sie mnie zajmie:/ shit
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj jest ostatni dzien podobno i nie wiadomo czy ta poradnia jeszcze bedzie istniec. Wiec albo mnie oleje albo zleci mi wszystkie możliwe badania;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny