Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny chciala bym do was dolaczyć wiec moze troche napisze o sobie, staramy sie juz 7cykl i nic badania wszystkie w normie nic nie dolega a mimo to nic sie nie dzieje. Na ovu wrocilam poraz trzeci po ostatnim testowaniu pierwszy raz sie zalamalam i przestalam korzystac z tego portalu ale znow powrocilam bardziej optymistyczna wkońcu się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 14:56
-
nick nieaktualny
-
Madziulla szczerze ci powiem że za słaba jestem na takie emocje podziwiam kobiety które starają sie o wiele dłużej niż ja i trzymają sie o wiele lepiej ode mnie ,każda @ zabija we mnie wszystko co najlepsze. Ale nie ważne bo sie rozklejam a u ciebie widzę że zbliża się testowanie ? jak samopoczucie ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to zalecil Ci lekarz? Bo ja wiem ze ten kieruje na krew tylko jesli cos zobaczy na usg. Np mojej cioci co ma ponad 33 lata, powiedzial w pierwszej ciazy ze ma zrobic krew bo nie dosc ze po 30-tce jest to cos tam mu sie na usg nie podoba, a w drugiej mimo ze 35 lat ma teraz to powiedzial ze wszystko ladnie i nie musi robic.
-
Weeeekend;)
A jutro lekarz;) juz sie boję. Zostalo mi z poprzedniej wyplaty 500 zl. Jakby się lekarz okazał beznadziejny to będę miec na badania prywatnie;)
PS: Przypomniało mi sie ze mój idzie z autem do mechanika - nie będzie na badania:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 15:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:A to zalecil Ci lekarz? Bo ja wiem ze ten kieruje na krew tylko jesli cos zobaczy na usg. Np mojej cioci co ma ponad 33 lata, powiedzial w pierwszej ciazy ze ma zrobic krew bo nie dosc ze po 30-tce jest to cos tam mu sie na usg nie podoba, a w drugiej mimo ze 35 lat ma teraz to powiedzial ze wszystko ladnie i nie musi robic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 16:13
-
nick nieaktualny