Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie późniejszym popołudniem przez neta. Jeny czy moja beta takie emocje wzbudza? I tak pewnie negatyw będzie. Dajcie na luz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musisz być dobrej myśli a nie :P

dla mnie każda beta jest przejmująca, bo bym chciała, żeby każdej z nas sie udało :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiesz. My tu czekamy jak na złoto na olimpiadzie;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja pozytynabeta akurat w tym cyklu napewno będzie jak złoto na olimpiadzie;) baronowa dobry tekst ;)

• Pełna Nadziei Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny chciala bym do was dolaczyć wiec moze troche napisze o sobie, staramy sie juz 7cykl i nic badania wszystkie w normie nic nie dolega a mimo to nic sie nie dzieje. Na ovu wrocilam poraz trzeci po ostatnim testowaniu pierwszy raz sie zalamalam i przestalam korzystac z tego portalu ale znow powrocilam bardziej optymistyczna wkońcu się uda ;)

ee9693db6a248a0bcdb1909a134e518c.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 14:56

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pelna Nadziei jestem pelna nadziei ze szybko Wam sie uda ;)

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla szczerze ci powiem że za słaba jestem na takie emocje podziwiam kobiety które starają sie o wiele dłużej niż ja i trzymają sie o wiele lepiej ode mnie ,każda @ zabija we mnie wszystko co najlepsze. Ale nie ważne bo sie rozklejam :) a u ciebie widzę że zbliża się testowanie ? :) jak samopoczucie ?

ee9693db6a248a0bcdb1909a134e518c.png

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszlam dziś ze szpitala i odrazu poszlam bete zrobic bo tam nie chcieli mi zrobic. Nie dobrze mi z nerwów
    Staram się 2 lata...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 15:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze prawie 4 godziny do wizyty

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri bedzie gicior jak wrocisz pochwalisz sie zdrowym maluszkiem a ja pozytywna beta to moj plan na dzis. Pierwszej jestem pewna drugiej jego czesci nie koniecznie. ;)

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno kciuki za was obie , musi być dobrze .

bl9cdf9hc1bxboyf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze tak bedzie ze oba wyniki beda pozytywne.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie jutro przyjdą wyniki badan prenatalnych. Chyba nie usne

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja daj znac koniecznie. Napewno dobrze wszystko jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usg bylo ok. Przeziernosc w normie. Teraz czekam na beta i pappa i interpretacje ryzyka w połączeniu z wynikami USG . No i mamy juz ukończony 14 tydzien.......cudownie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 15:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to zalecil Ci lekarz? Bo ja wiem ze ten kieruje na krew tylko jesli cos zobaczy na usg. Np mojej cioci co ma ponad 33 lata, powiedzial w pierwszej ciazy ze ma zrobic krew bo nie dosc ze po 30-tce jest to cos tam mu sie na usg nie podoba, a w drugiej mimo ze 35 lat ma teraz to powiedzial ze wszystko ladnie i nie musi robic.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weeeekend;)

A jutro lekarz;) juz sie boję. Zostalo mi z poprzedniej wyplaty 500 zl. Jakby się lekarz okazał beznadziejny to będę miec na badania prywatnie;)

PS: Przypomniało mi sie ze mój idzie z autem do mechanika - nie będzie na badania:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 15:53

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to idziesz sama do kliniki? o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A to zalecil Ci lekarz? Bo ja wiem ze ten kieruje na krew tylko jesli cos zobaczy na usg. Np mojej cioci co ma ponad 33 lata, powiedzial w pierwszej ciazy ze ma zrobic krew bo nie dosc ze po 30-tce jest to cos tam mu sie na usg nie podoba, a w drugiej mimo ze 35 lat ma teraz to powiedzial ze wszystko ladnie i nie musi robic.
    Ja dostałam skierowanie na usg i krew. To jest normalnie refundowane jesli spelniach jeden z 6 warunków. I nic lekarz ni musi widziec na usg:)no i mój mówi ze jesli chcesz naprawde prenatalne badanie to samo ust nic nie powie a ryzyko można określić tylko z badaniami krwi bo przeziernosc i kość nosowa to zespół downa a jest jeszcze kilka innych które bez problemu można wykryć ale najpóźniej do 13t6d.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 16:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak pytam :D ja tam chyba zadnego z tego co widzialam na liscie nie spelniam :P Ale ciotka wiecej niz jedno spelniala i jej krwi nie robili dlatego pytam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 16:14

‹‹ 225 226 227 228 229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ