Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje 15 tez bylo niepewne. Za to 85 jest pewne;)
Tego się tzymamy, ze druga beta bedzie bez wątpliwościewi0808 lubi tę wiadomość
-
Ewi, kochana, spokojnie
możesz iść jutro, ale skoro teraz wynik był na drugi dzień, to kolejny będzie kiedy? w poniedziałek? To może lepiej zrobić betę w poniedziałek?
Ściskam kciuki
edit: Baronowa w podpisie dopisz jeszcze, że lekarz był ślepyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 20:42
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
A tak wogóle to przepraszam ze nie [isałam od razu ale sama nie wiedziałąm wyniki odebrał mąż ale nie otwierał a ja tyle co wróciłam z wyjazdu do klientów. Razem z mążem otworzylismy koperte a potem od razu Wam napisałam
)
Wyniki chyba w poniedziałek bedaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 20:46
-
ewi0808 wrote:Coby tu wykombinowac zeby miec szybko wyniki? hm...
Ja robiłam w przychodni a dzwonilam do laboratorium bo tam można do 16 odebrac s nie moglamciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:E nie przesadzaj. nie martw sie, nie ma za co. napisałas prawde tylko mnie uswiadomiłas od tego tez tu jestesmy
) i tak wyczytałam w necie ze miedzy 5 a 25 to jest niepewna sprawa.
U mnie w laboratorium powiedzieli ze nawet wynik 1 to ciaza, a na karcie mam napisane ze od 5-25 prawdopodobienstwo ciazy... ja juz nauczylam sie ze pierwszy wynik nie ma znaczenia, najwaznijszy jest przyrost... wiec trzymamy dalej kciuki za rozwoj wydarzen :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Ewi kochana strasznie trzymam kciuki za Ciebie.
Mialysmy testowac razem mi nie wyszło ale Ty jesteś na bardzo dobrej drodze zeby Tobie sie udalo.
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Tez wlasnie tak mysle ze to zalezy od rodzaju torbieli ale ja wlasnie bym stawiala ze te zwiazane z niepeknietym jajeczkiem czy cos takiego moga dawac bete... hmmm ciekawa sprawa
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny