X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie tez dłuży ;). A gdzie tam pierwsza wizyta

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja a Ty skąd jesteś ze do Kościerzyny na zakupy chodzisz? :P
    Mi sie te 3 miechy bed mega dluzyc :P masakra jakas bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wizyte u gina tez mam co miesiac ale usg nie wiem czy mi da skierowanie a ja jakos na nfz nie mam ochoty isc (jak pomysle o tym jak mnie odsylali z miejsca na miejsce stwierdzam ze nie ma sensu, zalecane sa 3: prenatalne, polowkowe i to przed porodem jakos i tak pojde ale prywatnie) ja w poniedzialek cytologie bede miala, i krew i mocz do odbioru, za dwa misiace znow przeciwciala robimy. Jedyne co wybralam gdzie chce w razie czego rodzic bo pod domem (mam na piechte do szpitala 5min) nie ma porodowki, i zastanawiam sie nad Domem Narodzin. Ale wiadomo to bedziemy pod koniec ciazy ustalac, ale juz popatrzylam co w okolicach jest bo jak w szpitalu blisko mnie zobaczylam "cegielka na rzecz szpitala 1500zl" zmrozilo mne, wiec na stronie fundacji rodzic po ludzku popatrzylam gdzie jeszcze sa takie kwiatki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    nie beda bo na temperature nie bedziesz czekac i bedziesz wyluzowana :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Z okolic Wrocławia ale miałyśmy z mama maly wypad nad jezioro Dywan;)
    Ja to chce rodzic aż 2 godziny jazdy od domu:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:37

Madziulla lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Z okolic Wrocławia ale miałyśmy z mama maly wypad nad jezioro Dywan;)
    Ja to chce rodzic aż 2 godziny jazdy od domu:(
    W 99% nie na problemu i dojedziesz bez problemu

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwłaszcza ze cesarka to wiesz...zawsze zdaze;)ja zawsze chciałam naturalnie ale jednak będzie zabiegowo:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie zobaczymy jak u mnie bedzie, mam nadzieje ze naturalnie, choc wiadomo... i patrzylam na te szzpitale gdzie odsetek cesarskich jest niski bo jednak moja znajome 3 sie tak wpakoaly ze na chama chcieli im cesarke wcisnac... ;/ mimo ze wszystkie w koncu rodzily naturalnie i bez komplikacji to w szpitalu to je zamaczal ze moze pani wybierze cesarke... o.O jakas paranoja...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Ciri to w laczkach z domu poleci tak ma blisko. I jak Ciri- przeprowadzanie sie do tego mieszkania cioci?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo Ty nic nie wiesz, w ch**a mnie zrobili, zostaje tu gdzie jestem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz. Jak szpital nie ma anestezjologa i znieczulenia to się czasem nie dziwie. Bo jak poród w toku to juz cesarka odpada. Ale tak bez wskazań to lipa. Ja juz od 10 lat wiem ze będzie cesarka. Ale caly czas mam nadzieje

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A bo Ty nic nie wiesz, w ch**a mnie zrobili, zostaje tu gdzie jestem :D
    Łeeeeee to lipa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale to mowie o tych co wiesz co nie maja wskazan w sumie porodow jakis ciezkich nie mialy, nie wiem o co chodzi, zawsze mialam w dupie to gdzie bede rodzic, ale jak sie nasluchalam ostatnio histori to przynajmniej wybralam te do ktorych powiedzialam ze w zyciu ma mnie nie zawozic:P
    A co do mieszkania nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo :) mam juz projekt jak zagospodaruje ten "pokoj" ktory teraz robic za "sypialnie" tam tylko loze malzenskie stoi i jest mini szafa wnekowa, moj G od samego poczatku nie chce sie przeprowadzac wiec w sumie sie bardzo cieszy ze wyszlo jak wyszlo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też projektował- bo to inzynier:) w kwadrans rach ciach w Catii zaprojektował pokój i meble i teraz się bawię i przesuwam, przestawiam- naniósł kazdy szczegół- łacznie z tym jak sie szafki otwieraja itp:) My nie kupujemy nic poza łózeczkiem bo wykorzystujemy nasze meble a potem to się zobaczy bo tez nie chce kupowac na chwile takich dziecinnych-żadnych tam przewijaków (poza tym takim miękkim- kupiłam fantastyczny w mothercare) i wanienką na stelażu. na szczęście znależliśmy taką, która jest tak stabilna,że można nawet podskoczyc i sie oprzec o nia w podskoku i sie nie przewróci..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 12:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj linka do wanienki ze stelazem bo tego sie boje ;p ja dziscinnych tez nie kupuje a poniewaz to nie moje mieszkanje nie mam tu mebli ktore moge wykorzystac. Kupuje duza komode, fotel bo mam w mieszkaniu tylko 4 krzesla stolowe i skrzynie na zabawki ale tego jeszcze nie wiadomo, lozeczko dostane od znajomych. Komoda zwykla biala z 6 szufladami, duza rozwiaze nasz problem z brakiem miejsca na reczniki czy posciel. Co do przewijaka wlasnie sie zastanawiam. Zawsze bylam na nie ale teraz mysle ze moze jednak kupic. Ale podejrzewam ze poczekam i najwyzej zamowie lub kupie jak w pierwszych tygodniach okaze sie ze jednak by mi sie przydal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=DBraFwDu5ec

patrz jak kobieta po niej skacze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1:40 pokazuje stabilność

edit: troche kosztuje, ale sa setki ogłoszeń o sprzedaży uzywanych także wiesz- łatwo znaleźć a i potem bajecznie łatwo sprzedac bo dość dużo ludzi je wybiera

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 13:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne, ale cena zabojcza!
    Ja jak bede miala komode to bede kombinowac co dalej, duzo rzeczy tez mam dostac wiec zobaczymy co dostane i jak to wyglada wszystko :D bo jest szansa ze jakas wanienke dostaniemy i inne rzeczy a co poniektórzy z naszych "darczyncow" to wiem ze rzeczy z wyzszej polki kupowali wiec poczekam co mi skapnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak:) poczekaj i zobaczysz:) my mamy zamiar kapać we wiaderku tummytub jak większośc naszej rodzinki ale wanienka tez sie przyda:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kupowaliscie wanienke ta do zestawu ze stojakiem?
    Bo ciekawa jestem czy sam stojak jest na tyle uniwersalny ze wiekszosc wanienek mozna na nim postawic

‹‹ 255 256 257 258 259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ