Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wizyte u gina tez mam co miesiac ale usg nie wiem czy mi da skierowanie a ja jakos na nfz nie mam ochoty isc (jak pomysle o tym jak mnie odsylali z miejsca na miejsce stwierdzam ze nie ma sensu, zalecane sa 3: prenatalne, polowkowe i to przed porodem jakos i tak pojde ale prywatnie) ja w poniedzialek cytologie bede miala, i krew i mocz do odbioru, za dwa misiace znow przeciwciala robimy. Jedyne co wybralam gdzie chce w razie czego rodzic bo pod domem (mam na piechte do szpitala 5min) nie ma porodowki, i zastanawiam sie nad Domem Narodzin. Ale wiadomo to bedziemy pod koniec ciazy ustalac, ale juz popatrzylam co w okolicach jest bo jak w szpitalu blisko mnie zobaczylam "cegielka na rzecz szpitala 1500zl" zmrozilo mne, wiec na stronie fundacji rodzic po ludzku popatrzylam gdzie jeszcze sa takie kwiatki...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Picja a Ty skąd jesteś ze do Kościerzyny na zakupy chodzisz?
Mi sie te 3 miechy bed mega dluzycmasakra jakas bedzie
Ja to chce rodzic aż 2 godziny jazdy od domu:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:37
Madziulla lubi tę wiadomość
-
Picja wrote:Z okolic Wrocławia ale miałyśmy z mama maly wypad nad jezioro Dywan;)
Ja to chce rodzic aż 2 godziny jazdy od domu:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo wlasnie zobaczymy jak u mnie bedzie, mam nadzieje ze naturalnie, choc wiadomo... i patrzylam na te szzpitale gdzie odsetek cesarskich jest niski bo jednak moja znajome 3 sie tak wpakoaly ze na chama chcieli im cesarke wcisnac... ;/ mimo ze wszystkie w koncu rodzily naturalnie i bez komplikacji to w szpitalu to je zamaczal ze moze pani wybierze cesarke...
jakas paranoja...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ale to mowie o tych co wiesz co nie maja wskazan w sumie porodow jakis ciezkich nie mialy, nie wiem o co chodzi, zawsze mialam w dupie to gdzie bede rodzic, ale jak sie nasluchalam ostatnio histori to przynajmniej wybralam te do ktorych powiedzialam ze w zyciu ma mnie nie zawozic:P
A co do mieszkania nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlomam juz projekt jak zagospodaruje ten "pokoj" ktory teraz robic za "sypialnie" tam tylko loze malzenskie stoi i jest mini szafa wnekowa, moj G od samego poczatku nie chce sie przeprowadzac wiec w sumie sie bardzo cieszy ze wyszlo jak wyszlo
-
nick nieaktualnyMój też projektował- bo to inzynier:) w kwadrans rach ciach w Catii zaprojektował pokój i meble i teraz się bawię i przesuwam, przestawiam- naniósł kazdy szczegół- łacznie z tym jak sie szafki otwieraja itp:) My nie kupujemy nic poza łózeczkiem bo wykorzystujemy nasze meble a potem to się zobaczy bo tez nie chce kupowac na chwile takich dziecinnych-żadnych tam przewijaków (poza tym takim miękkim- kupiłam fantastyczny w mothercare) i wanienką na stelażu. na szczęście znależliśmy taką, która jest tak stabilna,że można nawet podskoczyc i sie oprzec o nia w podskoku i sie nie przewróci..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 12:52
-
nick nieaktualnyDaj linka do wanienki ze stelazem bo tego sie boje ;p ja dziscinnych tez nie kupuje a poniewaz to nie moje mieszkanje nie mam tu mebli ktore moge wykorzystac. Kupuje duza komode, fotel bo mam w mieszkaniu tylko 4 krzesla stolowe i skrzynie na zabawki ale tego jeszcze nie wiadomo, lozeczko dostane od znajomych. Komoda zwykla biala z 6 szufladami, duza rozwiaze nasz problem z brakiem miejsca na reczniki czy posciel. Co do przewijaka wlasnie sie zastanawiam. Zawsze bylam na nie ale teraz mysle ze moze jednak kupic. Ale podejrzewam ze poczekam i najwyzej zamowie lub kupie jak w pierwszych tygodniach okaze sie ze jednak by mi sie przydal.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajne, ale cena zabojcza!
Ja jak bede miala komode to bede kombinowac co dalej, duzo rzeczy tez mam dostac wiec zobaczymy co dostane i jak to wyglada wszystkobo jest szansa ze jakas wanienke dostaniemy i inne rzeczy a co poniektórzy z naszych "darczyncow" to wiem ze rzeczy z wyzszej polki kupowali wiec poczekam co mi skapnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny