Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie lekarz powiedzial ze chodzi o to ze moze mi nagle reakcja alergiczna wyskoczyc i ze moge miec mdlosci od farby ale tak nie ma przaciwskazan, ja tam farbuje.
Ja tam bardziej sie boje jak urodze ze nie pofarbuje przez jakis czas bo moja ukochana farba to tak srednio 3 dni nia wala wlosy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 07:54
-
nick nieaktualnyJa próbowałam farbowa. Miesiąc temu i miałam zielone. Fryzjerka w szoku. Bi to ta sama farba! Ale w ciąży podobno tak może być ze nie wiadomo co wyjdzie. No i witam Was w 15 tygodniu! Tez juz nie mogę się doczekać ruchow
ale mój ginekolog mówi ze przed 19 tym tyg to nie ma szans:( idziemy dzis na USG. Zobaczymy Gerda w calej okazalosci:) trzymajcie kciuki!
Matko Ciri to co Ty za farby uzywasz? Po mojej to tylko pachna:).
Ewi.trzymam kciuki!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 09:42
ann_je lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajlepsza fajbe ruda jaka uzywalam (a ich chyba z 15 przarobilam w karierze i jednak ta wygrywa bo sie spiera do brazu a nie dakiegos obrzydliwego koloru noo i jest mega dlugo ladna i swieza)
Nie dosc ze droga to jeszcze smierdzaca
Ale mowie jestem z niej bardzo zadowolona ale przy dziecku to nie wiem jak bedzie
Ale tak ogolnie loreal preference, moj G przez 3 dni nie przytula sie do mnie bo mowi ze wale farba na kilometr
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAha. Widzisz co lekarz to opinia.mi mówi ze raz na 4 tyg wpasc. No to wpadam:) Ogólnie właśnie teraz czuje sie gorzej. Cieszę się co prawda ze nie mam żadnych dolegliwości ze strony układu pokarmowego. Żadnych wzdec, zgagi, mdlosci. Ale za to sikam jak szalona. Brzuszek widoczny:) no i okropne migreny. Brak sil, roztargnienie. No i wolne od ciuszkiw itp. Wszystko mamy i temat zamknięty:) dzis skontrolujemy pępowinę i łożysko. Choc jeszcze pewnie przepływy zbada później. Odbiorę sobie cytologię i zrobię USG piersi. Na szczęście dzis na nfz:)mąż wybył do naszego bunkra i jeszcze o 3 nad ranem nie spal. Uparl sie pomalować i zrobić pokoik samodzielnie. Choć caly dom ciągle w remoncie hahaha. Odpoczywam z mamą nad jeziorem. Jest cudownie. To byl wspanialy pomysł.
Niemal tydzień nie widziałam mojego męża! A dzis się zobaczymy! Czekam jak na randkęnawet kupiłam czerwona pomadkę w Kościerzynie hahahaha.jak wrócę to oszaleje. Bo brzuszek wyskoczył a boczki zmalaly:)
ann_je lubi tę wiadomość