Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poważnie fuj;)
Ciekawe czy w tej ciazy bede rzygac. W poprzedniej tylko mnie mulilo a rzygalam dwa razy;) po gołabkach i w trakcie oglądania koncertu budki suflera;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Poważnie fuj;)
Ciekawe czy w tej ciazy bede rzygac. W poprzedniej tylko mnie mulilo a rzygalam dwa razy;) po gołabkach i w trakcie oglądania koncertu budki suflera;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhmmm zalezy... tak naprawde co dla twojej psychiki bedzie lepsze, teraz to na dwoje babka wrozyla... jesli sie denerwujesz przed beta to nie rob i czekaj na rozwoj sytuacji. z drugiej strony jesli jutro zrobisz, wynik kiedy? w poniedzialek? to jak co sie zacznie dziac to nawet nie wiadomo czy to byla biochemiczna czy cos... musisz sama zdecydowac..
-
ewi0808 wrote:zagwozdkę??
A ile Wy miałyście??
W sumei jakby nie było to 4 dni temu jeszcze test wychodził negatywny. -
Ewi spokojnie. Wazne żebyś zrobiła betę w tym samym labku zeby nie było innych parametrów i norm bo Ci namiesza w głowie. Możesz jutro a możesz i w poniedziałek i później sobie obliczysz w kalkulatorze przyrostu. Będzie dobrze.
Ciri nie strasz jej. Nic się nie dzieje nie ma żadnych przesłanek żeby cos było nie tak. Ewi ma mieć teraz spokój.ewi0808 lubi tę wiadomość
-
ann_je wrote:Ewi spokojnie. Wazne żebyś zrobiła betę w tym samym labku zeby nie było innych parametrów i norm bo Ci namiesza w głowie. Możesz jutro a możesz i w poniedziałek i później sobie obliczysz w kalkulatorze przyrostu. Będzie dobrze.
Ciri nie strasz jej. Nic się nie dzieje nie ma żadnych przesłanek żeby cos było nie tak. Ewi ma mieć teraz spokój.
Dziekuje jestescie kocjhane. Normalnie sie popłakałam
-
Baronowa_83 wrote:Tak, jutro kolejną.
Sorry, ze ci napisałam o zagwozdce, głupio mi teraz
E nie przesadzaj. nie martw sie, nie ma za co. napisałas prawde tylko mnie uswiadomiłas od tego tez tu jestesmy) i tak wyczytałam w necie ze miedzy 5 a 25 to jest niepewna sprawa.
ciri22 lubi tę wiadomość