X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ze 15 i 5 to jest 20, zostaje 11. 20 I 10 to 30. I jescze 1 to 31.

Nie wiem kiedy w podstawówce to przerabiają ale moje juz to umie;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba w 2 klasie :P Choc teraz to nie wiadomo :D ale fajnie sobie podzielil na mniejsze czesci, naprawde sposobem wiec widac ze tu bardziej inteligencja zagrala niz sama wiedza :) Rozpoznawanie problemu w czesciach tak zeby mu bylo latwiej :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    on sobie dedukował i wydedukował. Geniusz rośnie...Ja tez miałam system na 9- i sama go wymysliłam i nikt mi nie wierzył ze ja sama to wymysliłam!

Otoż...tabliczka mnozenia razy 9- banał!
    4x9=36 (tłumaczenie: pierwsza cyfra to o jeden mniejsza niż mnozona przez 9, a druga to jej uzupelnienie do 10)
    sprawdza się :P
    7x9 (czyli 6 i 3)

może i to znana metoda- nie wiem...ale ja naprawde wpadłam na to w 2 klasie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sama!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 14:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to ja tez tak tabloczke mnozenia robilam... ale nie pamietam z czym ale tez cos tak kiedys wydedukowalam na matmie ze w konkursie matematycznym zajelam 1 miejsce :P Tylko nie pamietam juz z czym to bylo zwiazane, ale chodzilo o to ze wzorow nie znalam w ogole nie wiedzialam o chodzi w danej rzeczy ale wymyslilam jak ten brak niewiedzy obejsc na logike... i jednym punktem z tego zadania wygralam :D w 3 klasie wtedy bylam i najlepsze jest to ze wlasnie szkole zmienilam bylam tam od miesiaca i wygryzlam takiego chlopaka z pierwdzego miejsca z mojej klasy.... Oj sciezka wojenna do konca szkoly :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy tylko mnie sie to kojarzy z grillem? :D
    http://www.pinkorblue.pl/luma-zestaw-kapielowy-kolor-lime-green-a036093.html?RefiD=PSM_Ceneo&campaign=PSM%2FCeneo

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha bez kitu gril!

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On tez czyta.
    Albo ostatnio bylo zdjęcie tęczy w agorze a ten mówi: Ja wiem gdzie to jest, w warszawie na placu zbawiciela...

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozpałka gratis!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    On tez czyta.
    Albo ostatnio bylo zdjęcie tęczy w agorze a ten mówi: Ja wiem gdzie to jest, w warszawie na placu zbawiciela...
    Pochlania chlopak swiat :D fajnie, ja to przez problemy z mowieniem (mylilam gloski dzwieczne i bezdzwieczne, nie wymawialam r mialam problem z prawo-lewo) bylam strasznie zacofana jesli chodzi o czytanie i pisanie... Znaczy cos tam dukalam pojedyncze slowa czytalam przed szkola ale bardziej na zasadzie jeden dwa wyrazy max....

A co do swiata to ja nie wiem jak dzieciaki to robia ale wystarczy ze cos uslysza i wlasnie takie rzeczy potrafia zapamietywac... w sumie po co im ta wiedza? czy to kwestia tego ze tecza i kolorowe i sie wyroznia? czy co? bo na to penwie jest jakies pychologiczne wyjaznienie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    hahaha bez kitu gril!
    Nooo :D jak to zobaczylam stwierdzilam ze taaaaaak... kanibalizm albo jak w takim kociolku nad ogniskiem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra- zbieram sie do lekarza...Trzymajcie kciuki!

Baronowa_83, ann_je, Madziulla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy :D ja spadam bo musze tyyyyyle dzis zrobic.... :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie beta 249;)

ciri22, ann_je, Madziulla, wiewiórka17 lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu Baronowa ladna beta :) ile poprzednio mialas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo kochana szalejesz ;D ja nie robilam 3 ;p

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    85.

Zwei mnie przekonała wcześniejszymi wpisami zeby 3 zrobić

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem. Czytalam ;) ale ja zaczynalam od wyzszej wiec tez troszke inaczej a potem stwierdzilam ze co ma byc to bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie brzuszek daje o sobie znac. Juz od 3 dni takie silne bole mam. Ale z boku wiec chyba rosnie.. Najgorsze sa bole pochwy... Jej podczas okresu to mnie tak bolalo i teraz tez tak mam...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tylko cycki bola i non stop chce mi sie pic

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na poczatku mialam to samo ;) z piciem 3-3,5l dziennie. Ale cycki w ogole nie bolaly raz na jakis czas czuje sutki ale brzuch to daje mi sie teraz we znaki wjec jest szansa ze teraz bardziej urosnie

‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ