Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem zalamana, dostałam@ :-( mój cykl po cb trwał tylko 22dni :-( czemu tak szybko???? Zawsze cykle mialam regularne 26-28dni a tu...czyli pewnie następny będzie bezowulacyjny...

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• ann_je Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem, że cb oznacza ciążę biologiczną. Mało która po biologicznej czy po poronieniu ma pierwszy cykl idealny jak poprzednie. Chormony jeszcze się nie uregulowaly. I chyba dobrze, że szybko nowy cykl przyszedł. Teraz tylko trzeba mocno działać bo jest duża szansa na zaskoczenie bo organizm pamięta jak mu było dobrze w tym stanie i do niego będzie dążył ;)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli rozpocząć starania w tym cyklu po zakończeniu@?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• ann_je Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ;) i nie ograniczajcie się tylko do dni płodnych wg ovf ;) po prostu się bawcie ;)

kas50 lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbujemy;-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ;) baronowa piekny suwaczek :D
    Udanego weekendu. Ja znikam na dwa dni ;) bedziemy sie "weselic" :D

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Dzisiejszym weselnikom życzę dobrej zabawy ;)

Ciri a my co dziś robimy? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little udanej zabawy :D
    Ann_je ja zaraz na zakupy sie zbieram a potem ogladac wozki :P Wlasnie tworze liste tych co warto zobaczyc :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj w planach sprzatanie pranie zakupy spozywka prezent dla ojca i musze jakies spodnie kupic bo mam same chude i ciasne:D. Ale to pójdę posznupac w lumpku.

Musze listę porobić bo polowy zapomnę

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa slodki masz ten suwaczek :) Ja to juz nie mam kijanki!! Mam dziecko :P

A ja liste wczoraj zakupow robilam a teraz jeszcze odswiezam ta wozkowa :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nasz ma 9,4 cm I ogromnego siusiaka. Wypial sie tam bezwstydnie wczoraj ze lekarz kazal oczy zamknac:)teraz jedziemy do 3kiwi po lozeczko Bo juz jest I od razu materac:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 09:57

Baronowa_83, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zazdroszcze tego sklepu w wawie go nie ma ale 20 wrzesnia idziemy na targi dzieciece. :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny zazdroszczę wam trochę tego planowania, zakupów... ;) my dziś w planie mamy odwiedzenie Darka brata bo ma urodziny i kino z moimi rodzicami bo bas zaprosili, a potem to wsumie nie wiem ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Ci zazdrpszcze ze mozesz jezdzic autem bez obnizacza pasow, pic szampana, jesc sushi z surowa ryba, kawior popijać czystą i kochać się jak i kiedy chcesz:( i pamiętaj. Niedługo i Ciebie czekają mdlosci. A masz! Tona wirusów!!!!!

ann_je lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;) alkoholu pić nie moge a szampana i tak nie lubię, nie lubię ryby i kawioru ;)

Oczywiście łapie wirusy ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    ;) alkoholu pić nie moge a szampana i tak nie lubię, nie lubię ryby i kawioru ;)

Oczywiście łapie wirusy ;)

masz jeszcze ode mnie wirusa ;)
    wojna_wirusow_spl_390.jpeg

nick nieaktualny, werni lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • werni Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas Ann dobrze mowi starajcie sie kiedy macie ochote :)

Picja duziii chlopak hehe

My moze jutro pojdziemy do znajomych

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :D wracam melduje sie z wycieczki sklepowej :) Nienawidze chodzic po sklepach ale z moja mama i z G wizyta w sklepie "swiat dziecka" sprawil ze tak sie smialam ze brzuch mnie mega boli teraz:) i powiem wam ze obejrzalam swoj wozek ktory mi sie mega tak podobal ten meeeega drogi, i niestety na 10 obejraanych wozkow ten wygral w rankingu pod kazdym wzgledem a najlepsze jest to ze i G jak i moja mama (ktora nienawidzi gadzetow) sa w nim tak samo zakochani jak ja, wiadomo ze dopiero sie sprawdzi w uzytkowaniu ale jednoglosnie usluszalam "wart jest tej ceny i mialas racje ze Ci sie tak spodobal" z ust mojej mamy... bezcenne :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri pochwal się jaki wozek Ci się podoba ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peg-perego wersja ze skladana gondola i kolkami pustymi w srodku ale nazwy pelnej nie pamietam :P mam na kartce gdzies zapisane, ale jestem nie pocieszona bo teraz do wakacji jest 400zl drozszy bo dopiero weszly modele na 2016r... ;/ niby tylko kolorystyka inna ale tych z 2015 tanszych nie moge znalezc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 19:10

‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ