X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem zalamana, dostałam@ :-( mój cykl po cb trwał tylko 22dni :-( czemu tak szybko???? Zawsze cykle mialam regularne 26-28dni a tu...czyli pewnie następny będzie bezowulacyjny...

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• ann_je Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem, że cb oznacza ciążę biologiczną. Mało która po biologicznej czy po poronieniu ma pierwszy cykl idealny jak poprzednie. Chormony jeszcze się nie uregulowaly. I chyba dobrze, że szybko nowy cykl przyszedł. Teraz tylko trzeba mocno działać bo jest duża szansa na zaskoczenie bo organizm pamięta jak mu było dobrze w tym stanie i do niego będzie dążył ;)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli rozpocząć starania w tym cyklu po zakończeniu@?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• ann_je Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ;) i nie ograniczajcie się tylko do dni płodnych wg ovf ;) po prostu się bawcie ;)

kas50 lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbujemy;-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 4 września 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ;) baronowa piekny suwaczek :D
    Udanego weekendu. Ja znikam na dwa dni ;) bedziemy sie "weselic" :D

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Dzisiejszym weselnikom życzę dobrej zabawy ;)

Ciri a my co dziś robimy? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little udanej zabawy :D
    Ann_je ja zaraz na zakupy sie zbieram a potem ogladac wozki :P Wlasnie tworze liste tych co warto zobaczyc :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj w planach sprzatanie pranie zakupy spozywka prezent dla ojca i musze jakies spodnie kupic bo mam same chude i ciasne:D. Ale to pójdę posznupac w lumpku.

Musze listę porobić bo polowy zapomnę

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa slodki masz ten suwaczek :) Ja to juz nie mam kijanki!! Mam dziecko :P

A ja liste wczoraj zakupow robilam a teraz jeszcze odswiezam ta wozkowa :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nasz ma 9,4 cm I ogromnego siusiaka. Wypial sie tam bezwstydnie wczoraj ze lekarz kazal oczy zamknac:)teraz jedziemy do 3kiwi po lozeczko Bo juz jest I od razu materac:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 09:57

Baronowa_83, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zazdroszcze tego sklepu w wawie go nie ma ale 20 wrzesnia idziemy na targi dzieciece. :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny zazdroszczę wam trochę tego planowania, zakupów... ;) my dziś w planie mamy odwiedzenie Darka brata bo ma urodziny i kino z moimi rodzicami bo bas zaprosili, a potem to wsumie nie wiem ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Ci zazdrpszcze ze mozesz jezdzic autem bez obnizacza pasow, pic szampana, jesc sushi z surowa ryba, kawior popijać czystą i kochać się jak i kiedy chcesz:( i pamiętaj. Niedługo i Ciebie czekają mdlosci. A masz! Tona wirusów!!!!!

ann_je lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;) alkoholu pić nie moge a szampana i tak nie lubię, nie lubię ryby i kawioru ;)

Oczywiście łapie wirusy ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    ;) alkoholu pić nie moge a szampana i tak nie lubię, nie lubię ryby i kawioru ;)

Oczywiście łapie wirusy ;)

masz jeszcze ode mnie wirusa ;)
    wojna_wirusow_spl_390.jpeg

Madziulla, werni lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • werni Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas Ann dobrze mowi starajcie sie kiedy macie ochote :)

Picja duziii chlopak hehe

My moze jutro pojdziemy do znajomych

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :D wracam melduje sie z wycieczki sklepowej :) Nienawidze chodzic po sklepach ale z moja mama i z G wizyta w sklepie "swiat dziecka" sprawil ze tak sie smialam ze brzuch mnie mega boli teraz:) i powiem wam ze obejrzalam swoj wozek ktory mi sie mega tak podobal ten meeeega drogi, i niestety na 10 obejraanych wozkow ten wygral w rankingu pod kazdym wzgledem a najlepsze jest to ze i G jak i moja mama (ktora nienawidzi gadzetow) sa w nim tak samo zakochani jak ja, wiadomo ze dopiero sie sprawdzi w uzytkowaniu ale jednoglosnie usluszalam "wart jest tej ceny i mialas racje ze Ci sie tak spodobal" z ust mojej mamy... bezcenne :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri pochwal się jaki wozek Ci się podoba ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peg-perego wersja ze skladana gondola i kolkami pustymi w srodku ale nazwy pelnej nie pamietam :P mam na kartce gdzies zapisane, ale jestem nie pocieszona bo teraz do wakacji jest 400zl drozszy bo dopiero weszly modele na 2016r... ;/ niby tylko kolorystyka inna ale tych z 2015 tanszych nie moge znalezc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 19:10

‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ