Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jestem zalamana, dostałam@
mój cykl po cb trwał tylko 22dni
czemu tak szybko???? Zawsze cykle mialam regularne 26-28dni a tu...czyli pewnie następny będzie bezowulacyjny...
-
Rozumiem, że cb oznacza ciążę biologiczną. Mało która po biologicznej czy po poronieniu ma pierwszy cykl idealny jak poprzednie. Chormony jeszcze się nie uregulowaly. I chyba dobrze, że szybko nowy cykl przyszedł. Teraz tylko trzeba mocno działać bo jest duża szansa na zaskoczenie bo organizm pamięta jak mu było dobrze w tym stanie i do niego będzie dążył
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj w planach sprzatanie pranie zakupy spozywka prezent dla ojca i musze jakies spodnie kupic bo mam same chude i ciasne:D. Ale to pójdę posznupac w lumpku.
Musze listę porobić bo polowy zapomnę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nasz ma 9,4 cm I ogromnego siusiaka. Wypial sie tam bezwstydnie wczoraj ze lekarz kazal oczy zamknac:)teraz jedziemy do 3kiwi po lozeczko Bo juz jest I od razu materac:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 09:57
Baronowa_83, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja Ci zazdrpszcze ze mozesz jezdzic autem bez obnizacza pasow, pic szampana, jesc sushi z surowa ryba, kawior popijać czystą i kochać się jak i kiedy chcesz:( i pamiętaj. Niedługo i Ciebie czekają mdlosci. A masz! Tona wirusów!!!!!
ann_je lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:
alkoholu pić nie moge a szampana i tak nie lubię, nie lubię ryby i kawioru
Oczywiście łapie wirusy
masz jeszcze ode mnie wirusa
Madziulla, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
wracam melduje sie z wycieczki sklepowej
Nienawidze chodzic po sklepach ale z moja mama i z G wizyta w sklepie "swiat dziecka" sprawil ze tak sie smialam ze brzuch mnie mega boli teraz:) i powiem wam ze obejrzalam swoj wozek ktory mi sie mega tak podobal ten meeeega drogi, i niestety na 10 obejraanych wozkow ten wygral w rankingu pod kazdym wzgledem a najlepsze jest to ze i G jak i moja mama (ktora nienawidzi gadzetow) sa w nim tak samo zakochani jak ja, wiadomo ze dopiero sie sprawdzi w uzytkowaniu ale jednoglosnie usluszalam "wart jest tej ceny i mialas racje ze Ci sie tak spodobal" z ust mojej mamy... bezcenne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeg-perego wersja ze skladana gondola i kolkami pustymi w srodku ale nazwy pelnej nie pamietam
mam na kartce gdzies zapisane, ale jestem nie pocieszona bo teraz do wakacji jest 400zl drozszy bo dopiero weszly modele na 2016r... ;/ niby tylko kolorystyka inna ale tych z 2015 tanszych nie moge znalezc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 19:10