X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.sklep-tosia.eu/peg-perego-book-pop-up-modular-sl_p2534

Ten? Ciekawy model

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie to jeszcze nie ten ma inny stelaz :P wlasnie ciezko w tej opcji w necie znalezc :(

Patrze teraz ze nawet nie ta spacerowka jest :P A to bardzo wazne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 19:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha ;) no tak kazdy szczegół ma znaczenie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w tym wozku przede wszystkim bo reszta modeli jest do dupy :P Bede czatowac do porodu moze na jakas promocyje trafie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czatuj czatuj skoro mowisz ze taki Ci odpowiada ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo... szczerze bylam zaskoczona ze mamie sie podobal! Bo ona nie lubi bajerow i takich rzeczy a tu mowi ze super, ze w ogole mega funkcjonalny. A ja sie zakochalam dodatkowo w jego prowadzeniu, naprawde kilkanascie wozkow mialam dzis w lapie ale tylko 3 mi sie tak dobrze prowadzilo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A o jakiej cenie tu mówimy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powyzej 3tys... ;/ dzis w sklepie byl w promocji bo ostatni model ze starej kolekcji 3200 kosztowal (na stronie internetowej mozna bylo za 3tys kupic) jak wejdzie nowy model pani powiedziala ze kosztowac bedzie mac 3,5tys. Na stonie juz nie ma starego modelu jest tylko nowy za 3,4tys

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 21:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezle... no ale może faktycznie warto wydać więcej jak się zakłada jak taki funkcjonalny i skoro tak dobrze Ci się prowadziło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz ja szukam wozka nie na jedno dziecko a na dluzej... wiec tez chce taki co se nie zepsuje za chwile, przymieerzalam sie do wozkow takich za 1,5 tys i do takich za 4,5tys... I powiem Ci ze najlepszy byl ten i taki za 2,2tys (super sie go prowadzilo i byl w miare lekki). Ale moj G powiedzial ze woli zebym ten drozszy wziela bo jest o wiele lepszy wedlug niego, funkcjonalny i dla mnie wygodniejszy bedzie |(chodzilo o wpinanie i wypianie gondoli i spacerowki.)
    A i lepszy bo ja niska jestem to lepiej jakos raczke ulozyc bylo dla mnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 21:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm planujesz rodzinkę o modelu większym jak 2+1? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, chcemy (oczywiscie jak sie uda) przynajmniej dwojke i drugie jak to okreslil moj G "zaczniemy produkcje juz w przyszlym roku jak juz po porodzie bedziesz mogla" :P

A ja nie bronie sie przed czyms takim :D Sama mam dwojke rodzenstwa i tez bym chciala zeby moje dzieci mialy rodzenstwo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 21:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam kciuki ;) my też byśmy chcieli dwójkę ;) i po pierwszym dziecku tez pewnie szybowe zaczniemy starania bo nie chciała bym dużej różnicy wieku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo moja mama po mnie nigdy sie nie zabezpieczala a miedzy mna a siostra jest 4 lata roznicy, niby nie duzo ale na poczatku to jednak bylo sporo, tak mniej wiecej do mojego 20rż

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas będzie 6 lat róznicy, ale ja wcześniej nie byłam gotowa na drugie dziecko. Zwłaszcza, że jeszcze kilka lat temu raczej o rozwodzie myśleliśmy, a nie o drugim dziecku

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo wiadomo kazdy inaczej :) miedzy mna a bratem jest 7 lat roznicy :P a miedzy moja mama i jej siostra 10... na poczatku jest problem ale potem jest o wiele fajniej :D choc w dzisiejszych czasach duzo osob decyduje sie na drugie dziecko pozniej z roznych wzgledow

moja mama zawsze powtarza ze woli miec siostre z ktora czasem czuje sie jakby z dzieckiem gadala niz w ogole nie miec rodzenstwa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 21:58

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzien

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co macie w planach na dzis

ja już obiad ugotowałam, pranie zrobiłam, gary pomyłam.

Jeszcze muszę siebie umyć i jadę z dzieckiem na urodziny do taty
    potem zakupy - muszę kupić spodnie, bo w pierwszej ciąży bardzo szybko spodnie mnie zaczeły uciskać, a drugiej podono jest jeszcze szybciej, zwłaszcza, ze mam rozstęp mięśni. Muszę jakieś materiałowe kupić, ale jeszcze nie ciązowe
    i na koniec koncert czerwonych gitar ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 259 260 261 262 263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ