Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obyś miała racje. Niech torbiel idzie w cholerę. Może ten bol byl od tego ze to zaczelo pękać
Nie wiem kiedy powiem. 16 mam wizytę to może dostane zaświadczenie.
Ale jak mi bebzok wywali to i tak nie ukryje.
Szefowa sie wcześnie dowie niż rodzice najwyzej;)Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze ze ja nie mam upierdliwych tych @
Ale i tak taki mily jest ich brak
Ciekawa jestem samego bolu krocza po porodzie... Wczoraj tak sie zastanawialam czy to podobnie do tego jak mnie bolalo po operacji i jak tam mialam szwy, jesli tak to spokoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 08:27
-
ciri22 wrote:Jej wiecie jakie to bedzie okropne po porodzie przeciekac po tak dlugim braku?
Nie noo bez @ jest wspaniale czemu to nie moze byc na guzik? chcesz dzieci wlaczasz nie chcesz wylaczasz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWydaje mi sie że Ewi sie odezwie jak nabierze sil.
A ja mam dobra wiadomosc wlasciciele pozwolili pozbyc sie lozka i udostepnia piwnice cala a nie czesc jak bylo to do tej pory wiec komode zamawiamy, lozeczko sciagamy od znajomych i powoli zaczynamy dzialac.Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Picja ta butelka ma byc jaka? Szklana czy plastikowa? Bo ogolnie jest bez smoczka plastikowa tej firmy 150ml za 7zl w tej aptece co ja bede sobie wyprawke kupowac, ale cos czuje ze o jeszcze jakas inna Ci chodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam butelki do ściągania przy laktatorze i dwie 200 ml ze smoczkiem:-) szukam zestawu Calma 150 ml ze smoczkiem Calma.
Do przechowywania mam tonę worków dr Brown czy jakos tak:) wiec w butelkach pewnie nie będę przechowywać. No i od lutego sklep będę miała przy domu wiec wiesz;) bobo ze mna bedzie non stopWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tam kupuje dwie, jedna duza druga mala, obie szklane. Ale u mnie sie w domu przepaja maluchy wiec ta mala to bardziej na koper niz na mleko. Choc zobaczymy bo moj G powiezial ze chce miec okazje sam sie poopiekowac dzieckiem wiec w weekend na pewno bede miala wychodne
Noo ale zarcik