X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki Ca125 będą dzisiaj a Wizyta z usg jutro na 14. Ale coś czuje ze torbiel zniknęła.

ann_je, ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciupka musiałam ściągnąć pasek;)

Madziulla lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia grunt to pozytywne podejście ;)

Baronowa kiedy myślisz powiedzieć w pracy?

Ewi jak tam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Wyniki Ca125 będą dzisiaj a Wizyta z usg jutro na 14. Ale coś czuje ze torbiel zniknęła.
    oby Twoje przeczucia sie sprawdzily :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej tam jest 14 stopni... moj brzuch od wczoraj ma na pienku z Panem Kupa i z kibla nie wychodze... moje problemy:
    1. czy wejde w jeansy i nie wejda w konflikt z brzuchem i jelitem
    2. czy do wizyty moj Pan Kupa sobie pojdzie....

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z gory sory za opis ;) Obfity okres miałam bardzo i 2 dnia praktycznie same skrzepy.no i przed @ i po te brązowe plamienia takie rozwodnione...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej wiecie jakie to bedzie okropne po porodzie przeciekac po tak dlugim braku? :P
    Nie noo bez @ jest wspaniale czemu to nie moze byc na guzik? chcesz dzieci wlaczasz nie chcesz wylaczasz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri żeby to tak można było ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obyś miała racje. Niech torbiel idzie w cholerę. Może ten bol byl od tego ze to zaczelo pękać

Nie wiem kiedy powiem. 16 mam wizytę to może dostane zaświadczenie.
    Ale jak mi bebzok wywali to i tak nie ukryje ;).
    Szefowa sie wcześnie dowie niż rodzice najwyzej;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze ja nie mam upierdliwych tych @ :D Ale i tak taki mily jest ich brak :D

Ciekawa jestem samego bolu krocza po porodzie... Wczoraj tak sie zastanawialam czy to podobnie do tego jak mnie bolalo po operacji i jak tam mialam szwy, jesli tak to spoko :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 08:27

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jej wiecie jakie to bedzie okropne po porodzie przeciekac po tak dlugim braku? :P
    Nie noo bez @ jest wspaniale czemu to nie moze byc na guzik? chcesz dzieci wlaczasz nie chcesz wylaczasz :D
    Wiemy:P

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja ta butelka ma byc jaka? Szklana czy plastikowa? Bo ogolnie jest bez smoczka plastikowa tej firmy 150ml za 7zl w tej aptece co ja bede sobie wyprawke kupowac, ale cos czuje ze o jeszcze jakas inna Ci chodzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ewi jak tam u Ciebie?
    Jadę juz do pracy. Wyniki dziś najpóźniej jutro. Wizyta jutro na 14.mam nadzieje ze do wizyty będą wyniki

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie że Ewi sie odezwie jak nabierze sil.

A ja mam dobra wiadomosc wlasciciele pozwolili pozbyc sie lozka i udostepnia piwnice cala a nie czesc jak bylo to do tej pory wiec komode zamawiamy, lozeczko sciagamy od znajomych i powoli zaczynamy dzialac.

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Picja ta butelka ma byc jaka? Szklana czy plastikowa? Bo ogolnie jest bez smoczka plastikowa tej firmy 150ml za 7zl w tej aptece co ja bede sobie wyprawke kupowac, ale cos czuje ze o jeszcze jakas inna Ci chodzi.
    Ja bym chciała najmniejsza. Ze smoczkiem tym calma. Ale te tańsze sa chyba tylko do przechowywania mleka:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja nie wiem, normalnie bylo napisane ze do przechowywania ale i do karmienia i ze pasuje do nich ich smoczek. Wiec nie wiem.. Matki pisaly ze super do sciagania mleka potem zakladaja smoka i karmia z tego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam butelki do ściągania przy laktatorze i dwie 200 ml ze smoczkiem:-) szukam zestawu Calma 150 ml ze smoczkiem Calma.

Do przechowywania mam tonę worków dr Brown czy jakos tak:) wiec w butelkach pewnie nie będę przechowywać. No i od lutego sklep będę miała przy domu wiec wiesz;) bobo ze mna bedzie non stop

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to u mnie w zestawie nie ma :P Ale masz jeszcze tyle czasu ze pewnie gdzies sie trafi jakas promocja :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja przerażasz mnie

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam kupuje dwie, jedna duza druga mala, obie szklane. Ale u mnie sie w domu przepaja maluchy wiec ta mala to bardziej na koper niz na mleko. Choc zobaczymy bo moj G powiezial ze chce miec okazje sam sie poopiekowac dzieckiem wiec w weekend na pewno bede miala wychodne :P Noo ale zarcik :D

‹‹ 261 262 263 264 265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ