X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki Ca125 będą dzisiaj a Wizyta z usg jutro na 14. Ale coś czuje ze torbiel zniknęła.

ann_je, ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciupka musiałam ściągnąć pasek;)

Madziulla lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia grunt to pozytywne podejście ;)

Baronowa kiedy myślisz powiedzieć w pracy?

Ewi jak tam?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Wyniki Ca125 będą dzisiaj a Wizyta z usg jutro na 14. Ale coś czuje ze torbiel zniknęła.
    oby Twoje przeczucia sie sprawdzily :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej tam jest 14 stopni... moj brzuch od wczoraj ma na pienku z Panem Kupa i z kibla nie wychodze... moje problemy:
    1. czy wejde w jeansy i nie wejda w konflikt z brzuchem i jelitem
    2. czy do wizyty moj Pan Kupa sobie pojdzie....

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z gory sory za opis ;) Obfity okres miałam bardzo i 2 dnia praktycznie same skrzepy.no i przed @ i po te brązowe plamienia takie rozwodnione...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej wiecie jakie to bedzie okropne po porodzie przeciekac po tak dlugim braku? :P
    Nie noo bez @ jest wspaniale czemu to nie moze byc na guzik? chcesz dzieci wlaczasz nie chcesz wylaczasz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri żeby to tak można było ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obyś miała racje. Niech torbiel idzie w cholerę. Może ten bol byl od tego ze to zaczelo pękać

Nie wiem kiedy powiem. 16 mam wizytę to może dostane zaświadczenie.
    Ale jak mi bebzok wywali to i tak nie ukryje ;).
    Szefowa sie wcześnie dowie niż rodzice najwyzej;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze ja nie mam upierdliwych tych @ :D Ale i tak taki mily jest ich brak :D

Ciekawa jestem samego bolu krocza po porodzie... Wczoraj tak sie zastanawialam czy to podobnie do tego jak mnie bolalo po operacji i jak tam mialam szwy, jesli tak to spoko :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 08:27

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Jej wiecie jakie to bedzie okropne po porodzie przeciekac po tak dlugim braku? :P
    Nie noo bez @ jest wspaniale czemu to nie moze byc na guzik? chcesz dzieci wlaczasz nie chcesz wylaczasz :D
    Wiemy:P

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja ta butelka ma byc jaka? Szklana czy plastikowa? Bo ogolnie jest bez smoczka plastikowa tej firmy 150ml za 7zl w tej aptece co ja bede sobie wyprawke kupowac, ale cos czuje ze o jeszcze jakas inna Ci chodzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ewi jak tam u Ciebie?
    Jadę juz do pracy. Wyniki dziś najpóźniej jutro. Wizyta jutro na 14.mam nadzieje ze do wizyty będą wyniki

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi sie że Ewi sie odezwie jak nabierze sil.

A ja mam dobra wiadomosc wlasciciele pozwolili pozbyc sie lozka i udostepnia piwnice cala a nie czesc jak bylo to do tej pory wiec komode zamawiamy, lozeczko sciagamy od znajomych i powoli zaczynamy dzialac.

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Picja ta butelka ma byc jaka? Szklana czy plastikowa? Bo ogolnie jest bez smoczka plastikowa tej firmy 150ml za 7zl w tej aptece co ja bede sobie wyprawke kupowac, ale cos czuje ze o jeszcze jakas inna Ci chodzi.
    Ja bym chciała najmniejsza. Ze smoczkiem tym calma. Ale te tańsze sa chyba tylko do przechowywania mleka:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja nie wiem, normalnie bylo napisane ze do przechowywania ale i do karmienia i ze pasuje do nich ich smoczek. Wiec nie wiem.. Matki pisaly ze super do sciagania mleka potem zakladaja smoka i karmia z tego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam butelki do ściągania przy laktatorze i dwie 200 ml ze smoczkiem:-) szukam zestawu Calma 150 ml ze smoczkiem Calma.

Do przechowywania mam tonę worków dr Brown czy jakos tak:) wiec w butelkach pewnie nie będę przechowywać. No i od lutego sklep będę miała przy domu wiec wiesz;) bobo ze mna bedzie non stop

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to u mnie w zestawie nie ma :P Ale masz jeszcze tyle czasu ze pewnie gdzies sie trafi jakas promocja :D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja przerażasz mnie

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam kupuje dwie, jedna duza druga mala, obie szklane. Ale u mnie sie w domu przepaja maluchy wiec ta mala to bardziej na koper niz na mleko. Choc zobaczymy bo moj G powiezial ze chce miec okazje sam sie poopiekowac dzieckiem wiec w weekend na pewno bede miala wychodne :P Noo ale zarcik :D

‹‹ 261 262 263 264 265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ