X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za szybko ciri:)? Wyjezdzamy na amen a nie wien jak tam meksykanskie butelki;). Wroce w grudniu I bedzie a późno;) hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Picja przerażasz mnie
    A dlaczego:)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo ale w necie tez sporo jest wiec mozna sobie zamowic :P ja np zauwazylam ze niektore rzeczy tych samych firm oplaca sie w sklepie kupowac inne w necie i tez mam tak liste stworzona co zamawiam a co kupuje "na miescie"

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem. Ale w jakim stanie nam to do Meksyku dojdzie. I za ile:(

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    A dlaczego:)?
    No ze wszystko juz masz.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    No wiem. Ale w jakim stanie nam to do Meksyku dojdzie. I za ile:(
    Noo ale sama mowisz ze w grudniu wracasz, to nie mozesz zamowic np do rodzicow lub znajomych i np i w swieta odebrac?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    No ze wszystko juz masz.
    Po 1 ach te dwie szwacierki (4 dzieci kazda) ach te delegacje męża. I ach ta milosc do wydawania stopniowo a nie od razu. Ale to ma swoje dobre strony. Nasz monitor oddechu i ruchu juz nie jest sprzedawany. Nameczylam sie zeby znalezc ostatni w Zielonej górze w jakimś stacjonarnym:) teraz juz bym nie znalazła. Wszędzie oferują w sprzedaży tylko nianie elektroniczne itp.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I gdzie będą nam to trzymać:)? W garażu:)? A my mamy pusty dom :) zamawiając do kogoś niejako zmuszam go do czekania na kuriera. Bo tam gdzie pracują moi rodzi w kurierzy wejść nie mogą. Zawsze to ja im odbieralam paczki bi na sklep najlepiej.
    A tak...mam wszystko gotowe i miesięcznie idzie na to 2-3 tysiące a nie jednorazowo 15 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym Ciri to Ty juz się pozbywasz lozka i kupujesz komodę:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo na lozku i tak nie spie i mam 4 osob ktora chce mi wcisnac rzeczy to trzeba je miec gdzie trzymac ja nie mowie ze nie bede na bierzaco robic zakupow ale ja dopiero bede zaczynac... wiec za nim wszystko kupie to bedzie grudzien-styczen.

Poza tym komoda jest duza 140/40 i ma 6 szuflad a my mamy tylko maa szafe i nie miescimy sie chociazby ze swoimi kocami czy recznikami wiec tym samym robie sobie miejsce na nasze rzeczy.

I chodzilo mi tylko o jedna butelke ze mozna promocji pilnowac i do kogos zamowic a nie ze komus na glowe wyprawke wysylac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak. Wiem wiem. Tylko nr przesady ze na promocje jednej butelki będę czekac pól roku:) po co:) jak będzie tania kupie a jak nie to zostaną dwie. Ja tam nie widzę nic złego we wczesnym kupowaniu wyprawki. Choc jeszcze kilka miesięcy temu wstyd sie przyznać smieszylo mnie to i uwazalam ze ja kupie wszystko w styczniu:) aż tu nagle w końcu obudził sie we mnie instynkt macierzyński którego nigdy nie miałam. I cieszy mnie ogromnieć ta cala wyprawka:) zwłaszcza ze pierwszy trymestr musiałam leżeć to i czas na zamawianie byl;). Teraz się cieszę i raduję zwłaszcza ze nie planujemy więcej dzieci po pierwszym. To i chcemy aby miał wszystko nowe miękkie i pachnące:). Kupując to wszystko a potem pokazując to malemu i rozmawiając z nim czuje jeszcze wieksza wiez:) jakby juz tu byl:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inna sprawa ze po narodzinach nie liczymy na zbyt wiele prezentów:) stad nie ma strachu ze wiesz, ze będzie za dużo. Naszymi najlepszymi przyjaciółmi jestesmy my sami i nasze rodziny. Mnie nigdy nie bawil fakt ze mam koleżanki czy znajome z pracy. To tez nasza rodzina jest dla nas enklawą i fakt ciąży wywolal w nas potrzebesilnego tego zaakcentowania w naszym otoczeniu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dopiero chodze po sklepach i sie rozgladam, to co jest osobiste i jakby sie nie oddaje (butelki, smoczki, laktatory i inne rzeczy) kupuje w aptece i pewnie jak bede miala juz na to miejsce kupie to juz niebawem, inne rzeczy czekam az zobacze co splynie od znajomych i wtedy bede sie zastanawiac co dokupywac i jak dalej rozporzadzac pieniedzmi.

A i postanowilam u mnie kapiel dziecka bedzie w duuuuzej okraglej misce :D oczywiscie juz siedzacego :D poniewaz nie mam wanny a brodzik jest tak maly ze wanienka tam nie wejdzie, to na modle mojej mamy i moich wspomnien z dziecinstwa postanowilam ze kupie duza miske ktora pod prysznic wejdzie, dziecko do michy i kapiel :D Moj G stwierdzil ze mega fajnie bo on tez jak jezdzil na wies tak sie kapal :D

Ja tam tez z pracy nie mam znajomych, rodziny mamy dosc biedne, naprawde, my mimo ze nie mamy kasy jestesmy dosc bogaci jak na nasze rodziny, wiec tez nie dostaniemy. A to co dostajemy po znajomych to nie jakis tam wspanialych tylko znajomy znajomego, a to konkubina znajomego z pracy G (z ktorymi w sumie poza praca kontaktu nie mamy) i znajoma mojej mamy po wnuczne, wiec to nie tak ze TYLE mamy znajomych i wszyscy sie teraz rzucaja...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie martwie tylko tym ze trzeba bedzie wozek wziac na raty badz cos innego wymyslic, modle sie zeby jakas promocja byla to zawsze 3-4stowki zaoszczedzimy... Ale na wozek bede czekac do stycznia jak promocja nie bedzie to kupujemy taki jaki jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może na targach? My wózek kupiliśmy na Dino sklep. I jeszcze fotelik zamiast 600 to nan wyszedł 400 bo oni maja ter w z super okazje ze zestawami sprzedają. A sasiadka byla zainteresowana tym fotelikiem wiec jej sprzedamy. Lozeczko tez teraz bi przy budowie domu to ciężko byloby wysuplac nagle niemal 2 tysiące. Zwłaszcza ze w tym roku to my przygotowujemy wigilie i zapraszamy 11 osób :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 11:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i czasu nie będzie. Inwentaryzacja w grudniu mnie zabije:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade na targi i zobacze, na dino jest drozej niz w moim sklepie w wawie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale oni dają rabaty dodatkowe:) dlatego tam się zdecydowaliśmy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, daj adres tej taniej apteki. Polukam sobie.

• werni Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagladam patrze nie ma jeszcze Ewi, Madzia dobre nastawienie :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 262 263 264 265 266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ