Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa jest chyba dobrze
Temp otoczenia tez na nas wpływa a tu takei zimno
dziękuje dziewczyny za wsparcie. Ten cyklu odpuszczamy stymulacje. Musze nabrac dystansu a mężuś zrobić badania.
Także do usłyszenia za jakiś czas.
Nie traćcie nadziei. Będe czasem zaglądać co tam u Was .
Pozdrawiam
-
ewi0808 wrote:Baronowa jest chyba dobrze
Temp otoczenia tez na nas wpływa a tu takei zimno
dziękuje dziewczyny za wsparcie. Ten cyklu odpuszczamy stymulacje. Musze nabrac dystansu a mężuś zrobić badania.
Także do usłyszenia za jakiś czas.
Nie traćcie nadziei. Będe czasem zaglądać co tam u Was .
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
Tez slyszalam ze szybko zachodza dziewczyny w nastepnych cyklach po bioch. Organizm jest bardziej przygotowany. Baronowa nie denerwuj sie, moze idz na bete.
Tak mysle sobie ze jak zaciaze to nie bede mierzyla by sie nie stresowac. -
nick nieaktualny
-
Ewi, kochana
ważne, ze podjęliście tą decyzję wspólnie z mężem. My tutaj będziemy cały czas wam kibicować
Baronowa, odpuść mierzenie tempki. Po co się kobieto stresujesz? W ciąży jesteś, stres jest niewskazanya temp nadal wysoko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie dzis troche lepiej z pogoda nawet jakis przeswity jasne sa:)
Aaaa dzis komode zamawiam w weekend zwijamy lozko i rozkladamy komode
Ide dzis do rossmana kupic sobie oliwke do ciala...
noo i net mi nie dziala w domu...
musze isc do apteki bo mi sie tabletki koncza i boje sie ze ich nie dostane, ostatnio mialam z tym problem...
Noo i brzuch juz teraz boli mnie codziennie, lekarz wczoraj powiedzial ze nospe to ja moge nawet profilaktycznie brac 3 razy dziennie, rozkurczowo ale bez przesady jest to do wytrzymania wiec nie bede sie faszerowac lekami... -
nick nieaktualnyNo Ciri ja to Cie zaraz udusze chyba...No od wczoraj próbuję wyłudzic od Ciebie adres tej apteki, gdzie butelka na pokarm jest za 7 zł. Do tej pory znalazlam najtaniej za 9,90! No masz chyba historie w kompie, zeby poszperac z wczoraj rano, noooo....Juz sie napaliłam na ta butelkę!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem po wizycie jest to torbiel endometrialna... wielkosc podobna nie zmienila sie. ze wzgledu na ten skret co mialam, na obfita miesiaczke, te uplawy przed i po @ no i skaczacy wynik ca125 zasugerowal wycięcie tego gowna. dostalam skierowanie do szpitala. po usunięciu i tak dosane leki anty....sama nie wiem co zrobic...
-
nick nieaktualnyNoo ja bym zaufala lekarzowi i tak zrobila. Wiesz jak ona nie maleje i to ca125 tak skacze to nie ma z tym zartow...
A antyki zeby zdarzylo sie zagoic. A standardowo daja na 3 miesiace i potem kaza sie starac intensywnie bo plodnosc sie podnosi....Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny