Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej.
W sobote dostałam @. odebrałąm wyniki i beta z piątku 2,52 a dwa dni wcześniej było 6,32.
Jakby @ nie mogła przyjść w inny dzień. Wracam od fryzjera , kosmetyczki tylko założyć sukienkę i jechać na ślub wszyscy na mnie czekają (byłam świadkiem) ide do łazienki a tu krwawienie.
Nawet nie mogłam popłakać w spokoju
Także cały dzień musiałam sie uśmiechać ze łzami w oczach.
Dziękuje dziewczyny ze jesteścieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 15:49
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewi, trzymaj się
dobrze, że ładnie zareagowałaś na leki. Trzymam kciuki za kolejny cykl.
Madziulla, napisz nam koniecznie, co powie lekarz. Trzymam kciuki by było dobrze.
Wróciłam, wesele się udało, ale na poprawinach było średnio. Nikomu się tańczyć nie chciałoA na dodatek pod nos postawili mi talerz z gorącą golonką... Śmierdziała z daleka. Gdyby nie to, że jestem dopiero w 13dc, to pomyślałabym, że to ciąża.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja na firmie canpol mam przebitne zwykle dwukrotna na smoczkach i butelkach w porownaniu do sklepowych cen. a Np podgrzewacz do butelek w sklepie 65 w innym 56 a u nich 46zl taki sam podgrzewacz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 17:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Picja tanio zalezy co
Bo nie wszystko w niej sie oplaca, np niekore leki juz nie... ale ja zwykle w dbam o zdrowie zamawiam, i moje firmy maja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny