Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja wstawilam wczoraj rosol dzis koncze, misze isc makaron kupic do rosolu i zrobic schaboszczaki i ziemniaki i mizerie ;D mniam ;) teraz ogladam gdzie jest nemo ;p
    Potem sprzatanie, musze ciichy poskladac i jeszcze jedno pranie wstawic. I chyba jakis spacerek bo piekna pogod ;D chlodno ale slonce jest ;p

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie w pierwszej ciąży nauczyłam rosół robić, bo tak to nie jadłam go wcale ;)
    ciekawe co tym razem się nauczę ;)
    i tak powoli zaczyna mnie mulić jak coś zjem (albo sobie wmawiam)
    no i brzuch mi odstaje <szok> jakbym się obżarła i opiła. znalazłam swoją fotkę z pierwszej ciąży z 2 miesiąca i teraz mam większy bebzok

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee a ja chciałam isc na rower ale zaczyna padac... wiec wsumie nie wiem ci będziemy robić. Może pojedziemy na zakupy bo musze sobie ciuchy kupić a potem kocyk kawka i dobra książka no i lektura od Ciebie Baronowa ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kolo 10 tygodnia powinno zejsc jak wode przestaniesz zatrzymywac. Zobacz na moje fotki ja to mialam brzuchol... ;) ale potem zeszlo prawie 10cm z brzucha...

Madziulla ja to tak tesknie za rowerem i nie wiem czy w koncu sie nie zlamie na mala wycieczke...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czujesz się dobrze to wyskocz sobie na małą wycieczkę puki dużego brzucha nie masz ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Eeee a ja chciałam isc na rower ale zaczyna padac... wiec wsumie nie wiem ci będziemy robić. Może pojedziemy na zakupy bo musze sobie ciuchy kupić a potem kocyk kawka i dobra książka no i lektura od Ciebie Baronowa ;)
    na lodówkę sobie to wydrukuj

Ciri ja nie zatrzymuję raczej wody. Obrączką mi zaczyna spadać.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mnie pierscionki tez zaczely spadac ale brzuch mialam tak jakbym robila zapasy na zime a jak skonczylo sie picie takiej duzej ilosci wody (ale sikalam) brzuch mo spadl. Wiesz to gdzie wode i tluszcz odkladamy zaleY od hormonow mam wrazenie ze to one sprawiaja ze na poczatku na brzuchu to sie odklada.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedne spodnie kupiłam, 2 pary w domu mam w które się mieszcze... Jakos przezyję

Ale w pracy pewnie sie zaraz zorientują. Ciekawe czy moja siostra sie dzisiaj kapła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:30

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to zakupy udane :D ja bede smigac w dresach jak tak zimno, w jeansy znow sie mieszcze jak brzuch mi spadl ale nie powiem przy siedzeniu mega niewygodnie.
    Ja jednak obstawiam ze spadnie I ten brzuch za max 1,5miesiaca :P

A ja wlazlam na strone apteki internetowej i wychodzi ze butelki i smoczki i takie rzeczy najtaniej wlasnie w aptece kupic, nawet na allegro tak tanio nie jest mimo ze ta sama firma!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Medela gdzies Ci sie w oczy nie rzucila? Mamy dwie ale jeszcze jedna taka mini mini by się przydala

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co konkretnie? Butelka? bo ogolnie ich produkty byly.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butelka ale ta malenka taka. Ostatnio w smyku w promocji kupiłam za jakies 20 zl w promocji. Ciekawe jak w aptekach

• ann_je Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa jak zimno i wieje sakrucko :/

Mimo wszystko dzień dobry wszystkim :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paskudnie tam jest, a trzeba wyjąć na dwor

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w zimny bardzo deszczowy poranek. Masakra jest na dworze... padało całą noc i pada nadal...idę dziś robić badanie Ca125

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla trzymam kciuki zeby dalej wynik spadal

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Butelka ale ta malenka taka. Ostatnio w smyku w promocji kupiłam za jakies 20 zl w promocji. Ciekawe jak w aptekach
    150ml czy 120? Bo u nich to zwykle 150 mozna znalezc latwiej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis do gina. Odbieram cytologie (ciekawe jak tym razem bedzie bo zwykle 2 grupa a teraz jeszcze ta nadzerka), krew i mocz. Ciekawe czy dostane skierowanie na usg czy dopiero za miesiac na polowkowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla trzymam kciuki ;) a kolejne usg kiedy?

• werni Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia trzymam kciuki, ciri za Ciebie tez :) wogole za wszystkie :)

Witam po weekendzie :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 260 261 262 263 264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ