Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo ja wstawilam wczoraj rosol dzis koncze, misze isc makaron kupic do rosolu i zrobic schaboszczaki i ziemniaki i mizerie
mniam
teraz ogladam gdzie jest nemo ;p
Potem sprzatanie, musze ciichy poskladac i jeszcze jedno pranie wstawic. I chyba jakis spacerek bo piekna pogodchlodno ale slonce jest ;p
-
ja sie w pierwszej ciąży nauczyłam rosół robić, bo tak to nie jadłam go wcale
ciekawe co tym razem się nauczę
i tak powoli zaczyna mnie mulić jak coś zjem (albo sobie wmawiam)
no i brzuch mi odstaje <szok> jakbym się obżarła i opiła. znalazłam swoją fotkę z pierwszej ciąży z 2 miesiąca i teraz mam większy bebzok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle kolo 10 tygodnia powinno zejsc jak wode przestaniesz zatrzymywac. Zobacz na moje fotki ja to mialam brzuchol...
ale potem zeszlo prawie 10cm z brzucha...
Madziulla ja to tak tesknie za rowerem i nie wiem czy w koncu sie nie zlamie na mala wycieczke...Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Eeee a ja chciałam isc na rower ale zaczyna padac... wiec wsumie nie wiem ci będziemy robić. Może pojedziemy na zakupy bo musze sobie ciuchy kupić a potem kocyk kawka i dobra książka no i lektura od Ciebie Baronowa
Ciri ja nie zatrzymuję raczej wody. Obrączką mi zaczyna spadać.Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo mnie pierscionki tez zaczely spadac ale brzuch mialam tak jakbym robila zapasy na zime a jak skonczylo sie picie takiej duzej ilosci wody (ale sikalam) brzuch mo spadl. Wiesz to gdzie wode i tluszcz odkladamy zaleY od hormonow mam wrazenie ze to one sprawiaja ze na poczatku na brzuchu to sie odklada.
-
Jedne spodnie kupiłam, 2 pary w domu mam w które się mieszcze... Jakos przezyję
Ale w pracy pewnie sie zaraz zorientują. Ciekawe czy moja siostra sie dzisiaj kapłaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:30
-
nick nieaktualnyO to zakupy udane
ja bede smigac w dresach jak tak zimno, w jeansy znow sie mieszcze jak brzuch mi spadl ale nie powiem przy siedzeniu mega niewygodnie.
Ja jednak obstawiam ze spadnie I ten brzuch za max 1,5miesiaca
A ja wlazlam na strone apteki internetowej i wychodzi ze butelki i smoczki i takie rzeczy najtaniej wlasnie w aptece kupic, nawet na allegro tak tanio nie jest mimo ze ta sama firma! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-