X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze i masz racje...heh za duzo tego ostatnio

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochajcie sie i nie patrzcie na zadna owulacje albo bedzie albo nie i tego nie przewidzisz wiec ilosc seksu musi sie zgadzac ;p

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro mam dzwonić i zapisać się na wtorek do tego gin jestem ciekawa co mi za leczenie zaproponuje. no i ta droznosc... podobno piorunstwo boli no ale co zrobie...musze wytrzymac

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co dziewczyny na podmuchu wiosny mialy robione to wiem ze sa dwie metody jedna jest bardziej bolesna druga mniej i tez to zalazy czasem jakos mwga nie boli mozesz zapytac tam bo duzo dziewczyn ja miala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom po wizycie jak juz wszystko bede wiedziala to pewnie tam dolacze do dziewczyn to mi powiedza juz szczegoly

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale w koncu jakas nadzieja sie obudzila zobaczymy. moze sa jakies inne leki poza anty ze mozna dac na uspokojenie tego gowna ze bede mogla nadal sie starac i w ciagu 2 mies zrobi mi ta droznosc

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby co bierz ta na soli fizjologicznej czy czyms takim ale nie na kontrascie bo to podobno uczula i bardziej boli

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki zapamietam :P

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla, ponoć bardzo boli jak jajowody są niedrożne. A jak są czyste to czuć tylko dyskomfort. Chociaż każda kobieta ma inny próg odczuwania bólu, więc różnie to pewnie wychodzi. Ja mam nadzieję, że Twoje jajowody są drożne ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno to troche przypomina parcie i skurcze macicy jak na @, jedne mowia ze taka srednia inne ze bardzo bolesna ale mysle ze tak jak little mowi zalezy od kobiety :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc:
    co tu tak ciiiiicho??? :P
    W piatek na 16.45 ide na wizyte :)

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To szybciutko masz wizyte ;D to juz za chwile ;)
    Ja tam dzis nie mam nic do powiedzenia ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri nie mozliwe :) Ty zawsze cos masz ciekawego do powiedzenia :) ja po 1 w nocy do domu wrociłam bo byliśmy na tych filmach festiwalowych. padam dzisiaj poprostu :P

Wysłany: 16 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja tam dzis nie mam nic do powiedzenia ;p

Nie wierzę :) pomarudź trochę chociaż.

Madziulla, będę z Tobą na tej wizycie :D duchem oczywiście :P wspieram i trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Litle dzieki :*

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam na co marydzic ;p bo wreszcie nie wymiotuje czuje sie wspaniale brzuch sie rozciaga a mnie jest super ;D

Wczoraj poszlam tez po 1 spac. Nie moglam usnac.

Wysłany: 16 września 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nie mam na co marydzic ;p bo wreszcie nie wymiotuje czuje sie wspaniale brzuch sie rozciaga a mnie jest super ;D

To świetnie :D oby tak już było ;)

Trzymajcie jutro za mnie kciuki. O 14 mam rozmowę o pracę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bede trzymac :) skoro nie mam operacji to będziemy chyba jechac na tydzien na domek na grzyby tam gdzie swiat sie konczy i zasiegu nie ma. :D jak ja bez was wytrzymam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O w jakim charakterze?

Powiem wam ze ta moja cora coraz bardziej plywa i stuka z tygodnia na tydzień coraz mocniej ja czuć. Jeszcze to takie mocno nie wyraźne ale juz można znaleźć powien wzór kiedy i jak i jak dokładnie sie odzywa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo będziesz coraz bardziej ją czuła :)

‹‹ 277 278 279 280 281 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ