Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Enemi wrote:Az normalnie zalozyla konto moja sąsiadka żebym mogla odpisać bo nie lubię jak ktos mnie posądza o to, ze się nie pozegnalam. No wiesz Ciri? Nunununu! Nie ladnie tak nie czytać własnego wątku:P zegnalam sie i to bardzo rzewnie:)!
Kurcze, ja też przegapiłam...
Albo i nieżegnałaś się z nami, a potem i tak jeszcze trochę pisałaś
prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 12:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Wrocilam, sprawdzilam i ostatni wpis na 266 stronie zadnego papapapapa juz mnie nie bedzie nie ma!!!
gigantyczne piersi i ruchy malucha tak intensywne jakby mi ktos motyla wpuscil:).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 12:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i zniknęła
Dziewczyny dzięki za kciuki, jutro się dowiem, czy przeszłam do kolejnego etapu i czy zaproszą mnie na właściwą rozmowę. Dziś był tylko test i do napisania dwa pisma. Nie mam przeczuć, czekam na werdykt -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa robie golabki
ale ogolnie chyba ksiazka. Mam plan ze do kolejnej wizyty u lekarza ktora mam niedaleko miejsca zamieszkania mojej rodzinko przeczytam wszystkie pozyczone od siostry ksiazki o jej je oddam ;p
Do tego moge sie pochwalic ewidentnym pierwszym skopaniem przez dziecko. Nie wiem chyba tak lezalo bo pierwszy raz nie miziala tylko od srodka czulam i nie mialam watpliwosco ze to onaBaronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oo masz grzech. Musze zrobić golabki. Ale ja bez zawijania robie
Trzymam kciuki za wizytę. Daj znac po niej
Ja dzisiaj elektycznie. Rano depilator teraz inhalacje;)