Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlbo moze badziewna ekipa i bys sie psychicznie meczyla. Wiesz jak to jest nie zawsze takie udogosnienia sa tego warte.
Ja mysle ze to nie ciazowe... Bol glowy mega od wczoraj noo i te wymioty takie nie ciazowe... Chyba cos w powietrzu bo wczoraj 37,5 mialam dzis nie mierzylam ale mecze sie tak samo.... -
nick nieaktualnyDla mnie to juz jest wysoka bo przed ciaza pod pacha utrzymuje sie ponizej 36 tak blizej 35,5 to u mnie standard teraz w ciazy mialam caly czas rowno 36.0 36.2 to max wiec stan podgoraczkowy 37.5 to dla mnie mega wysoko przy 38.5 to ja juz umieram...
-
nick nieaktualnyMelduje się z trasy jedziemy do Zakopanego i trochę przez przypadek jedziemy z moim bratem i jego rodzinka
napewno będę trochę rzadziej na of ale wieczorami napewno będę zaglądać
teraz jak jedziemy to mogevpisac i pisac
.
Ciri jak się czujesz? Uważaj ma siebie. Little co słychać? Szkoda ze z praca się nie udało. ;( -
nick nieaktualnyAle tylko jedziecie w miejsce docelowe z nimi czy wakacje z nimi? ;p
A ja dzis dobrzeglowa juz nie boli wiec jestem szczesliwa
ja wybieram sie na targi z artykulami dla dzieci dzisiaj...
Ej Ty jestes z Trojmiasta? Ile bedziesz jechac do zakopca.? Z 8godzin? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Udanego wypoczynku.
A mi sie nic nie chce. Musze jeszcze podłogi umyć. Dobrze ze chociaż obiad mam:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to nie miala byc ostatnia impreza zakrapiana alkoholem w Twoim wydaniu przed Ciaza?
A u mnie o wiele lepiej, dzis nie wymiotowalam i glowa nie bola choc pozno zjadlam sniadanie i chyba mega mi cukier spadl bo myslalam ze zemdleje, albo za malo plynow bo serce to mi ledwo dzialalo... Ale po nawodnieniu i sniadanku wszystko przeszlo. -
Wypiłam kieliszek wina
zaliczone?
ciri22 wrote:A u mnie o wiele lepiej, dzis nie wymiotowalam i glowa nie bola choc pozno zjadlam sniadanie i chyba mega mi cukier spadl bo myslalam ze zemdleje, albo za malo plynow bo serce to mi ledwo dzialalo... Ale po nawodnieniu i sniadanku wszystko przeszlo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 18:14
-
nick nieaktualny