Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywerni wrote:Hejka Madzia udanego wypoczynku
Ciri tez tak mialas ze ciagle Cie bolaly jajniki i duzo sluzu mialas po antykach ?
Tak, przez ponad dwa tygodnie bez przerwy bol taki ze czasem z lozka nie moglam wstac, plakalam z bolu myslalam ze jakas torbiel sie zrobila, ale raczej bol przewazal w jednym czasem w drugim sie odzywal, co do sluzu nie pamietam ale nawet jesli byl to ten kremowy nieplodny przewazal... -
Ja to musze ciagle wkladki wymieniac bo duzo na wkladce i czuje ze mam mokro. A ja mam sluz przezroczysty taki wlasnie wodnisty.
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Nic nie zaliczone
Nie liczy sie! Mowie Ci niestety lecz musisz zalatwic sobie libacje alkoholowa bo inaczej to cos kiepsko to widze
Cholerka, to muszę w jakiś weekend zaprosić znajomych i wtedy się upijęZnów nam się przesunie malowanie pokoju
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się właśnie dowiedziałam, że do pracy, o którą się starałam, dostała się młoda dziewczyna po ASP
bez doswiadczenia, po znajomości
bądź twarda podczas rozmowyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 08:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
littleladybird wrote:Oooo właśnie
celna uwaga
Baronowa, a u Ciebie jak samopoczucie? -
nick nieaktualny
-
A katar to też objaw ciążowy, czy co?
ciri22 wrote:Kurrrrwa!!!!!!!!!! Zostaje bez kasy przez 2 miesiace.... nic pewnie nie dosrtane do kocna pazdziernika a moze i dluzej jesli tez kochana firma bedzie przetrzymywac moje pieniadze.... WRRRRR.... o wyzylam sie i jest mi mega zle...
Nie lubię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe ja, kasa napewno sie przyda na nowe meble. Bym chciala tez wymienic pralke.
Dokladnie bez znajomosci to zginiesz. Eh do kitu...