Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki. Gin mówiła też że mam już po owulacji bo widzi cialko żółte. Jednak moja tempka nie wzrosła wręcz dziś miałam spadek a wczoraj pulsujacy jajnik, po jakum czasie od ovu tworzy sie cialko żółte?
-
kas50 wrote:Dzięki. Gin mówiła też że mam już po owulacji bo widzi cialko żółte. Jednak moja tempka nie wzrosła wręcz dziś miałam spadek a wczoraj pulsujacy jajnik, po jakum czasie od ovu tworzy sie cialko żółte?
Ja też właśnie się zastanawiam, kiedy powstaje ciałko żółte. Czytałam że ok. 12 godz. po owulacji. ja dzisiaj byłam na usg i lekarz powiedział że widzi ciałko żółte i płyn w zatoce. Jak się go zapytałam kiedy mogła być owu to powiedziała że raczej wczoraj. Może któraś wie coś więcej na ten temat ? -
kas50 wrote:Dzięki. Gin mówiła też że mam już po owulacji bo widzi cialko żółte. Jednak moja tempka nie wzrosła wręcz dziś miałam spadek a wczoraj pulsujacy jajnik, po jakum czasie od ovu tworzy sie cialko żółte?
kas50, werni lubią tę wiadomość
-
55monika5 wrote:Ja też właśnie się zastanawiam, kiedy powstaje ciałko żółte. Czytałam że ok. 12 godz. po owulacji. ja dzisiaj byłam na usg i lekarz powiedział że widzi ciałko żółte i płyn w zatoce. Jak się go zapytałam kiedy mogła być owu to powiedziała że raczej wczoraj. Może któraś wie coś więcej na ten temat ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny