X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milej nocki, Ewi dzieki za kciuki :)

ewi0808 lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny co słychać? Ja dziś pierwszy dzień do pracy po urlopie i mam dobry humor bo znienawidzony przeze mnie dyrektor będzie najprawdopodobniej zwolniony bo nie ma efektów jego pracy

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)
    Madzia u mnie katar gigant, jestem po fryzjerze wczoraj wiec humor lepszy. U mamy bylam pol dnia wiec sie nagadalysmy ale pewnie i dluzej bysmy gadaly gdyby byl czas. Moja cora to szatan. Kreci sie i wierci i codziennie daje o aobie znac. Moja mama mowila mi ze przy mnie czyli pierwszym dziecku wyrazne ruchy wyczula miedzy 15 a 16 tygodniem ciazy i to wcale nie prawda ze trzeba czekac zawsze do 20 tygodnia jesli chodzi o pierwsze dziecko. Pochwalila moj brzuszek i powiedziala zebym sie unierala ciazowo zeby mi ustepowali miejsca w autobusie ;p
    Bylam w pepco i piekne ciuszki a do tego koce widzialam baaaardzo tanio i tak sie zastanawiam ze chyba tam sobie wyprawke do konca skompletuje.

Co do zycia codziennego dalej bez srodkow do zycia. Nie chce mi sie nawet martwic wiec jak mnie chandra lapie siadam do kompa odpalam Assaaina i sie wylaczam... Z moim teoche aprzeczek sie ostatnio nawarstwilo. Moje hormony z ktorymi juz dluzej byl spokoj juz sie znow obudzily.

Poza tym Ewi mam nadzieje ze ciaza Cie zaskoczy i ze nie odbije sie to na Twoim zdrowiu ;*

• werni Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia heh przynajmniej nie bedziesz sie stresowac w pracy jak dyro odejdzie

Ciri pepco lubie :) jak bede w pl to tez tam pojde :)

Mi tempka spadla to pewnie jutro franca przyjdzie no nic czekamy dalej

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez musze iść podciac włosy i Mój mówi mi je ufarbowac. Wstyd się przyznać ale ja nie umiem sama sobie tego zrobić ;/ a no i od dziś ruszamy z dietą to znaczy próbujemy.... mam wg mnie coraz bardziej wyczuwalne objawy mojej choroby i pora coś z tym zrobić... Od wczoraj biorę lek na endometriozę no ale wiadomo leki to nie wszystko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla ja mam wloski baaardzo krotkie takie ze tylko na gorze w ogole sa i tez jezdze do mamy na farbowanie, ale my sie umawiamy ze ja jej klade a ona mnie, tak jak wczoraj. Noo i dietka rzeczywiscie trzeba sporobowac moze nie bedzie tak zle a podobno dosc szybko widac efekty.

Co do pepco zauwazylam jeszcze jedna rzecz poza cenami ktora mi sie spodobala, jak wlazlam na dzial dziewczecy nie bylo tyle rozu co np w C&A co mnie tam przerazilo. Chyba to stanie sie moi ulubionym sklepem!

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :D ja byłam ostatnio u fryzjera i ścięłam włosy na "boba" :D Skróciłam je o ponad połowę dotychczasowej długości :) Potrzebowałam jakiejś zmiany, a najłatwiej o zmianę fryzury :P

Dużo kobiet chwali diety :) lekarze są bardziej sceptyczni, wolą faszerować nas lekami. a czasem najprostsze sposoby są najlepsze :)
    Werni, nadal ściskam kciuki ;)
    Madziulla, za Ciebie też. Walcz z chorobą, pokonaj ja i ciesz się tworzeniem nowego życia :*

Moje ciężaróweczki :D rośnijcie zdrowo <3 <3 <3

werni lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze niedawno podjęłam decyzje ze zapuszczam bo mi trochę mniej wypadały. ale jak zobaczyłam ulotkę vissane to stwierdziłam ze poczekam 3 mies jeszcze...po nowym roku zaczne chyba zapuszczać.

Wysłany: 29 września 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zapuszczałam na ślub i tak jakoś przez rok jeszcze miałam długie, ale teraz stwierdziłam, że ścinam :) miałam już ich dość. Ciągle tylko kucyk albo rozpuszczone. I zaczęły mi mocno wypadać. Denerwowały mnie stosy włosów na podłodze i wiecznie zapchany odpływ pod prysznicem :/

• werni Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj nie lubi krotkich to zapuszczam, jak przyjade do pl to koncowki podetne i odrosty zrobie u fryzjera. Co do diety od dzis biore sie za siebie, bede czesciej jadla, by choc troche przytyc, moze cos to da. Troche tez pocwicze, porozciagam sie.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍

Wysłany: 29 września 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też nie lubi krótkich, ale to są moje włosy i ja mam się w nich dobrze czuć ;)

Werni życzę Ci wytrwałości ;) jak już Ci dieta i ćwiczenia wejdą w krew pójdzie jak z górki :)

werni lubi tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak poczatek jest najgorszy :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello, ostatnio nie mam fazy na forum, skrobnę 2 posty i mi sie wiecej nie chce. Tskze sorry ze mnie nie ma.

Trzymam kciuki za nowe fasolki

Ciri trzymam za zakupy ;)

U mnie ok. Chyba wychodzę na prosta z katarem. Codziennie imbir i rozgrzewanie zatok pomogly.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa a jaki robisz to rozgrzewanie zatok i w nakiej formie imbir? Ja mam 3 dzien katar ale z dnia na dzien coraz gorzej a mnie domowe sposoby nigdy nie pomagaly ale teraz chce znow zaczac od tego.

Wysłany: 30 września 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa, spoko ;) od czasu do czasu napisz co u Was słychać ;) nasz wątek trochę ucichł :P

pogoda i pora roku sprzyja chorobom, nie daj się ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imbir scieram na tarce, zalewam wrzątkiem, dodaje cytrynę, triche czekam i dodaje miodu.

Mleko z miodem i czosnkiem ze 2 razy dziennie

Sol grzeje na patelni i taki gorący do skarpety. Grzeje wszystkie zatoki. Glowa wtedy nie boli. Tylko trzeba uważać bo to parzy

I non stop psikalam woda morska.

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • werni Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka u mnie malpa przylazla, ten cykl odpuszczam.bo wyjezdzam na miesiac.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupia małpa :/

werni lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa dzieki ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po tej kuracji w końcu mi puściło.

Jadła jeszcze grapefriuty bo to tez jest dużo Wit c i ogólnie one cos w sobie maja dobrego.

A jeszcze w sobotę wypilam 5 ciepłych herbat pod rząd i tez jakos lepiej mi sie zaczelo oddychac

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 286 287 288 289 290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ