Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo to herbaty z sokiem malinowym ja pije noo i mleko z miodem, ale to bardziej u mnie zawsze na gardlo dzialalo... Gorzej ze mnie ucho boli, jak to nie minie to w niedzile tydzien mija od rozpoczecia kataru, to znaczy ze w przyszlym tygodniu bede musiala sie na wizyte u lekarza umowic bo to moze mnie trzymac i miesiac jak lekow nie wezme...
-
nick nieaktualnyCo tu tak cichutko? Ja mam dziś za sobą pierwsze zdrowe zakupy. Ograniczyłam juz trochę niezdrowych rzeczy zobaczymy co dalej będzie
a co tam u Was??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 22:31
Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość
-
Bylam w kinie na nigdy nie jest za późno ale średnie to bylo. Ppzbylam sie kataru.
I nie chxe mi sie pracować a jeszcze sporo przede mną -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, możecie spojrzec na mój wkres? W 13 dc byłam u gin bo tak miałam wizyte ustaloną, sprawdził czy wszystko się ładnie wyczyściło.
W tym 13 dc miałam pęcherzyki dwa jeden o wymiarach 14 a drugi 16. nie zakładalam ovu w tym cyklu bo w sumie w poprzednim żeby pękł potrzebowałam zastrzyku bo sam nie chciał pęknąc. Ovu wyznaczyło mi owulacje na 24 dc. hm co jest grane?
Little czekamy na inf i kciukamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 08:59
-
nick nieaktualnyMusisz poczekac, bo temperatura moze pojsc w dol jeszcze i zabierze kreseczke,ale rownie dobrze mogla byc owulacja bo jesli pecherzyk mial 16 to spokojnie mogl urosnac, mozesz w poniedzialek lub we wtorek zrobic progesteron i bedziesz wiedziec (oczywiscie jesli temperatura nie spadnie) Ale moze sie okazac ze przez te wydarzenia cos tam sie unormowalo u Ciebie pobudzilo organizm do dzialania
a jak sie czujesz? -
Jja mam @ na poniedziałek, od wczoraj mam takie dziwne rozciaganie jakby ścian pochwy jak na @. Dziś 25dc test ciazowy negatywny, ovu była 15-16dc do dziś mam brać duphaston. Piersi powiększone, tempka wysoko, progesteron 8dpo wynik 27,45 te objawy bardziej przypisuje dupkowi. Jaki test ciazowy polecacie?
-
jeśli chodzi o objawy to mam ciężkie piersi takie nabrzmiałe. Brzuch nic mnnie nie nie boli nic nie czułam żadnego kłucia.
To jak dla mnie to jest długo cykl.
A po za tym to w miarę co mam zrobić. Zyje się dalej. We wtorek mąż idzie na badania nasienia.
Muszę go jeszcze wysłasć na testosteron i tarczyce
zapytałam się go kiedyś i co postanowił co dalej robimy cczy narazie dajemy sobie spokój czy mam od nowego cyklu brać clo.bo zawsze miałam krótkie cykle 23dc ostatni 26 i tak myśle pasue wiedzieć co postanowiliśm.
A mój mi mówi że umówił sie na wtoretk (6.10) na wyniki czeka sie 5 dni
-
nick nieaktualnyNoo na objawy to za wczesnie wiesz bo to dopiero owulka jesli zeczywiscie byla. Ja bym jeszcze jeden cykl wstrzymala sie ze stymulacja. Ten cukl bedzie dluzszu na pewno kolo 35 dni jesli owulacja byla. Jesli teraz byla to moze byc tak ze i druga bedzie nie wiedz ile ten bladzooch mogl dobrego namieszac w Twoim prganizmie.
-
Tak rossmanowski podobno szczesliwy. Dzis wyjezdzam do Pl. Madzia nono motywacja jest
wczoraj z moim wypilismy winko a bylo mocne bo rano glowa bolala ale musialam wstac i zrobic kanapki mojemu do pracy
-
ciri22 wrote:Noo na objawy to za wczesnie wiesz bo to dopiero owulka jesli zeczywiscie byla. Ja bym jeszcze jeden cykl wstrzymala sie ze stymulacja. Ten cukl bedzie dluzszu na pewno kolo 35 dni jesli owulacja byla. Jesli teraz byla to moze byc tak ze i druga bedzie nie wiedz ile ten bladzooch mogl dobrego namieszac w Twoim prganizmie.
Miaąłm na mysli objawy owulacyjne, w poprzednim cyklu w okolicach owulacji bolała mnie ciagle brzuch w okolicach jajników0 a teraz nic. Wiec sie nie nastawiam
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:Kasa 50 test ciazowy z rossmana facelle czy jakos tak sie nazywa.
mega czuły. U mnie pokazal bladziocha - na drugi dzień bhc z wynikiem 6,25 także czułosc super -
kas50 wrote:A orientacyjna cena ile wynosi? I w którym dpo robilas?
około 5 pln, a czasem jak jest promocja to jezszce taniej.
Pozytywny wyszedł w 10 dniu po owulacji.
Ale teraz każdej dziewczynie bede polecałą zrobić test dopiero w dniu spodziewanej @