X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    około 5 pln, a czasem jak jest promocja to jezszce taniej.
    Pozytywny wyszedł w 10 dniu po owulacji.
    Ale teraz każdej dziewczynie bede polecałą zrobić test dopiero w dniu spodziewanej @
    Ja mam dzis 10dpo i z allegro negatywny. W ubiegłym cyklu mialam cb. @ na poniedziałek.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WYKRES ŁĄDNIE , jak nie możesz wytrzymac to zrób w pniedziałek wtedy powinna być pewność
    beta przyrasta co 48 h także poczekaj na spokojnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:11

atdc3e5exzk12dxf.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W aptece mieli tylko quixx test. Jak @ nie przyjdzie to zrobię w poniedziałek. Ale czuję się jak na @.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 czekamy na inf i trzymamy kciuki.

proponuje zmiane temp na takiego z dwoma miejscami po przecinku

atdc3e5exzk12dxf.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ten cykl zakończy się niepowodzeniem to chyba zrezygnuje z mierzenia tempki bo mnie to jakoś stresuje:-/ dziś 10dpo test negatywny raczej wątpię w zieloną kropkę:-( pozatym mam objawy jak na @ i od wieczoru brak sluzu, jakoś sucho się zrobiło przeważnie mam tak przed okresem:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 19:36

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a który to cykl staran u Cb?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeci. W ubiegłym mialam biochemiczna:-(

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też w zeszłym cyklu bladzioch, beta powiedzmy ze dodatnia, radośc a potem przyszła @

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Little dzis wychodzi ze szpitala? kto wie kto wie?

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka wracam do Was :) wydaje mi sie ze Litlle dzis powinna wychodzic ale na 100% pewna nie jestem

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mnie sie tez tak wydaje ale wlasnie nie wiem... jestem ciekawa co tam jak tam :D i ciekawe czy dzis w ciagu dnia wyjdzie i zda nam relacje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napewno sie odezwie :) ale mi sie pracowac dzis nie chce.... :)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja zaraz kapiel i gre odpale a potem dalej do roboty sie biore, Troche mi sie nie chce ale co zrobic. Dobrze ze dzis jestem zwolniona z objadu. Ale musze pojsc otworzyc konto firmowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri zdradzisz co to za firma? czym sie bedziesz zajmowac? moze pisalas nawet ale ja malo sie ostatnio udzielalam i mozliwe ze mi umknelo

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurierska, moj facet pracuje od kilku ladnych lat w kurierce najpierw rowerowej teraz samochodowej, ma swoich indywidualnych klientow ale do tej pory pracowal na czarno u kolegow gdzie oni wystawiali faktury na siebie dla jego klientow a teraz postanowil przaejsc na swoje a tak naprawde na moje (bo mnie bardziej sie oplaca firme zalozyc niz jemu). Jak bedziemy mieli juz strone internetowa i wszystko to wam pokarze, ale na razie niestety mielismy grafika ktory nawalil i poprosilismy znajomego zeby nam wszystko zrobil wiec jest szansa ze do konca tygodnia wyrobi sie ze wszystkim.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo to super :) zycze powodzenia zeby sie udalo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo nie dziekuje :) Troche zla jestem bo przez te opoznienia z grafikiem nie moglismy juz w tym miesiacu naszych klientow faktorowac na siebie dopiero od listopada bo nie dostali ani regulaminu ani nowego cennika ani nic.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szybki ten kolega od strony :)) Umnei mąż robi strony i czasem siedzi nad jedną ze trzy miesiące.

Będzie na ryczałcie czy KPIR?

U mnie tempo wysoko jakieś cuda wianki sama nie wiem co to ma być mój organizm oszalał

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 16:42

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On nic skomplikowane. Tak samo kwity, pieczatki i inne projekty to w jeden wieczor nam robil. wiasomo jeszcze poprawki ale szybko...

My na ryczalt.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny <3 jestem już w domu.
    Pobyt w szpitalu okazał się porażką. Nie dowiedziałam się niczego nowego. Jedynie potwierdzili mi owulację (chociaż lekarz podczas USG stwierdził najpierw, że to LUF, natomiast lekarka-obserwator, chyba starsza stażem, stwierdziła, że to piękne ciałko żółte). Na drugi dzień trzeci lekarz z kolei stwierdził, że owulacji raczej nie było :/

Badania, które mi porobili praktycznie powieliły się z tymi, które już zrobiłam na własną rękę. I dostałam lek: duphaston 2x1 od 16dc do 25dc O.o
    Ze szpitala wyszłam wściekła.
    Teraz pozostaje mi tylko wierzyć, że jakiś super plemnik przetrwał 4-5 dni i był zdolny do zapłodnienia i że wszystko jednak skończy się pomyślnie.
    Nadrobię Was jutro, dziś korzystam z ostatnich i nielicznych chwil z mężem, który jutro znów wyjedzie.

Miłego wieczoru <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
‹‹ 288 289 290 291 292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ