X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    około 5 pln, a czasem jak jest promocja to jezszce taniej.
    Pozytywny wyszedł w 10 dniu po owulacji.
    Ale teraz każdej dziewczynie bede polecałą zrobić test dopiero w dniu spodziewanej @
    Ja mam dzis 10dpo i z allegro negatywny. W ubiegłym cyklu mialam cb. @ na poniedziałek.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WYKRES ŁĄDNIE , jak nie możesz wytrzymac to zrób w pniedziałek wtedy powinna być pewność
    beta przyrasta co 48 h także poczekaj na spokojnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:11

atdc3e5exzk12dxf.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W aptece mieli tylko quixx test. Jak @ nie przyjdzie to zrobię w poniedziałek. Ale czuję się jak na @.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 czekamy na inf i trzymamy kciuki.

proponuje zmiane temp na takiego z dwoma miejscami po przecinku

atdc3e5exzk12dxf.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ten cykl zakończy się niepowodzeniem to chyba zrezygnuje z mierzenia tempki bo mnie to jakoś stresuje:-/ dziś 10dpo test negatywny raczej wątpię w zieloną kropkę:-( pozatym mam objawy jak na @ i od wieczoru brak sluzu, jakoś sucho się zrobiło przeważnie mam tak przed okresem:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 19:36

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a który to cykl staran u Cb?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeci. W ubiegłym mialam biochemiczna:-(

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też w zeszłym cyklu bladzioch, beta powiedzmy ze dodatnia, radośc a potem przyszła @

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Little dzis wychodzi ze szpitala? kto wie kto wie?

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka wracam do Was :) wydaje mi sie ze Litlle dzis powinna wychodzic ale na 100% pewna nie jestem

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mnie sie tez tak wydaje ale wlasnie nie wiem... jestem ciekawa co tam jak tam :D i ciekawe czy dzis w ciagu dnia wyjdzie i zda nam relacje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napewno sie odezwie :) ale mi sie pracowac dzis nie chce.... :)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja zaraz kapiel i gre odpale a potem dalej do roboty sie biore, Troche mi sie nie chce ale co zrobic. Dobrze ze dzis jestem zwolniona z objadu. Ale musze pojsc otworzyc konto firmowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri zdradzisz co to za firma? czym sie bedziesz zajmowac? moze pisalas nawet ale ja malo sie ostatnio udzielalam i mozliwe ze mi umknelo

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurierska, moj facet pracuje od kilku ladnych lat w kurierce najpierw rowerowej teraz samochodowej, ma swoich indywidualnych klientow ale do tej pory pracowal na czarno u kolegow gdzie oni wystawiali faktury na siebie dla jego klientow a teraz postanowil przaejsc na swoje a tak naprawde na moje (bo mnie bardziej sie oplaca firme zalozyc niz jemu). Jak bedziemy mieli juz strone internetowa i wszystko to wam pokarze, ale na razie niestety mielismy grafika ktory nawalil i poprosilismy znajomego zeby nam wszystko zrobil wiec jest szansa ze do konca tygodnia wyrobi sie ze wszystkim.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo to super :) zycze powodzenia zeby sie udalo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo nie dziekuje :) Troche zla jestem bo przez te opoznienia z grafikiem nie moglismy juz w tym miesiacu naszych klientow faktorowac na siebie dopiero od listopada bo nie dostali ani regulaminu ani nowego cennika ani nic.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szybki ten kolega od strony :)) Umnei mąż robi strony i czasem siedzi nad jedną ze trzy miesiące.

Będzie na ryczałcie czy KPIR?

U mnie tempo wysoko jakieś cuda wianki sama nie wiem co to ma być mój organizm oszalał

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 16:42

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On nic skomplikowane. Tak samo kwity, pieczatki i inne projekty to w jeden wieczor nam robil. wiasomo jeszcze poprawki ale szybko...

My na ryczalt.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny <3 jestem już w domu.
    Pobyt w szpitalu okazał się porażką. Nie dowiedziałam się niczego nowego. Jedynie potwierdzili mi owulację (chociaż lekarz podczas USG stwierdził najpierw, że to LUF, natomiast lekarka-obserwator, chyba starsza stażem, stwierdziła, że to piękne ciałko żółte). Na drugi dzień trzeci lekarz z kolei stwierdził, że owulacji raczej nie było :/

Badania, które mi porobili praktycznie powieliły się z tymi, które już zrobiłam na własną rękę. I dostałam lek: duphaston 2x1 od 16dc do 25dc O.o
    Ze szpitala wyszłam wściekła.
    Teraz pozostaje mi tylko wierzyć, że jakiś super plemnik przetrwał 4-5 dni i był zdolny do zapłodnienia i że wszystko jednak skończy się pomyślnie.
    Nadrobię Was jutro, dziś korzystam z ostatnich i nielicznych chwil z mężem, który jutro znów wyjedzie.

Miłego wieczoru <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
‹‹ 288 289 290 291 292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ