X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i mamy chyba znaleziony hotel w gorach osatni pokoj dostepny :P tylko myslimy jeszcze czy napewno ceowo sie oplaca. :P

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla, jesteśmy z Tobą ;)
    Ciri, gratuluję pierwszego wyraźnego kopa :D

Ja na obiad wyciągnęłam rybę, ale nie wiem jeszcze, co z nią zrobić. Usmażyć, upiec? Coś wymyślę :D

Cholercia, nerwy mnie zjadają. Cały czas czekam na telefon :/

A jutro imprezka :D ostatnie weselicho w tym roku. Trzeba ostro zaszaleć :D

ciri22 lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla super :D wam to latwiej w dwie osoby a my kiedys na spontanie w 5 pojechalismy rodzinka nad morze, dwa dni szukalismy pokoju nawet z dostawkami i spalismy w samochodzie :P

Baronowa jak Twoj katar? ja na szczescie mam tylko poranny :P

Ja robie golabki zawijane ale w kapuscie pekinskiej sa delikatniejsze i szybciej sie robi bo zalewasz pekinska woda wrzatkiem chwile czekasz i juz masz mieciutkie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 10:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little nie mow ze ostatnie bo moze cos w grudniu Ci wypadnie ale mam nadzieje ze ostatnie na ktorym poszalejesz :P

Kopniaki to mega dziwne uczucie mowie wam... tego po prostu nie da sie opisac, ale pewnie teraz mnie czeka dluzszy czas spokoj :D znow takie smyranka :P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Madziulla super :D wam to latwiej w dwie osoby a my kiedys na spontanie w 5 pojechalismy rodzinka nad morze, dwa dni szukalismy pokoju nawet z dostawkami i spalismy w samochodzie :P

Baronowa jak Twoj katar? ja na szczescie mam tylko poranny :P

Ja robie golabki zawijane ale w kapuscie pekinskiej sa delikatniejsze i szybciej sie robi bo zalewasz pekinska woda wrzatkiem chwile czekasz i juz masz mieciutkie :)
    Katar ma sue calkoem dobrze;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to cholera nie chce Cie opuscic? ja chyba dzis bede z tym bolem glowy walczyc caly dzien... bleee... do tego musze kupic miesa, i mam hale pod domem ale nienawidze tam kupowac miesa bo smierdzi stara sciera na kilometr... i jeszcze nie obczailam nic w poblizu mimo ze juz rok tu mieszkam... chyba pojde na jakis rekonesans dzisiaj...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze iść po mięso na gołąbki :P

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo wlasnie ja tez na golabki, bo mam schabowe w zamrazalniku i kosci na zupe ale akurat mieloniaka nie ma a ostatnio nawet maszynke do mielenia wyrzucilismy...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj robię ogorkowa ;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to bym znow zjadla kapusniak albo najlepiej bigos :P Ale mysle tez o pierogach z kapusta i grzybami ale mam calkiem badziewna a raczej zerowa wprawe w lepieniu pierogow nie robilam tego od lat i jak na boze narodzenie probowalam zrobic to mi sie rozpadaly... moze badziewny przepis mialam... sama nie wiem....

• werni Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka Madzia trzymam kciuki

U mbie wczorajsza pieczarkowa a na drugie mielone z ziemniakami i ogorkami.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak się nie udało :/ nie dostałam tej pracy. Teraz ostatnie wyjście żeby uwolnić się od tej pracy to zwolnienie lekarskie z powodu ciąży :D :P tylko gdzie ta ciąża?

Ciri, dlatego napisałam chyba ostatnie :P

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgubila droge...

Baronowa lacze sie z toba w bolu, stan podgoraczkowy i rzyganko i od rana bol glowy... chyba cos mnie jednak bierze... noo i pan kupa tez mnie dzis nie oszczedzil... chyba ze .przytrucie ale to bym musiala cos dzis zjesc to nie mozliwe..

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little przykro mi :(. nie wiedzą co tracą

Ciri kuruj się - duuużo wody i czosnek ;D

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniam uwielbiam czosnek ;) oooo woda to trzeba przygotawac ;p ale mam za to darmowy dzien lenisywa...

• Patutka Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, Mam pytanie. Jak jest z temperatura na dole w ciazy? Ona jest podwyzszona niezaleznie od pory dnia?

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie. Dostałam vissane na 3 miesiące. To lek typowo na endometriozę. O dziecku nie ma mowy bo działa trochę jak anty. Wogole @ nie będzie.
    Potem droznosc jajowodow a potem zobaczymy co dalej. I zwiększył mi dostinex z 1/4 na pół tabletki. Powiem wam ze jestem zadowolona mimo iż 3-4 mies z głowy

ciri22, Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo fajnie ze nie typowe anty a na pewno po tych lekach nie bedzie tak narastac endometrium wiec dlatego okresu tez moze nie byc... Noo i o ciazy bez odpowiedniego endometrium tez ma mowy.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Czesc dziewczyny, Mam pytanie. Jak jest z temperatura na dole w ciazy? Ona jest podwyzszona niezaleznie od pory dnia?
    mierzy się tylko rano przed wstanie. Po południu nie ma żadnego znaczenia

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po visannie jedna dziewczyna z ovu zaciazyla jak dobrze pamietam w trzecim cyklu, ale to roznie moze byc.

Madziulla lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 280 281 282 283 284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ