Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Witam się po weekendzie.
Ewi, tulę mocno, ale podpisuję się pod słowami Baronowej. Musisz stawić czoła tej sytuacji i wyjść z niej silniejsza. Pamiętaj: co nas nie zabije to wzmocni
Baronowa, zazdroszczę oglądania porcelany z bliskajednak wymioty w ciąży to nic dobrego, więc niech spadają.
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A ja juz dwa razy nie wymiotowalam przy myciu zebow
Myslicie ze juz do mnie nie wroci?
Little jak po weekendzie?
Co zerkam na gruszkę to mi się podnosi. Chyba jej nie zjem dzisiaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Little jak po weekendzie?
Super, oderwałam się znowu trochę od forum i myśleniaodwiedzili nas znajomi i byliśmy w kinie, pojeździliśmy na rolkach, graliśmy w planszówki i były oczywiście %
Szkoda tylko, że weekend się tak szybko skończył
Ciri, fajny bebzol
Witaj, Emilia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO najpierw kasa na wesele potem na remont.... Bogacze
A ja nie wiem co Cie ominelo bo w sumie juz dawno o tym mowilam ze firme zakladam mialo byc od wrzesnia ale sie nie wyrobilismy noo i ja dostalam jeszcze zwolnienie ale juz wczoraj papiery wypelnilam na zalozenie firmy -
nick nieaktualnyMoze tu nie pisalam choc pewnie i pisalam
w sumie nie wiem ale w sumie teraz mam za zadanie wymyslic kolorystyke naszego lego i nie mam pomyslu jakie kolory byly by dobre
A wlasnie co do biednemu i bogato. W sumie nie wiem jak to wyjdzie z lozeczkiem od znajomych czy jednak nie bedziemy musieli kupic ;/ bleee ale to sie okaze... Do tego jeszcze czeka mnie tresura kota ze do lozeczka nie wchodziny... -
nick nieaktualnyNoo wlasnie tak bedziemy robic, dlatego tez juz niebawem, max za 3 miesiace trzeba miec lozeczko, a wszyscy ktorzy chca oddac to dopiero w przyszym roku wiec, zdecydowalismy ze kupimy wczesniej zeby moc kota uczyc... bo to jednak koty sa ciezkimi uczniami... ale znalazlam fajne w miare tanie i jak dziecko nie zniszczy to tak do 5lat posluzy... jak nie zniszczy bo wiadomo jak to czasem jest
littleladybird lubi tę wiadomość