Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez mialam dokladnie takie same testy jak ty i potem @ jeszcze nawet wtedy o betach nie myslalam wi3c nie wiem czy cos tam bylo czy nie czasem sobie mysle ojej tez mam dwa aniolki ale z drugiej strony spoznienie dwudniowe okresu i cienie na tescie to jeszcze nie ciaza... Moga to byc rowniez wahania hormonalne.. Kazda z kobiet ktora nie czeka na potomka nawet nie wie ile razy mogla miec taka sytuacje bo testy robi sie okolo tygodnia spoznialsjiego okresu... Wiec tak jak mowi Baronowa cos sie zadzialo i to najwazniejsze ale co to bylo nie masz pewnosci wiec nie traktuj tego tak powaznie. Pamietaj kazda z nas w okresie rozrodczym mniej wiecej 3 razy w zyciu jak nie wiecej ma taka sytuacje tylko o tym nie wie. Wiec bierzemy sie do roboty i plodzimy kolejnego szkraba
Madziulla lubi tę wiadomość
-
DZIĘKI , nie mam do nikogo pretensji Braonowa. Sama już sie piekliłam z tymi testami.
Po pregnylu czy jak to tam sie zie czytałam na ulotce ze jak cos to do 10 dni utrzymuje sie w organizmie. Zreszta ja potem robiłam testy i wychodziły negatywne az penego dnia był bladzioch.
Tak ma być widocznie, ale teraz przynajmniej pwoeim gin moze jakąs luteinke czy cos dostane na II faze cyklu
-
ciri22 wrote:Hej. Co tam jak tam jak samopoczucie??
Snilo mi sie ze moj brzdac zapukal do mnie ;P
Oliwka babydream mega konsystencja
A i moj G stwierdzil ze ksztalt brzucha mi sie zmienil wiec moze cos wystrzeli niedlugo bo jest zdecydowanie inny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj maila dostałam ze do zakupów kolejnych mogę sobie ja za grosz dokupic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 19:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj mnie dzis oklamal
ze idzie do roboty a pojechał po kwiaty i piękny przezent wisiorekt z diamentami
ja myśląc że mam trochę czasu pojechałam połazic po sklepach i kupiłam tez sobie rocznicowy prezent ladna koszulke która dziś na obiadek roczniciowy ubiore
Baronowa_83, littleladybird lubią tę wiadomość
-
Madzia moze tak zle nie bedzie jak po lampce winka sie napijecie i sie rozluznicie
Ania tule :*Madziulla lubi tę wiadomość
-
Madziula gratulacje
)
U mnie rocznica wypada w przyszły tyg. Extra prezent.
A takie kłamstwo to nie kłamstwo
Mam takie pytanie , bo krwawienie juz mi mineło ale przemieniło od dwóch dni w dziwne plamienie. Taki gesty brazowy dziwny glut w pochwie który przy podcieraniu po troszeczku wychodzi, a do tego taki wodnisty płynny brunatny płyn. Jak myślicie powinnam pójsc do gin na USG zeby sprawdził czy jest ok, czy to normalne po takiej wczesnej stracie?
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny