Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Wpadłam na chwilkę zapytac co u Was bo tych wszystkoich postów to ciężko przeczytać.
Mam jeszcze takie pytanie jakie badania powinien wykonać mój mąż.
Napewno postawowa morfologia plus testosteron nie wiem czy jeszcze jakies hormony tez?
A i najważniejsze badanie spermy wykonywać podstawowe czy też rozszerzone,na jakioeś grzyby itp?
Co to jest ta chlamydia bo tego nie ogarniam?
-
No to niech będzie płodny
chociaż w takiej mgle plemniory nie znajdą drogi
a już na pewno nie zobaczą jaja, bo go pewnie nie będzie, więc na co mi ten śluz? Chyba tylko po to by poślizg był lepszy
yeah! jutro sobie poużywam
wróci stęskniony, więc może weźmie mnie już w progu
Ewi, ja to nie wiem. Mój miał robioną morfologię i jakiś komputerowy obraz plemników. Nie badał hormonów, ale ponoć warto by facet też zbadał tarczycę. Z chlamydią się nie znam i mam nadzieję, że jej nie poznam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 20:02
-
nick nieaktualnyEwi a jest sens robienia baadan mezowi skoro cos sie zadzialo? Mysle ze tu raczej problemu nie ma ale jak chcecie to zrobcie podstawowa morfologie nasienia. Moze tez tsh zbadac i ft3 i ft4, testosteron. A chlamydia to choroba przenoszona droga pluciowa. Wiec jesli on ma to i ty masz. Tp bakteria i ma brzydkie objawy raczej byscir zauwazyli wiec sadze ze nie macie bo raczej gin by zauwazyl ze cos jest nje tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 20:15
-
Ewi niestety nie znam się na badaniach
U mnie ok. Czekam na okres. Chociaż nie powiem... liczę na to, że jutro temperatura odbijeeh te głupie naiwne nadzieje...
Jutro mam urlop i dziś jedziemy do znajomych na noc. Zabieram ze sobą test i termometr.
I podpaski. -
nick nieaktualny
-
My mieliśmy tylko podstawowe badania. Czyli ilość ruchliwość i budowa. Ale to bylo z pakietu na dzien ojca
-
nick nieaktualny
-
Ja kupiła balsam z palmersa. Wczoraj sie posmarowalam to mój się pytal czy jadła czekoladę bo pachnę czekolada
-
nick nieaktualnyhaha
tez ialam na niego smaka:D ale jakas laska wrzuciala porownanie skladu roznych kosetykow dla ciezarnych i ta oliwka nie dosc ze tania to jeszcze taki sklad ma ze kupilam ja (w sumie ze wzgledu na cene
) i konsystencja mega nigdy nie wiedzialam ze po oliwce cialo moze ie byc tluste, moj G posmarowal mnie i mowi ze taka fajna jestem aksamitna a nie tlusta
A ja witam w 16tygodniu -
Też mam ten balsam
jak mało czekoladowe cała pachnę
i łokcie tarczycowe dość ładnie mi wyprowadza
następna będzie oliwka z Palmersa.
A ja witam się z Wami w pierwszym dniu pierwszego tygodnia ciąży :dMadziulla, ewi0808, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Witajcie
Haha Ann
Co tam slychac u Was?
Stanowczo musze kupic szczoteczkę i pastę do szuflady w pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:21
-
wiecie co, nie umiem sie pozbierać. rano ledwo wstaje- dobrze ze musze isc do pracy to sie zmuszam o 7:50 wstac a na 8 mam do pracy.
W domu totalny syf-mój juz wczoraj sprzatał i wsumie to wydarzenie jego sprzatanie uswiadomiło mnie ze kiepsko ze mna bo ja kocham pedantyczny porzadek. ciagle bym płakała i taka melancholijna jestem.
-
Hejka co do balsamow, raz mialam maslo kakaowe, tez fajnie pachnie, albo pilingi do mycia z granatem tez sa super. Musze taki sobie znow kupic, cialo ladnie pachnie i ladnie sie mieni od tych drobinek.
Ewi nie poddawaj sie. Powiedz sobie dam rade, bede dazyla do celu.
Ann hehe dobre dobre
U mnie tempka skacze jak na trampolinie. EhMadziulla lubi tę wiadomość
-
Kurczę Ewi, nie możesz tego tak traktować. Nie masz innej opcji musisz i tym zaczac myslec jak o czymś co się zadzialo, cos drgnelo. Reagujesz dobrze na stymulacje czyli teraz kwestia czasukiedy bedzie ok. Nie możesz tego tak przezywać bo twoje dziecię czeka aż się ogarniesz i zaczniecie działać. Nie daj mu czekac.
To byl nasz blad ze cie cisnelysmy na testy i bete:/. Ale np. Lekarz zwei twierdzi ze beta pomoże 25 to nie beta. Kurczę to może byla jakas pozostałość po pregnylu.
Nie chce byc gruboskórna. Ale tez miałam bete niezerową i potem cienie na testach i okres, i nie traktowalam tego jak straty. Organizm wie co robi. A dla dziecka które czeka na was w kolejce musisz byc silna i znowu usmechnieta.Madziulla, werni, ewi0808, Namida, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny