Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwi cos mi sie wydaje ze mimo wszystko masz odpowiedz na to co moglo sie stac, mysle ze gdyby to byla wina czegos innego to progesteron mimo wszystko bylby wyzszy, nie mozliwe zeby dzien przed @ spadl az tak nisko... Powiedz o tym koniecznie lakarzowi, ja sie nie znam ale tak mi sie wydaje ze mimo wszystko powinno byc wyzej nawet kilka dni po poronieniu... (jesli to nie jest wina progesteronu oczywiscie)
-
nick nieaktualnyNoo ale kto mogl wiedziec? Wiesz kazdy cykl jest inny w jednym bylby progesteron ok w drugim juz nie a temperatury podobne wiec nie zaluj bo mogloby sie okazac ze w 7dpo masz tak jak ja np progesteron 16 i u mnie sie utrzymalo a u innej dziewczyny nie... wiec wiesz przynajmniej masz co pokazac lekazowi.
U mnie w sumie z dnia na dzien coraz lepiej, choc dzis jestem tak mega zmeczona, czyje sie jakbym wazyla ze 100kg mecze sie i w ogole, dzis wzielismy sie za pokoik, ale wszystkiego co zaplanowalismy nie zrobilismy, z tesciowa sie poklocilam dzisiaj...
-
nick nieaktualnyZ tesciowa to o przygotowywaniu poooju i wyprawki przed narodzinami ze to zly omen
Baronowa wez tam wlej w siebie zielsko jakies ;p
Wczoraj taka zmeczona padlam od razu jak skonczylismy robote na dzis.
Moj brzuch z dnia na dzien coraz bardziej ciazowubardzo mnie to cieszy bo ksztalt zdecydowanie inny ma.
A dzis druga tura sprzatanie... Nie chce mi sie na sama mysl, ale seksik na dobry poczatek dnia byl super tylko oczywiscie moj G musial wszystko popsuc tekstem :"na brzuch uwazaj! Nie majtaj nim tak bo dziecko nam sie porzyga" ostatnio tez mial kolejna rozkmine ze jak jeszcze urosnie to pozycja na pieska to bedzie dosc zabawnie bo bede brzuchem po lozku szorowac chyba ze z chusty zrobimy "trzymak brzucha" jest niemozliwy ;pEmilia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpoko ja sie w zadne spodnie nie mieszcze. Dzis robie przeglad ciuchow to juz w rozpietych spodniach chodze. Dobrze ze mam jedne dresy. A w hm dla mnie spodni nie ma ciazowych bo tam wszystkie maja waskie nogawki i moje nogi sie nie mieszcza nawet w 44 musze kupowac w next bo tam sa moje rozmiarowki
Emilia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jednak? Baronowa kup sobie magnez, wit b12 i te cukierki imbirowe
w domu nie uzywalam ale poza domem w 95% zdawaly egzamin i ratowaly w tramwaju i autobusach.
Ps. U mnie tez jakos tak sie zaczela choroba lokomocyjna a jak kupilam te tabletki prenatalne przeszlo na jakis czas!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 20:54
-
nick nieaktualnyJa biore vita-min plus mama firmy olimp, ogolnie ma dobra przyswajalnosc i spoko cene. Noo na mnie podzialalo na mdlosci ale co do reszty witamin nie wiem czy dziala. Przy nie jedzeniu mialam wszystkie wyniki dobre.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 21:35