Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kadz no bznajmniej wiekszosc ma z tym problem. Bo ta męskość- ahh.
Mój też chwile doorastał do tej decyzji ale sam sie zapisał. Byłoby już po ale mieli w klinice jakiś problem i odwołali mu dzisiejsza wizytę.
Ponoć jak dzwonił sie umawiać to babka sie zdziwiła ze facet dzwoni użyła tekstu " o jakiś pan do nas wkoncu dzwoni"
-
Hahaha to podobnie bylo jak moj dzwonil do gina, gdzie tylko w tej przychodni przyjmuja kobiety, to sie babka zdziwila jak podal swoje dane. Do urologa tez sam zadzwonil bo ja nie znam niemieckiego.
-
Werni, mi lekarka zleciła tylko jedne przeciwciała: anty tpo, nie powiedział, że robi się jedne i drugie jednocześnie.
Ewi, na razie czekam (znowu, jestem skazana na czekanie), a w nowym cyklu idę do mojej ginki i się zobaczy co dalej
A może nowy cykl się nie zacznie?i clo i monitoring nie będzie potrzebny?
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewi moj robił badania. Nie miał z tym problemu. Zwłaszcza ze byly za free. Tyle ze ja go umawialam bo on jest w takich sprawach beznadziejny. Pojechał, oddal i sie śmią ze tak na zawołanie to nie tak hop siup;)
-
ciri22 wrote:A ja do konca miesiaca musze podjac decyzje czy ide do szkoly rodzenia i w sumie nie wiem czysc a do tego kiedy bo najlepszy czas jest w okresie okoloswiatecznym... A wtedy z moim G nie dam rady chodzi a on jak cos chxe chodzic ze mna.
Teraz tez chyba pojde -
Little bedzie nastepny cykl
)r
Little mnie tez to czekanie przytłacza ale co zrobic ;((
Baronowa mój nie miał problemu z tym badaniem tylko mu tak od reki nie przyszło oo zrobie bo cos moze byc ne tak. musiał dojrze do tego ze cos moze byc nie tak. ja mu mowie zerobimy to badanie zeby sie upewnic ze wszystko jest oki bo do zapłodnienia doszło przeciez.
A Ty jak sie czujesz Baronowa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 20:30
-
Super. Jak nie mam kataru to jest ok. Nieluczac ze bym spala co 3 h. W pracy ciężko o drzemki
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
littleladybird wrote:Werni, mi lekarka zleciła tylko jedne przeciwciała: anty tpo, nie powiedział, że robi się jedne i drugie jednocześnie.
Ewi, na razie czekam (znowu, jestem skazana na czekanie), a w nowym cyklu idę do mojej ginki i się zobaczy co dalej
A może nowy cykl się nie zacznie?i clo i monitoring nie będzie potrzebny?
Jedna dziewczyna mi napisala ze wyniki miala ok tylko anty tg miala wysokie i na usg wykryto, kurcze sama juz nie wiem czy robic. -
nick nieaktualnyHej
Baronowa ten artykuł o cukrze to strzał w 10
zdarzają mi się wpadki jeszcze ale jest o niebo lepiej.
daje ten artykuł do myślenia i otwiera oczy a tym bardziej jeśli o dziecko i chodzi.
Ja mam 9 a wsumie zaraz 10 dzień cyklu i nadal mam plamienia brązowe. ... jutro chce do gina meila napisać czy to normalne bo ha od 10 dni biorę te leki vissane ba endometriozę.
Little u mnie torbiel ma się dobrzewłaśnie od kilku dni jestem na lekach mających zahamować @ na trzy mies i potem badanie droznosci jajowodow. Torbiel napewno jest nadal ale jest szansa ze podczas tej kuracji zmaleje trochę.
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo tak zakupy na pms sa dobre ;p
No ale nie wiem jak z ta szkola rodzenia zrobic w grudniu nie ma szans zebym poszla a w styczniu to juz 33 tydzien bedzie jesli w ogole beda sie jakies z nowym rokiem rozpoczynac wiec 33 + 5 tygodni szkoly to 38 tydzien wiec juz na wylocie. Srednio -
nick nieaktualnyZa wczesnie.przyjmuje sie ze najlepiej kolo 30tygodnia ale tak zeby skonczyc na 3-4 tygodni przed terminem porodu.
Ze wzgledu chociazby na wielkosc brzucha i ruchy dziecka a czym mowia i pokazuja w wszkole. Zreszta juz na pazdziernik i listipad nie ma terminow w 3 szkolach ktore przyleza do tego szpitala co chce w nim rodzic -
nick nieaktualny