Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ewi0808 wrote:Bierz Baronowa
)
Oki pójde w pon na badaniekrzywa glukozy i insuliny po obciazeniu !!
Mój pojechał nma grzyby. Mi sie ie chciało, wieczorem zasnac nie mogłam -
Patutka wrote:Czesc kobietki, mam pytanie czy ktoras z was w 6 tyg ciazy odczuwala zanik bolu piersi? Badz duzo lzejszy bol? Prosze o odpowiedz.
Milego dnia. -
Baronowa_83 wrote:Obajawy przychodzą, odchodzą, raz sa wszystkie naraz, za kilka dni czujesz sie idealnie. Takze nic sie nie martw to wszystko wina hormonów które robią nas w konia;). Jedyny objaw przy ktorym należy panikować i spradzac od razu to plemienia czy krwawienia i silny dlugotrwaly ból.
Czyli brac tylko pod uwage takie sytuacje tak?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
ewi0808 wrote:
Orientujesz się jaki jest kodzt takiego badania?
Ewi, dużo zdrówka. Ja za krzywą glukozową płaciłam 18zł (liczą jak normalne badanie glukozy tylko trzykrotnie). Tak samo z insuliną, tylko tu już było dużo drożej. Dokładnie nie pamiętam, ale za krzywą insulinową zapłaciłam 150zł, albo zapąłciłam tyle za obie krzywe.
Robiłam w diagnostyce. W spzitalu (jest taniej) stwierdzili, ze nie robią krzywej insulinowej. A w diagnostyce babka stwierdziła, że bez skierowania raczej nie robią, ale mi zrobiła, nie było żadnego problemuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 10:58
-
oki little dzięki. za inf.
Masakra ile już kasy wydałam
) studnia bez dna
a jak tam u Was dzien mija?
Little co u CB?
Baronowa jak sie czujesz?
Ciri gdzieś znikneła wie ktoś co u niej?
Mój wykres jest jak żmija zygzakowata, pierwszy raz od dawna czekam na okres.
-
Ja już nie liczę wydanej kasy
wolę nie wiedzieć co mogłabym w zamian za to kupić
Temperatura i śluz narobiły mi nadziei na owulację, jednak chyba zostałam zrobiona w koniamój wykres wygląda jak wielbłąd dwugarbny jedzący trawę
http://iv.pl/images/95717814275573136447.jpg
I też czekam na okres, by móc zacząć clo.
Ewi, powiedz mi czy są jakies okreslone zasady brania clo? Np. na czczo, rano, w południe, wieczorem? Wiem, że najlepiej o stałej porze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 13:30
-
Za pomoca strony: http://iv.pl/
Wgrywasz zdjęcie ze swojego kompa (wielbłąda znalazłam w necie i zapisałam na dysku) i generują Ci się linki różnego typu.
Po tygodniu obrazek chyba zniknie, bo wgrałam go jako anonim