Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo juz plynu nie powinno byc i raczej tak, choc moze jakies szczatki zobaczy... noo zobaczysz ja sie az tak na tym nie znam, sama monitoringu nie mialam, ale troche sie naczytalam o tym. Wiec trzymam za pekniecie kciuki :)

Noo to mojemu az tak nie odbijalo ale byl bardzo wyrozumialy i jest. A teraz to juz widze ze nie moze sie doczekac az sie urodzi... jak wozek przywiozl to rozebral go calego sprawdzil czy w razie czego sam go naprawi, potem pozdejmowal obicia do prania a potem zapytal czy z kotem moze pochodzic w wozku zeby zobaczyc jak to jest, siedzial z fotelikiem samochodowym na kolanach i mowil ze sie przyzwyczaja i wyobraza ze tam jest nasza corka... no gorzej niz ja :D

ewi0808 lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ale Go wzięło :D bardzo dobrze :) niech się wczuwa w rolę tatusia :D
    Ewi, trzymam kciuki mocnoooo :) daj znać po wizycie. Ja dziś po 13 idę podejrzeć, co tam w środku się dzieje ;)
    Miłego dnia ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie o Tobie myslalam :D daj koniecznie tez znac co i jak u Ciebie.

Patrze ze rowno 3 miesiace do porodu, termin mam na 4 marca...

littleladybird lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Litte też trzymam kciuki i oby wszystko było dobrze.
    No niech się wczuwa :))
    no to już niedługo do porodu
    Little dam znać jak będe po wizycie. Ty też napisz co i jak u Cb!

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bede czekac na info i wam kibicowac! :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam na 18 45, najpierw musze przeżyć cały dzień w pracy :(

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mysl o seksie :P To zawsze pomaga :D
    Ja to ostatnio o seksie nie mysle bo codziennie rano sie budze z takim bolem miedzy nogami jakbym sobie ostro uzyla w nocy ;p

Dobra moja godzina drzemki sie zbliza i juz mi sie oczy zamykaja, wiec odezwe sie pewnie kolo 12 :P

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście mam o 13:30 :) dam znać na pewno :) i czekam na wieści Ewi od Ciebie ;) życze nam obu by nie było żadnych torbieli ;) tylko popękane pęcherzyki i grube endo :D

Ciri, spokojnego snu, wyśpij się choć trochę ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych snów Ciri :D

Oby się nam udało :DD ZIELONOŚCI

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieloności ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam na wieści :)
    Bo wykresik masz ładny

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A oto wieści:
    jestem mega zadowolona, to jest pierwszy lekarz, który ze mną porozmawiał (!), wyjaśnił wszystko. Stwierdził, że ten estradiol to jednak jest niski (w 11dc- 186ng/ml). W normalnym cyklu powinien być wyższy, a co dopiero przy clo. Na jajnikach mam nadal pełno drobnych pęcherzyków :/ Wspomniał o hsg i bardzo życzy mi, by jednak nie było potrzebne i by w tym cyklu się udało, bo owulacja była!!! :D z prawego jajnika, kilka dni temu, jest płyn w zatoce, endo ma 1,03cm i jest charakterystyczne dla II fazy :) Wieści są dobre :D lekarz młody, max 40 lat i mega przystojny, a jaki ma głos :D :D :D I chyba będę częściej korzystać z jego usług :P za wizytę wziął 150zł, ale tyle też płaciłam poprzedniej babce za dużo gorszą opiekę i zerową ilość informacji.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo no to u Cb ekstra wieści.
    Gratuluje.
    Mam nadzieje ze u mnie też będą takie nowiny, no ale ja jeszcze musze zcekać.
    Czasem lepiej wiecej zapłącić i sie dowiedzieć wszystkiego i być przebadanym w godnych warunkach niż pójść do gbura ktory nic nie powie tylko kase skasuje.
    150 no to cena u dobrych gin- wiedza kosztuje.

To teraz trzymam kciuki. Kiedy bedziesz testować? czekasz na termin @?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to super :D jakie w ogole piekne endometrium jak dla osoby na clo! W ogole rzadko sie takie zdarza, czyli piekna poduszeczka do wgryzania sie zarodka :)

Drobnymi pecherzykami sie nie przejmuj :)

Z owulacja superasnie :D Bedziesz robic progesteron w poniedzialek lub wtorek? I tak dlugo Ci sie plyn utrzymuje w zatoce? Czytalam ze raczej on jest ok 2 dni... noo ale nie wazne. Noo to teraz czekamy na termin @. Kiedy Ci wypada?

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testować będę 13.12 ;) Ciri, lekarz powiedział, że płyn może się utrzymywać nawet do 5 dni ;)

Ewi, zaciskam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo to fajnie wiedziec :)Znow jakies nowe info :P

Kurde tam na tej intrpetacji wykresu coraz dziwniejsi ludzie sa, jak my tam bylysmy to przynajmiej bylo smiesznie a teraz?! Masakra... Ta laska tez z tym tekstem nie do odpowedniej osoby sie zwrocila.. Emi to nie osoba ktora sie stara 3 cykl a prawie chyba 38.... eh...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZA TO MY TU MAMY WESOŁO :) TYLKO ZE w małym gronie :)) ale za to jakim wybornym :D
    Oby 13 była szczesliwa :*

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo niestety mało :( ale moze po nowym roku troche staraczek dojdzie czy cos :) Bo to wiessz postanowienie noworoczne i te sprawy :D

ewi0808 lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laska na interpretacji wykresów podniosła mi ciśnienie :/ ale kichać na to ;) tutaj jest super :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tam co chwila albo nkrecanie jedna druga z byle gowna albo wlasnie takie cisniania. Ja przestalam sie tam udzielac jak jakies nowe na mnie najechaly bo ona wie lepiej ze jakos nasienie nie ma nic wspolnego z tym jak powinno sie wspolzyc... Znaczy z jaka czestotlioscia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 15:25

‹‹ 338 339 340 341 342 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ