X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo juz plynu nie powinno byc i raczej tak, choc moze jakies szczatki zobaczy... noo zobaczysz ja sie az tak na tym nie znam, sama monitoringu nie mialam, ale troche sie naczytalam o tym. Wiec trzymam za pekniecie kciuki :)

Noo to mojemu az tak nie odbijalo ale byl bardzo wyrozumialy i jest. A teraz to juz widze ze nie moze sie doczekac az sie urodzi... jak wozek przywiozl to rozebral go calego sprawdzil czy w razie czego sam go naprawi, potem pozdejmowal obicia do prania a potem zapytal czy z kotem moze pochodzic w wozku zeby zobaczyc jak to jest, siedzial z fotelikiem samochodowym na kolanach i mowil ze sie przyzwyczaja i wyobraza ze tam jest nasza corka... no gorzej niz ja :D

ewi0808 lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ale Go wzięło :D bardzo dobrze :) niech się wczuwa w rolę tatusia :D
    Ewi, trzymam kciuki mocnoooo :) daj znać po wizycie. Ja dziś po 13 idę podejrzeć, co tam w środku się dzieje ;)
    Miłego dnia ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie o Tobie myslalam :D daj koniecznie tez znac co i jak u Ciebie.

Patrze ze rowno 3 miesiace do porodu, termin mam na 4 marca...

littleladybird lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Litte też trzymam kciuki i oby wszystko było dobrze.
    No niech się wczuwa :))
    no to już niedługo do porodu
    Little dam znać jak będe po wizycie. Ty też napisz co i jak u Cb!

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bede czekac na info i wam kibicowac! :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam na 18 45, najpierw musze przeżyć cały dzień w pracy :(

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mysl o seksie :P To zawsze pomaga :D
    Ja to ostatnio o seksie nie mysle bo codziennie rano sie budze z takim bolem miedzy nogami jakbym sobie ostro uzyla w nocy ;p

Dobra moja godzina drzemki sie zbliza i juz mi sie oczy zamykaja, wiec odezwe sie pewnie kolo 12 :P

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście mam o 13:30 :) dam znać na pewno :) i czekam na wieści Ewi od Ciebie ;) życze nam obu by nie było żadnych torbieli ;) tylko popękane pęcherzyki i grube endo :D

Ciri, spokojnego snu, wyśpij się choć trochę ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych snów Ciri :D

Oby się nam udało :DD ZIELONOŚCI

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieloności ;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam na wieści :)
    Bo wykresik masz ładny

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A oto wieści:
    jestem mega zadowolona, to jest pierwszy lekarz, który ze mną porozmawiał (!), wyjaśnił wszystko. Stwierdził, że ten estradiol to jednak jest niski (w 11dc- 186ng/ml). W normalnym cyklu powinien być wyższy, a co dopiero przy clo. Na jajnikach mam nadal pełno drobnych pęcherzyków :/ Wspomniał o hsg i bardzo życzy mi, by jednak nie było potrzebne i by w tym cyklu się udało, bo owulacja była!!! :D z prawego jajnika, kilka dni temu, jest płyn w zatoce, endo ma 1,03cm i jest charakterystyczne dla II fazy :) Wieści są dobre :D lekarz młody, max 40 lat i mega przystojny, a jaki ma głos :D :D :D I chyba będę częściej korzystać z jego usług :P za wizytę wziął 150zł, ale tyle też płaciłam poprzedniej babce za dużo gorszą opiekę i zerową ilość informacji.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo no to u Cb ekstra wieści.
    Gratuluje.
    Mam nadzieje ze u mnie też będą takie nowiny, no ale ja jeszcze musze zcekać.
    Czasem lepiej wiecej zapłącić i sie dowiedzieć wszystkiego i być przebadanym w godnych warunkach niż pójść do gbura ktory nic nie powie tylko kase skasuje.
    150 no to cena u dobrych gin- wiedza kosztuje.

To teraz trzymam kciuki. Kiedy bedziesz testować? czekasz na termin @?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to super :D jakie w ogole piekne endometrium jak dla osoby na clo! W ogole rzadko sie takie zdarza, czyli piekna poduszeczka do wgryzania sie zarodka :)

Drobnymi pecherzykami sie nie przejmuj :)

Z owulacja superasnie :D Bedziesz robic progesteron w poniedzialek lub wtorek? I tak dlugo Ci sie plyn utrzymuje w zatoce? Czytalam ze raczej on jest ok 2 dni... noo ale nie wazne. Noo to teraz czekamy na termin @. Kiedy Ci wypada?

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testować będę 13.12 ;) Ciri, lekarz powiedział, że płyn może się utrzymywać nawet do 5 dni ;)

Ewi, zaciskam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo to fajnie wiedziec :)Znow jakies nowe info :P

Kurde tam na tej intrpetacji wykresu coraz dziwniejsi ludzie sa, jak my tam bylysmy to przynajmiej bylo smiesznie a teraz?! Masakra... Ta laska tez z tym tekstem nie do odpowedniej osoby sie zwrocila.. Emi to nie osoba ktora sie stara 3 cykl a prawie chyba 38.... eh...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZA TO MY TU MAMY WESOŁO :) TYLKO ZE w małym gronie :)) ale za to jakim wybornym :D
    Oby 13 była szczesliwa :*

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo niestety mało :( ale moze po nowym roku troche staraczek dojdzie czy cos :) Bo to wiessz postanowienie noworoczne i te sprawy :D

ewi0808 lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laska na interpretacji wykresów podniosła mi ciśnienie :/ ale kichać na to ;) tutaj jest super :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tam co chwila albo nkrecanie jedna druga z byle gowna albo wlasnie takie cisniania. Ja przestalam sie tam udzielac jak jakies nowe na mnie najechaly bo ona wie lepiej ze jakos nasienie nie ma nic wspolnego z tym jak powinno sie wspolzyc... Znaczy z jaka czestotlioscia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 15:25

‹‹ 338 339 340 341 342 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ