Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo juz plynu nie powinno byc i raczej tak, choc moze jakies szczatki zobaczy... noo zobaczysz ja sie az tak na tym nie znam, sama monitoringu nie mialam, ale troche sie naczytalam o tym. Wiec trzymam za pekniecie kciuki
Noo to mojemu az tak nie odbijalo ale byl bardzo wyrozumialy i jest. A teraz to juz widze ze nie moze sie doczekac az sie urodzi... jak wozek przywiozl to rozebral go calego sprawdzil czy w razie czego sam go naprawi, potem pozdejmowal obicia do prania a potem zapytal czy z kotem moze pochodzic w wozku zeby zobaczyc jak to jest, siedzial z fotelikiem samochodowym na kolanach i mowil ze sie przyzwyczaja i wyobraza ze tam jest nasza corka... no gorzej niz jaewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto mysl o seksie
To zawsze pomaga
Ja to ostatnio o seksie nie mysle bo codziennie rano sie budze z takim bolem miedzy nogami jakbym sobie ostro uzyla w nocy ;p
Dobra moja godzina drzemki sie zbliza i juz mi sie oczy zamykaja, wiec odezwe sie pewnie kolo 12 -
A oto wieści:
jestem mega zadowolona, to jest pierwszy lekarz, który ze mną porozmawiał (!), wyjaśnił wszystko. Stwierdził, że ten estradiol to jednak jest niski (w 11dc- 186ng/ml). W normalnym cyklu powinien być wyższy, a co dopiero przy clo. Na jajnikach mam nadal pełno drobnych pęcherzykówWspomniał o hsg i bardzo życzy mi, by jednak nie było potrzebne i by w tym cyklu się udało, bo owulacja była!!!
z prawego jajnika, kilka dni temu, jest płyn w zatoce, endo ma 1,03cm i jest charakterystyczne dla II fazy
Wieści są dobre
lekarz młody, max 40 lat i mega przystojny, a jaki ma głos
I chyba będę częściej korzystać z jego usług
za wizytę wziął 150zł, ale tyle też płaciłam poprzedniej babce za dużo gorszą opiekę i zerową ilość informacji.
-
oo no to u Cb ekstra wieści.
Gratuluje.
Mam nadzieje ze u mnie też będą takie nowiny, no ale ja jeszcze musze zcekać.
Czasem lepiej wiecej zapłącić i sie dowiedzieć wszystkiego i być przebadanym w godnych warunkach niż pójść do gbura ktory nic nie powie tylko kase skasuje.
150 no to cena u dobrych gin- wiedza kosztuje.
To teraz trzymam kciuki. Kiedy bedziesz testować? czekasz na termin @?littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO to super
jakie w ogole piekne endometrium jak dla osoby na clo! W ogole rzadko sie takie zdarza, czyli piekna poduszeczka do wgryzania sie zarodka
Drobnymi pecherzykami sie nie przejmuj
Z owulacja superasnieBedziesz robic progesteron w poniedzialek lub wtorek? I tak dlugo Ci sie plyn utrzymuje w zatoce? Czytalam ze raczej on jest ok 2 dni... noo ale nie wazne. Noo to teraz czekamy na termin @. Kiedy Ci wypada?
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOooo to fajnie wiedziec :)Znow jakies nowe info
Kurde tam na tej intrpetacji wykresu coraz dziwniejsi ludzie sa, jak my tam bylysmy to przynajmiej bylo smiesznie a teraz?! Masakra... Ta laska tez z tym tekstem nie do odpowedniej osoby sie zwrocila.. Emi to nie osoba ktora sie stara 3 cykl a prawie chyba 38.... eh... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle tam co chwila albo nkrecanie jedna druga z byle gowna albo wlasnie takie cisniania. Ja przestalam sie tam udzielac jak jakies nowe na mnie najechaly bo ona wie lepiej ze jakos nasienie nie ma nic wspolnego z tym jak powinno sie wspolzyc... Znaczy z jaka czestotlioscia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 15:25