Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla ale ze mnie swiniak, zastanawialam sie czemu mi nie odpisujesz na priv a okazalo sie ze i owszem odpisalam Ci ale z telefonu nie wyslala mi sie wiadomosc i tak juz czekam i czekam az mi odpiszesz
Co tam u Ciebie? jak po wizytach i podglondanku i w ogole opowiadaj ! -
Magdziulla wrote:Oo widzę znajome "twarze:)
Baronowa jak się masz? Powiedz, że dużo wymiotujesz i w ogóle ta ciąża to przereklamowana;)a serio to zdrowi?, znasz już płeć?
Arbuz tez poprawia ukrwienie. Ja go jadlam bo lubię a potem dovzytalam ze ma działanie podobne jak wiagra
Ciri dalej jem dziwne rzeczy tylko o tym nie pisze. Dzisiaj na śniadanie kanapki z pasztetem i żurawiną ( średnie ) potem kawa zagryziona orzechami i śliwkami suszonymi i zaraz potem pierogi ruskie;). Takze wiesz
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo to nie chwalisz sie takimi dobrymi rzeczami?
Ja tylko mialam raz takie dziwne polaczenia a tak rzeczy z ktorymi nie umiem sie rozstac to niestety gazowane... takich ciagotow nigdy nie mialam noo i zelki kwasne... kazda wizyta w biedrace konczy sie paczka na wage zelusiow...
-
Za mną fanta chodzi nin stop i frytki:/
Ale nie ulegam za często
Ostatnio musiałam sushi zrobić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa może w Ciebie się wdało;)
A widziałam, że jest wersja sushi dla ciężarnych, oczywiście ciężko mówić, że to sushi jak mięso nie jest surowe, ale zawsze jakaś namiastka.
Ciri ja już się o Ciebie martwiłam, ale zobaczyłam, że piszesz to ok u Ciebie:)
Ja w środę albo testuję albo krwawię
a póki co zbijam tsh Euthyroxem. -
nick nieaktualny