Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Oj wiem, że Liwia tylko mój tablet jest mądrzejszy, czasem na takie głupoty mi poprawia, że muszę często edytować
Ale Twoja mama się cieszy, prawda?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo jest, jest w domu, na razie bez glupot, ale nic nie zmienia, jest na garnuszku u mamy, mial miec wizyte jakos ostatnio u psychiatry ale bede z mama sie widziec w poniedzialek to sie dowiem czy byl, czy olal i co dalej... mama ma powoli dojrzewa do tego zeby jednak go z domu wyrzucic... przynajmniej tak twierdzi, ale wiadomo jak to z dziecmi jest... ostatnio scial wlosy po 7 latach zapuszczania, i powiedzial ze to poczatek zmian... ale ja jakos mu nie wierze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEeee nie, moze nam watek odzyje bo ostatnio tez usycha tak jak ten na podmuchu ;P
Po nim to emocji nie widac, niby podobno sie bardzo cieszy ale wiesz, my raczej nigdy za blisko nie bylismy, zreszta ja mu powiedzialam ze jesli sie nie zmieni to troche ciezko by bylo zeby byl wujkiem dla niej bo przykladu to on zadnego nie daje, wiem ze chamskie ale szczerze? juz od jakiegos czasu jego zachowanie nie jest takie jak powinno i nie chce nic z tym zrobic... noo ale zobaczymy jak bedzie.
Edit: ja to mysle ze jemu potrzebny albo jakis mega kopniak w dupe, albo baba ktora go postawi do pionu w ktorej sie naprawde zakocha, i ona w nim, innego wyjcia nie widze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 20:54
-
nick nieaktualnyTylko widzisz musiałby na dobrą trafić, bo w tym stanie jest pewnie podatny na złe wpływy. A są dziewczyny, które czekają żeby na takiego trafić i powykozystywać.
a dziewcYnzyny z wątku odchodzą, bo tak zachodzą?
czasami mam wrażenie, że sama na tym forum zostanę. -
nick nieaktualnyNoo to wlasnie na takie dwie trafil ostatnio i dlatego do tego szpitala trafil, znaczy tak podejrzewamy ze to juz kolejny raz a wiesz jak to w tym wieku jest, juz sie czyna zakochiwac na dluzej, choc on od podstawowki do liceum uganial sie za jedna wiec raczej staly w uczuciach jest.
A tu w sumie nie wiem czemu tak tak sie zrobilo, w sumie zaczynalysmy w troche wiekszym gronie ale i tak o wiele mniejszym niz na podmuchu, ale mysle ze to kwestia tego ze nie mamy czasu i checi, ja czesem ma kilka dni ciszy, czasem ze napisze jedna wiadomosc i tyle a czasem jak mam lepszy humor jak dzis cos wiecej poskrobie ale bez przesady tez mi sie tak nie chce jak na poczatku...
wczesniej nawet na innych watkach na interpretacji wykresu sie udzielalam i na kilkich innych ale to co sie tam dzieje to mnie troche dobija i nie chce mi sie gadac z takimi co pytaja ale w sumie wiedza lepiej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaa na pewno;) czosnku się nażarłam;)
a nawet miałam badać w tym cyklu, ale stwierdziłam, że zbadam jak już będę wiedziała jak tsh.
To jest w podobnym wieku jak mmój tzn mój '96 ale podobne klimaty. Mój ma trochę w głowie poukładane, ale też szaleńczo poszukuje prawdziwej miłości, a że jest bardzo nieśmiały to robi to przez Internet. I ciągle się parzy.
A też moja mama robi błąd, bo go rozpieszcza mieszkają razem, najmłodszy pupilek. Tylko zaraz powinien pojsc na studia i nakazałam mamie, żeby był wyrzut z domu, bo się nieporadny robi. -
nick nieaktualnyboze to tak jak u mnie, mama cale zycie wynagradzala mu to ze ojciec go nie chcial i tak ze skrajnosci w skrajnosc i bratu tez to strasznie odbilo przez to, zawsze najmlodszy, jedyny syn, pupilek, tez niesmialy, zamkniety w swoim gronie i tez milosc przez internet lub szuka wsrod kolezanek z dziecinstwa ktore maja go w dupie.
Wiesz wiek prawdziwej milosci u dziewczyn to koniec gimnazjum poczatek liceum u chlopakow koniec liceum sie zaczyna... eh i tak o to mamy katastrofy milosne. moj jest '97 -
nick nieaktualnyTo doskonale rozumiem mój ma tak samo. A naprawdę jest dobry chłopak, dziewczyna miałaby z nim dobrze. Tylko tak namiętnie zajmuje się szukaniem dziewczyny teraz na studniówkę, że obawiam się poważnie o jego maturę. Na szczęście on bardzo mnie słucha, więc robię mu regularnie pranie mózgu;)
Kochana idę spać, mam nadzieję, że dziś nie będzie mnie nękał kaszel i w końcu się wyśpię.
Trzymajcie się tam w brzuchu:) -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Matko znowu zwymiotowałam, przez ostatnie dni więcej niż przez całe moje życie, a nawet w ciąży nie jestem. Zero korzyści;)
Ja jak mam chwilechwile załamki to się wycofuje, następną planuje na koniec stycznia:)
A ile on ma lat? -
nick nieaktualny
-
Baronowa ma przedszkolaka w domu to musi takie rzeczy kojarzyć
za 4 lata też tak będzieszciri22 lubi tę wiadomość