Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewi, nic się nie martw
mi pod wykresem piszesz, że temp wzrośnie, więc ja Tobie tez mówię: jutro (albo pojutrze) temp wzrośnie
i nie ma co się zastanawiać czy za wcześnie, czy nie. Pęcherzyki pękły i teraz czekamy na test
u mnie dziś wzrosła
Byłam rano upuścić trochę krwi i czekam na wyniki proga
miłego dniaciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tam z przegladu znow siedzenie 10 minut u poloznej, minuta na fotelu i 5 wypisywania skierowan na badania
bez sensu, jeszcze jakbym miala ta swoja kluske zobaczyc to by bylo ok a tak wielka kicha. A wczoraj mi tak dala do wiwatu ze juz dawno taka ruchliwa nie byla. Widac jak sie skubana rozciaga. -
nick nieaktualnyJesli bierzesz dupha to tak, tak jak Baronowa wczesniej mowila to sztuczny progesteron i nie wiem na jakiej zasadzie on dziala ale we krwi nie wychodzi, przynajmniej tak wszelakie zrodla podaja. Ze nie wychodzi we krwi, raczej nie daje objawow podwyzszonego progestorony tak jak to moze miec miejsce przy luteinie (czyli objawow ciazowych), nie podwyzsza temperatury.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tam tez mysle ze nie ma sie co nastawiac ani w jedna ani w druga strone, bezobjawowe ciaze tez istnieja i to ze wszystko idzie utartym schematem nie oznacza ze tez sie tak skonczy.
Kurka dzis zobaczylam ze cholera mam rostepy! I tam gdzie bym sie nie spodziewala bo od dolu na piersiach, na kazdej po 3 wielkie fioletowe! a nie dosc ze nie widze zeby mi cycki urosly to jeszcze mnie nie bola ani nic... dobrze ze po okresie dojrzewania mialam tam rozstepy to te mi w sumie nie robia roznicy, najdziwniejsze ze brzuch to mam juz duzy a odpukac na razie ani jednego rozstepu. -
nick nieaktualnyTak. Ale juz nie raz slyszalam ze jak ktos ma dklonnosci to zeby najlepszych kremow i odpowiednio masowal i tak bedzie mial rozstepy. Ka zawsze na cyckach i tylku i udach mialam w okresie dojrzewania jak siw zaczelo to masakra. Ale coz niektore rzeczy sa nieuniknione.
-
nick nieaktualny