Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Ewi super! To teraz już do kropki!
Baronowa a u Ciebie zawsze tak zimno? Pewnie macie wysokie sufity, 3,5m?
Ja już nie mierzę, jutro będzie @.
A wczoraj kolejna znajoma powiedZiała, że zaszła, nawet męża nie ma.
Zawzse tak jest jak ktos nie chce to od razu mu sie udaje. Zobaczymy pierwszy teścik w neidziele z Little
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Ewi super! To teraz już do kropki!
Baronowa a u Ciebie zawsze tak zimno? Pewnie macie wysokie sufity, 3,5m?
Ja już nie mierzę, jutro będzie @.
A wczoraj kolejna znajoma powiedZiała, że zaszła, nawet męża nie ma. -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ewi noo mowilam ze tak bedzie?
Ja też! Ja też tak mówiłam
Baronowa, mi jest zimno przy 20 stopniach, a u Ciebie to bym zamarzła chybaale zimny chów ma swoje plusy
Magdziulla, u mnie koleżanka w pracy zaliczyła wpadkę, ma już dwóch synów i z mężem nie planowali więcej dzieci, a tu nagle bach i jednak będzie trzecie -
Mi nie przeszkadza z reguły. A u mojej mamy zasypiam od razu bo ma 23 i mi tam zle. Chociaż sa dni ze mi zimno. Zwłaszcza ze nie grzejemy jak nas nie ma
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem baaardzo ciepłolubna, kąpię się we wrzątku-mój mąż nawet palca nie włoży do tej wody, przy wspólnych kąpielach musimy iść na kompromis;)
a teraz już wiem, że to wina niedoczynności pewnie.
Ale Baronowa u Ciebie bym zamarzła. Chociaż podobno chłodne chowanie to sposób na urodę i długowieczność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny porozmawiajmy o prezentach dla naszych panow... Kurka ni chu chu nie mam pomyslu na prezent szczegolnie ze budzet taki kiepawy...
niby prezentow w tym roku mamy sobie nie robic... ale jednak jakis drobiazg bylby mily...
A do tego dzis stluklam ostatnia ulubiona jego szklanke... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny