Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie masakra opuchlizna sprawia ze drwtwieja mi palce. O 4 rano Liwia mnie obudzila i nie moglam usnac bo nie dosc ze sie mega wiercila to jeszcze te palce. Wczoraj czytalam o tej pokrzywie i niby na opuchlizne powinna pomoc i na anemie ktora mi teraz wykryli ale za to na netki zle moze u mnie wplywac... Ale podobno i mniszek lekarski moze pomoc i w sumie nie wiem co kupic...
Przez okno juz drugi dzien nic nie widac bo jesy taka mgla.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo powinnas sie cieszyc ze masz nie szwankujace auto
A ja dzis juz stracilam wiare w ludzi i klientow... kurde ja roboty nie moglam znalezc a tacy debile siedza na cieplych posadkach na umowe o prace i grzeja dupy....
Wrrrrr....Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEh kiszka.
No my mamy VW passata kombi w dislu z 1996roku B4 i jestesmy 3 wlascicielem a konkretnie G jest... i jest kuszka troche bo co miesiac cos, co prawda dostal go za darmo, ale osoba ktora niby miala go sprzedac jemu tak nie dbala o ten samochod.... a teraz juz na taki duuuzy polujemy, znaczy jak tylko nam sie uda wiekszy kredyt wziac to kupujemy bo G chce w naszej firmie wieksze gabaryty przewozic, wiec juz cos wiekszego i bezpieczniejszego chcemy skoro bedzie dziecko... Ale to i tak najwczesniej za rok bedzie....;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 10:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny