Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo wlasnie sama nie wiem.... Zobaczymy co dzis powie jak wroci do domu czy w koncu jakies prezenty beda czy nie. Ale mowie cos malego mam ochote mu kupic.
Tak w ogole mam dzis mega lenia, dobrze ze duzo do roboty nie ma. Mialam isc po te lekki do apteki ale chyba tylko skocze kupic pieczywko...
-
Ja mojemu kupiłam na mikołajki kosmetyki, skarpetkibo musi mieć z firmuy UMBRO innych nie założy heh- co to za różnica byle dziurawe nie były przynajmniej ja tak uważam no ale on musi takiemieć, luźne bokserki i pomarańcze
Miał być zegarek ale z racji tego ze trzeba dom spłacać nie ma mowy o rozrzutności a taki fajny zegarek który się mężowi podoba to ze 350 kosztuje hehMagdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj byly ma pierdolca na punkcie zegarkow... i dla niego fajne zegarki zaczynaja sie od tysiaca w gore. Masakra....
A co do majtek i skarpetek ja i moj G sie dopasowalismy bo my to bazarowe
Ja nosze bokserki damskie i tylko na bazarze dostaje takie jak lubie bawelniane, a skarpetki to najtansze bo mam zadarte paluchy i u mnie szybko sie dziury robia
I G tez wlasnie bokserki bazarowe to dla niego najlepsze sa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo w grudniu jest milion zakupów okolo świątecznych, a do tego zawsze się cis trafi takiego durnego. W poniedziałek mechanik, w drugi poniedzialek dentysta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI co Ciri wymyśliłaś prezent?
A ja od jakiegoś czasu przerzucam siebie i męża na lepsze składowo majtki i skarpety, tzn. Ja w skarpetach rzadko chodzę, ale on widzi dużą różnicę zwłaszcza, że w jego kamaszach stopa się poci, a od kiedy kupuję mu dobre skarpeciory jest mega różnica. Ot taka dygresja:)
Baranowa na cczyms byłaś?
Ja jutro idę sprawdzić czy tsh spadło. No i przychodzi do mnie jutro jaśnie pani @ małą literą pisana. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żebyś się Madziulla nie zdziwiła jak @ nie przyjdzie
Ale to fakt dobra bielizna nei jest zła ale to wsyztsko kwestia jest też przyzwyczajenia.
Zgrzeszyłam- nie wytrzymałam zjadąłm trzy krówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 21:48
-
nick nieaktualnyja zmieniłam, bo miałam często infekcje, a od jakiegoś czasu, bardzo powoli staram się we wszystkich ciuchach patrzeć na skład. Wiadomo, że wychodzi drożej, więc idzie mi to mozolnie, ale staram sie i mam bardzo "klasyczny" styl, więc w wielu ubraniach chodzę latami i dalej wyglądają ok.
Ewi baaaaardzo bym chciała się zdziwić. Ale jakoś w to nie wierzę. Wiadomo zawsze cień nadziei jest. -
nick nieaktualnyNa ryby nie mam co, wszystko co mu potrzeba mega drogie ;/
co do majtek to ja jestem wsciekla bo w wiekszosci firm ktore mi staniki odpowiadaja nie maja oczywiscie 100% bawelnianych GACI! a ja tylko takie lubie i moge nosic bo w innych to zaraz mnie wszystko swedzi, i efekt jest taki ze jezdze na moj ukochany bazar i od chinczykow ukochane gacie kupuje.