Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie sama nie wiem.... Zobaczymy co dzis powie jak wroci do domu czy w koncu jakies prezenty beda czy nie. Ale mowie cos malego mam ochote mu kupic.

Tak w ogole mam dzis mega lenia, dobrze ze duzo do roboty nie ma. Mialam isc po te lekki do apteki ale chyba tylko skocze kupic pieczywko...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojemu kupiłam na mikołajki kosmetyki, skarpetkibo musi mieć z firmuy UMBRO innych nie założy heh- co to za różnica byle dziurawe nie były przynajmniej ja tak uważam no ale on musi takiemieć, luźne bokserki i pomarańcze :P

Miał być zegarek ale z racji tego ze trzeba dom spłacać nie ma mowy o rozrzutności a taki fajny zegarek który się mężowi podoba to ze 350 kosztuje heh

Magdziulla lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj byly ma pierdolca na punkcie zegarkow... i dla niego fajne zegarki zaczynaja sie od tysiaca w gore. Masakra....

A co do majtek i skarpetek ja i moj G sie dopasowalismy bo my to bazarowe :D
    Ja nosze bokserki damskie i tylko na bazarze dostaje takie jak lubie bawelniane, a skarpetki to najtansze bo mam zadarte paluchy i u mnie szybko sie dziury robia :P
    I G tez wlasnie bokserki bazarowe to dla niego najlepsze sa :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to kupuje w sklepie co mi sie spodoba nie mamjakichś specjalnych wymagań. Natomiast mójma pierdylca na tym tle heheh

Zreszta kazdy ma swojego pierdylca :D

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to prawda, moj za to by wszystkie oszczednosci wydal na rzeczy na ryby, co z tego ze tak naprawde nie ma gdzie jezdzic na te ryby a ten sezon byl tak marny ze chyba raz jedna rybke przywiozl ale wydac potrafi...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sie czujes zdzisiaj?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziekuje jakos tak odzylam choc dalej czasem mnie dopada sennosc, W ogole zauwazylam ze ostatnio mniej jem... Jakos juz nie robie sie co chwila glodna jak ostatnio... Nie wiem z czym to zwiazane.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukruszyla mi sie plomba. Lubię grudzien:/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ukruszyla mi sie plomba. Lubię grudzien:/

Co plomba ma wspólnego z gfrudniem?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo w grudniu jest milion zakupów okolo świątecznych, a do tego zawsze się cis trafi takiego durnego. W poniedziałek mechanik, w drugi poniedzialek dentysta

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to fakt. tylko kase sie wydaje na koniec roku.
    Duzo pracy, dużo wydatków a małlo kasy w kieszeni

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie ze w sobote jest dzien kina czy cos i bilety sa po 11zl?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy dzisiaj. W sobotę bedzie Full. A tego nie lubię

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co Ciri wymyśliłaś prezent?
    A ja od jakiegoś czasu przerzucam siebie i męża na lepsze składowo majtki i skarpety, tzn. Ja w skarpetach rzadko chodzę, ale on widzi dużą różnicę zwłaszcza, że w jego kamaszach stopa się poci, a od kiedy kupuję mu dobre skarpeciory jest mega różnica. Ot taka dygresja:)

Baranowa na cczyms byłaś?

Ja jutro idę sprawdzić czy tsh spadło. No i przychodzi do mnie jutro jaśnie pani @ małą literą pisana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    My byliśmy dzisiaj. W sobotę bedzie Full. A tego nie lubię
    A powiem Ci ze myslalam ze juz nie bedzie biletow na sobote a tu puste sale.

A ja nic nie wymyslilam

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może coś na ryby?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żebyś się Madziulla nie zdziwiła jak @ nie przyjdzie :D

Ale to fakt dobra bielizna nei jest zła ale to wsyztsko kwestia jest też przyzwyczajenia.

Zgrzeszyłam- nie wytrzymałam zjadąłm trzy krówki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 21:48

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zmieniłam, bo miałam często infekcje, a od jakiegoś czasu, bardzo powoli staram się we wszystkich ciuchach patrzeć na skład. Wiadomo, że wychodzi drożej, więc idzie mi to mozolnie, ale staram sie i mam bardzo "klasyczny" styl, więc w wielu ubraniach chodzę latami i dalej wyglądają ok.

Ewi baaaaardzo bym chciała się zdziwić. Ale jakoś w to nie wierzę. Wiadomo zawsze cień nadziei jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ryby nie mam co, wszystko co mu potrzeba mega drogie ;/

co do majtek to ja jestem wsciekla bo w wiekszosci firm ktore mi staniki odpowiadaja nie maja oczywiscie 100% bawelnianych GACI! a ja tylko takie lubie i moge nosic bo w innych to zaraz mnie wszystko swedzi, i efekt jest taki ze jezdze na moj ukochany bazar i od chinczykow ukochane gacie kupuje.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 03:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moście szpiegów. Fajny

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 347 348 349 350 351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ