X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie sama nie wiem.... Zobaczymy co dzis powie jak wroci do domu czy w koncu jakies prezenty beda czy nie. Ale mowie cos malego mam ochote mu kupic.

Tak w ogole mam dzis mega lenia, dobrze ze duzo do roboty nie ma. Mialam isc po te lekki do apteki ale chyba tylko skocze kupic pieczywko...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojemu kupiłam na mikołajki kosmetyki, skarpetkibo musi mieć z firmuy UMBRO innych nie założy heh- co to za różnica byle dziurawe nie były przynajmniej ja tak uważam no ale on musi takiemieć, luźne bokserki i pomarańcze :P

Miał być zegarek ale z racji tego ze trzeba dom spłacać nie ma mowy o rozrzutności a taki fajny zegarek który się mężowi podoba to ze 350 kosztuje heh

Magdziulla lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj byly ma pierdolca na punkcie zegarkow... i dla niego fajne zegarki zaczynaja sie od tysiaca w gore. Masakra....

A co do majtek i skarpetek ja i moj G sie dopasowalismy bo my to bazarowe :D
    Ja nosze bokserki damskie i tylko na bazarze dostaje takie jak lubie bawelniane, a skarpetki to najtansze bo mam zadarte paluchy i u mnie szybko sie dziury robia :P
    I G tez wlasnie bokserki bazarowe to dla niego najlepsze sa :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to kupuje w sklepie co mi sie spodoba nie mamjakichś specjalnych wymagań. Natomiast mójma pierdylca na tym tle heheh

Zreszta kazdy ma swojego pierdylca :D

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to prawda, moj za to by wszystkie oszczednosci wydal na rzeczy na ryby, co z tego ze tak naprawde nie ma gdzie jezdzic na te ryby a ten sezon byl tak marny ze chyba raz jedna rybke przywiozl ale wydac potrafi...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sie czujes zdzisiaj?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziekuje jakos tak odzylam choc dalej czasem mnie dopada sennosc, W ogole zauwazylam ze ostatnio mniej jem... Jakos juz nie robie sie co chwila glodna jak ostatnio... Nie wiem z czym to zwiazane.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukruszyla mi sie plomba. Lubię grudzien:/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ukruszyla mi sie plomba. Lubię grudzien:/

Co plomba ma wspólnego z gfrudniem?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo w grudniu jest milion zakupów okolo świątecznych, a do tego zawsze się cis trafi takiego durnego. W poniedziałek mechanik, w drugi poniedzialek dentysta

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to fakt. tylko kase sie wydaje na koniec roku.
    Duzo pracy, dużo wydatków a małlo kasy w kieszeni

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie ze w sobote jest dzien kina czy cos i bilety sa po 11zl?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy dzisiaj. W sobotę bedzie Full. A tego nie lubię

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co Ciri wymyśliłaś prezent?
    A ja od jakiegoś czasu przerzucam siebie i męża na lepsze składowo majtki i skarpety, tzn. Ja w skarpetach rzadko chodzę, ale on widzi dużą różnicę zwłaszcza, że w jego kamaszach stopa się poci, a od kiedy kupuję mu dobre skarpeciory jest mega różnica. Ot taka dygresja:)

Baranowa na cczyms byłaś?

Ja jutro idę sprawdzić czy tsh spadło. No i przychodzi do mnie jutro jaśnie pani @ małą literą pisana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    My byliśmy dzisiaj. W sobotę bedzie Full. A tego nie lubię
    A powiem Ci ze myslalam ze juz nie bedzie biletow na sobote a tu puste sale.

A ja nic nie wymyslilam

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może coś na ryby?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żebyś się Madziulla nie zdziwiła jak @ nie przyjdzie :D

Ale to fakt dobra bielizna nei jest zła ale to wsyztsko kwestia jest też przyzwyczajenia.

Zgrzeszyłam- nie wytrzymałam zjadąłm trzy krówki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 21:48

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zmieniłam, bo miałam często infekcje, a od jakiegoś czasu, bardzo powoli staram się we wszystkich ciuchach patrzeć na skład. Wiadomo, że wychodzi drożej, więc idzie mi to mozolnie, ale staram sie i mam bardzo "klasyczny" styl, więc w wielu ubraniach chodzę latami i dalej wyglądają ok.

Ewi baaaaardzo bym chciała się zdziwić. Ale jakoś w to nie wierzę. Wiadomo zawsze cień nadziei jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ryby nie mam co, wszystko co mu potrzeba mega drogie ;/

co do majtek to ja jestem wsciekla bo w wiekszosci firm ktore mi staniki odpowiadaja nie maja oczywiscie 100% bawelnianych GACI! a ja tylko takie lubie i moge nosic bo w innych to zaraz mnie wszystko swedzi, i efekt jest taki ze jezdze na moj ukochany bazar i od chinczykow ukochane gacie kupuje.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 03:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moście szpiegów. Fajny

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 347 348 349 350 351 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ