Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziulla wrote:Dziewczyny to ja czekam na Wasze testowanie, bo ja dziś zaczynam nowy cykl.
Madziulla koło dwumasowe to duży koszt. Ja dziś też kupowałam prezenty. -
A o remoncie auta nawet nie mówcie bo w tym miesiącu juz poszlo 700 a jeszcze raz stawiamy za 900...
-
nick nieaktualny
-
Tylko pamietaj ze po piciu pokrzywy po mieisącu zrób badanie krwi. Bo normalnei powinno się pić przez miesiac maks i odstawić bo ma dużo żelaza i można się "przeżelazować"
21.12.2015 idziemy do notariusza podpisać akt notarialny. A potem pozostanie jeszcze większa cześć do spałcanie do końca 2016.
-
nick nieaktualnyJa mam co miesiac badania krwi a teraz mam anemie wiec dostalam leki wolnouwalniajace zelazo bo normalne nic mi nie daly, zelazo dalej spadalo.
A zobaczymy jak bedzie po tej kuracji. W ogole jesli mi nie pomoze na to zatrzymywanie wody to odstawie po jednym opqkowaniu i sprobuje mniszka. Jak to nie pomoze to na razie pomyslu nie mam. -
nick nieaktualnyPowiem wam ze dzis mi sie jakos lepiej spalo
niby dwa razy w nocy sie budzilam, ale nie na siku, i od razu zasypialam, co prawda od zbyt duzej ilosci snu znow mnie glowa boli ale od dawna tyle nie spalam. Noo i dzis pierwszy raz od kilku dni slonce i brak mgly... byla taka ze za oknem caly dzien bialo bylo.
-
nick nieaktualnyJa jeszcze dzis olalam papiery, jutro sie za to wezme... zaraz sie zbieram ide po pieczywko na bazar i zajrze na szmaty moze trafi mi sie jakas koszula do porodu. A jak nie to moze jakis spiworek do spania dla mlodej. Juz ciuszkow nie kupuje bo mam duzo...
W poniedzialek deklaracje przez ePlatnika do zusu bede wysylac, to moj debiut -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a TO MASZ PRACOWNIKA ZE DO 15 HEHEH
Płatnikiem też wysyłamy do Zus deklaracje ale mamy klucz i nie wiem czy bez klucza da rade wysłać.
Wiesz ze jezeli nic sie nie zmieniło tzn nie było chorobówek, nie było zwolnień czy zatrudnień to nie masz obowiązku składania co miesiac deklaracji do zus. Musisz tylko co meisiać płacić
-
nick nieaktualny