Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo na mnie jest specjalnie dzialalnosc bo po pierwsze ja moge byc na zusie referencyjnym, a on jeszcze nie, a po drugie dlatego ze nie mamy slubu wiec moge go jeszcze zatrudniac (jeszcze nie wiem jak bedzie po porodzie) noo i dzieki zmianie przepisow dostane normalnie 1000zl macierzynskiego zamiast 17zl (a nie musze sie o ubezpieczenie martwic).
-
nick nieaktualnyWiem wiem tylko nie wiem jak to od formy prawnej jest bo rodziny nie mozna zatrudniac i niby to jest konkubinat wiec nie jestesmy rodzina ale cos sie w przepisach pozmienialo i teraz jesli Ci udowodnia ze ma sie wspolne gospodarstwo domowe to nie moge zatrudniac go a musze pelen zus placic czyli te 1000zl ;/ Wiec musze pojsc do jakiegos prawnika i zapytac jak to jest.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Weź no się zastanów nad noepokalankiem, bo ty wykresy to masz takie średnie. Tez miałam takie zębate przed niepokalankiem. Badałaś prolaktynę
Ale ten niepokalanek i tak bym wzięła, nie zaszkodzi. Już tyle tego wszystkiego biorę. Gdzie kupujesz?
Ewi nie testuj, wytrzymaj;) -
Ewi, ja tu cały czas czuwam
nie wyprzedzaj mnie
ja wczoraj miałam mały kryzys i też przeszło mi przez myśl, żeby dzisiaj siknąć (tak na mnie nakrzyczały pod wykresem, że prawie uległam
). Jednak umowa to umowa: niedziela, 6 rano
dam info tak szybko, jak tylko będę wstanie. Pewnie chwilę potrwa zanim się wyryczę targana emocją na R (radością albo rozpaczą
)
Magdziulla, cyclodynon to coś w rodzaju niepokalanka, ale w b. małej dawce. Ja łykam chasteberry fruit firmy swansonBaronowa jest żywym dowodem na to, że działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 19:40
Magdziulla, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla, dzięki
Ja kupowałam przez Internet, nie chciało mi się biegać po sklepach stacjonarnych, więc poszukałam w necie. Pełno tego i na allegro i w aptekach internetowych
Ewi, ja mam jeden w zapasie, też promocyjnyi jakoś mi nie po drodze do rossmana ostatnio
-
Magdziulla wrote:Badałam jest ok, poza tym biorę cyclodynon. Wydaje mi się, że generalnie wykresy mam ok, w tym cyklu chorowałam, zresztą jeszcze się doleczam.
Ale ten niepokalanek i tak bym wzięła, nie zaszkodzi. Już tyle tego wszystkiego biorę. Gdzie kupujesz?
Ewi nie testuj, wytrzymaj;)
mogę ciwysłać to co mi zostało za koszty wysyłki -
Dobra Laski, czas powiedzieć Pa.
Zostały mi tylko dwa wątki, a zaraz idę się pożegnać z wiedźmami, także z Wami też się chcę pożegnać
Ten wątek jest super i fajne jesteście, ale muszę odciąć trochę od netu. Nie kasuje konta i obiecuje co jakiś czas się meldować. Jeden nielicznych wątków, gdzie mimo, tak dużej liczby stron było miło, ale bez cukierko różowej oprawy
Dzięki za wsparcie i każdej z osobna życzę wszystkiego najlepszego. Szybkich i baaaardzo nudnych ciążewi0808 lubi tę wiadomość