X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo na mnie jest specjalnie dzialalnosc bo po pierwsze ja moge byc na zusie referencyjnym, a on jeszcze nie, a po drugie dlatego ze nie mamy slubu wiec moge go jeszcze zatrudniac (jeszcze nie wiem jak bedzie po porodzie) noo i dzieki zmianie przepisow dostane normalnie 1000zl macierzynskiego zamiast 17zl (a nie musze sie o ubezpieczenie martwic).

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po porodzie działalność może funkcjonować normalnie pomimo tego że masz macierzyński ale sama nie pracujesz od tego masz pracownika G :D

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem tylko nie wiem jak to od formy prawnej jest bo rodziny nie mozna zatrudniac i niby to jest konkubinat wiec nie jestesmy rodzina ale cos sie w przepisach pozmienialo i teraz jesli Ci udowodnia ze ma sie wspolne gospodarstwo domowe to nie moge zatrudniac go a musze pelen zus placic czyli te 1000zl ;/ Wiec musze pojsc do jakiegos prawnika i zapytac jak to jest.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisałm do Cb na priv

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpisalam :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie korci test ciążowy. Kupiłam dzisiaj trzy w rossmanie bo byłą promocja 4,99

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie dopadne Cie i wyrzuce Ci przez okno te testy :P W niedziele najwczesniej mozesz sikac, zreszta obiecalas Little ze z nia oszczasz tescior!

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie korci test ciążowy. Kupiłam dzisiaj trzy w rossmanie bo byłą promocja, jeszcze wczoraj były po 7,99 więc prawie dwa w cenie jednego

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedziesz mogla szczac na dwie kreski ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Weź no się zastanów nad noepokalankiem, bo ty wykresy to masz takie średnie. Tez miałam takie zębate przed niepokalankiem. Badałaś prolaktynę
    Badałam jest ok, poza tym biorę cyclodynon. Wydaje mi się, że generalnie wykresy mam ok, w tym cyklu chorowałam, zresztą jeszcze się doleczam.
    Ale ten niepokalanek i tak bym wzięła, nie zaszkodzi. Już tyle tego wszystkiego biorę. Gdzie kupujesz?

Ewi nie testuj, wytrzymaj;)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wytrzymam bo obiecałąm Little

ciri22, littleladybird lubią tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi, ja tu cały czas czuwam :D nie wyprzedzaj mnie :P ja wczoraj miałam mały kryzys i też przeszło mi przez myśl, żeby dzisiaj siknąć (tak na mnie nakrzyczały pod wykresem, że prawie uległam :P ). Jednak umowa to umowa: niedziela, 6 rano ;) dam info tak szybko, jak tylko będę wstanie. Pewnie chwilę potrwa zanim się wyryczę targana emocją na R (radością albo rozpaczą :P )

Magdziulla, cyclodynon to coś w rodzaju niepokalanka, ale w b. małej dawce. Ja łykam chasteberry fruit firmy swanson ;) Baronowa jest żywym dowodem na to, że działa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 19:40

Magdziulla, ewi0808 lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Little muszę tylko się rozejrzeć gdzie to kupię. Pewnie w jakimś zielarskim.

A u Was będzie tylko R jak Radość! Czekam n dobre wieści, podwójne:)

littleladybird lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little w Rossmanie promocja na testy :D

A mnie dziś brzuch jak na okres bolał a teraz mnie tak strasznie kuje z prawej strony.

Wytrzymam -niedizela rano

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla, dzięki ;) Ja kupowałam przez Internet, nie chciało mi się biegać po sklepach stacjonarnych, więc poszukałam w necie. Pełno tego i na allegro i w aptekach internetowych :)

Ewi, ja mam jeden w zapasie, też promocyjny ;) i jakoś mi nie po drodze do rossmana ostatnio :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis kupiłam 3 heh

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Badałam jest ok, poza tym biorę cyclodynon. Wydaje mi się, że generalnie wykresy mam ok, w tym cyklu chorowałam, zresztą jeszcze się doleczam.
    Ale ten niepokalanek i tak bym wzięła, nie zaszkodzi. Już tyle tego wszystkiego biorę. Gdzie kupujesz?

Ewi nie testuj, wytrzymaj;)
    na allegro ;)
    mogę ciwysłać to co mi zostało za koszty wysyłki

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Laski, czas powiedzieć Pa.
    Zostały mi tylko dwa wątki, a zaraz idę się pożegnać z wiedźmami, także z Wami też się chcę pożegnać
    Ten wątek jest super i fajne jesteście, ale muszę odciąć trochę od netu. Nie kasuje konta i obiecuje co jakiś czas się meldować. Jeden nielicznych wątków, gdzie mimo, tak dużej liczby stron było miło, ale bez cukierko różowej oprawy :)
    Dzięki za wsparcie i każdej z osobna życzę wszystkiego najlepszego. Szybkich i baaaardzo nudnych ciąż

ewi0808 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.

Wysłany: 10 grudnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa, dobrze że nie żegnasz się z nami na amen ;) dużo zdrowia dla Ciebie i dla potomka nie tylko tego w brzuchu ;) trzymaj się i zaglądaj czasem :)

‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ