X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciciaz teraz po chwili mineło 5 min od nasikania widze cien cienia ale to moje oczy moze widza to co chca widziec ;(

ój tez widzi te bladziutka druga kreske. ale mówi ze ostatnio tez tak było. i ze taka kreskka to zaden wynik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 06:44

atdc3e5exzk12dxf.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma rację. I pojawiła się po czasie. Powtórz test za dwa dni. Trzymam mocno kciuki <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie tak po czasie, ale wiem ze to moze tak byc ;( Dzieki

Jest sens robic jutro test czy poczekac do wtorku?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 08:32

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi trzymam kciuki zeby za dwa dni byla mocniejsza. Wykres masz ladny a 5-10 minut to zwykle w czasie sie miesci wiec jesli hcg jest niskie to tak moze byc. Dlatego poczekaj do wyorku jak wyjdzie ciemniejszw to w srode na bete ;)

A ja chora odnpiatku jestem... Mam juz dosc....

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A testy masz te fecelle rosmanowskie? Ja bym poczekala do wtorku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trzymam kciuki, póki @ nie ma jest szansa.

Ciri co się dzieje, przeziębienie?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak facelle mam z rossmana. Też tak wyczytałam zeby poczekać 48h i powtórzyć test.

To będą najdłuższe dwa dni. Cały ten okres oczekiwania od owulacji nawet mi to szybko mineło a teraz to mi sie bedzie ciągneło. Ciri powiedz mi a Ty na początku miałaś jakieś objawy. Bo ja cały czs czuje brzuch a chwilami mam takie mocne bóle które za chwile mijają najczęsciej sie zdzrają w toalecie albo np jak kicham.

Ciri miałam włąśnie pisać do Cb na priv co sie stało ze Cie nie ma :)

Jakie choróbsko Ci epołożyło

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 13 grudnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Tak facelle mam z rossmana. Też tak wyczytałam zeby poczekać 48h i powtórzyć test.

To będą najdłuższe dwa dni. Cały ten okres oczekiwania od owulacji nawet mi to szybko mineło a teraz to mi sie bedzie ciągneło.
    Właśnie dlatego lepiej poczekać do terminu @ ;) ja już nie mam złudzeń, ale Tobie życzę grubej drugiej krechy za dwa dni ;)
    Ciri, zdrowiej <3

• justi:: Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile kosztują testy ciążowe z rossmana?

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little też już miałąm nauczke wczesnego robienia testów ale nasze pragnienia są silniejsze. STrasznie mi przykro, wiem co czuejsz, zwłaszcza ze Twoja temperatura tak pięknie urosła i nadzieja była ogromna.
    Nie nastawiam się bo już raz przezyłam bladziocha potem dodatnią pierwszą betę a potem dostałam mega krwawienia (@) w dniu ślubu mojego brata gdzie z mężem byliśmy świadkami i cały dzień musiałam sie trzymać nawet popłakać nie miałam jak bo jak dostałam @ to już byłam w makijażu prawie gotowa i goście w domu.

Little jak nie w tym cyklu to w kolejnym.
    Musimy mieć nadzieja i wiara- tak naprawdę tylko tyle nam pozostało.

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 13 grudnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ewi <3 ja sobie dzisiaj trochę popłakałam i jest lepiej. Czekam na @ i będziemy działać dalej ;) przykro mi, że musiałaś przez to przejść <3

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justi:: wrote:
    A ile kosztują testy ciążowe z rossmana?

jak jest promocja to tak około 5pln.

Little dzięki.

Ale poowiem Ci jescze ze z jednej strony lepiej jest czekać na dziecko, chcieć go. Niż tak jak mój brat który trzy mce temu sie ożenił i zaraz zaszła jego żona w ciąże, narzeka nic mu nie pasuje i pewnie bedzie w zyciu do tego dziecka podchodził w sposób ze zabrało mu "wolnośc"

Tak musi być. Jestem wierząca i chyba taka jest wola Boża. tylko nie umiem zrozumieć dlaczego, ale napewno jakiś powód jest

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 13 grudnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uważam, że jakiś powód jest ;) i tam do góry wiedzą, co robią ;) żałuję tylko, że właśnie tam, gdzie dzieci się nie chce, to one rodzą się bez problemu. I często bywa (oczywiście nie w każdym przypadku), że nie sa kochane tak, jak na to zasługują :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 13:42

justi:: lubi tę wiadomość

• justi:: Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny zaciązone pamietacie może czy po owulacji miałyście sucho czy mokrawo?

74b5fc86a3472d58a11e18b101e5acf1.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 13:44

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chora przeziebiona, wlazlo mi na zatoki, oko mam spuchniete, do tego w ogole cala puchne i raczej nie czzuje roznicy po tej pokrzywie... do tego chodze niewyspana bo budze sie w nocy co chwile bo a to zapchany nos a to moje dziecko urzadza sobie akurat gimnastyke o 4 lub 5 rano...

Ale wczoraj mialam dzien jezdzenia i wypadkow, w piatek wieczorem moj G popsul lozko wiec wczoraj bylo jezdzenie po miescie szukania rzeczy do akcji reanimacji, bo z piatku na sobote nie moglam w ogole spac na nim, potem wrocilismy wiec G naprawial samochod poraz milionowy, pozniej na zakupu i do kina i o 23 bylam w domu a trzeba bylo jeszcze lozko zreanimowac, a dzis na spotkaniu babsko rodzinnym bylam rano, a zaraz obiad musze zrobic i jedziemy na kabaret.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Ciri :* Ściskam.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikogo nie ma ??

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem! Wrocilam z kabaretu bylo Super! Polecam nowy repertuar kabaretu Smile. Niestety jestem megw opuchnieta od siedzenia. Pije pojrzywe.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo no to fajnie Ze Ci sie podobało, nie przepadam za kaberatami.

nie mam pojecia co pomaga na opuchlizne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 21:41

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nic... Nerki chyba nie daja rady... Sama nie wiem... Musze chyba sie z mama na masaz umowic zeby nauczyla mojego G to jedyny dobry sprawdzony sposob...

A kabarety to zalezy ktore ale mam kilka takich co lubie. Ja bylam na nowym repertuarze. Wczoraj chyba pierwszy raz grali i trafil sie fajny. Na scenie dzwonili do tesciowych 2 osob z widowni a potem do "prawdziwej" wrozki i to chyba w ogole do mnie do roboty. A temat byl rodzinny wiec kazdy mogl sie utozsamic z tym. Wole takie niz jakies polityczne zagrania

‹‹ 352 353 354 355 356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ