X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciciaz teraz po chwili mineło 5 min od nasikania widze cien cienia ale to moje oczy moze widza to co chca widziec ;(

ój tez widzi te bladziutka druga kreske. ale mówi ze ostatnio tez tak było. i ze taka kreskka to zaden wynik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 06:44

atdc3e5exzk12dxf.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma rację. I pojawiła się po czasie. Powtórz test za dwa dni. Trzymam mocno kciuki <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie tak po czasie, ale wiem ze to moze tak byc ;( Dzieki

Jest sens robic jutro test czy poczekac do wtorku?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 08:32

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi trzymam kciuki zeby za dwa dni byla mocniejsza. Wykres masz ladny a 5-10 minut to zwykle w czasie sie miesci wiec jesli hcg jest niskie to tak moze byc. Dlatego poczekaj do wyorku jak wyjdzie ciemniejszw to w srode na bete ;)

A ja chora odnpiatku jestem... Mam juz dosc....

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A testy masz te fecelle rosmanowskie? Ja bym poczekala do wtorku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trzymam kciuki, póki @ nie ma jest szansa.

Ciri co się dzieje, przeziębienie?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak facelle mam z rossmana. Też tak wyczytałam zeby poczekać 48h i powtórzyć test.

To będą najdłuższe dwa dni. Cały ten okres oczekiwania od owulacji nawet mi to szybko mineło a teraz to mi sie bedzie ciągneło. Ciri powiedz mi a Ty na początku miałaś jakieś objawy. Bo ja cały czs czuje brzuch a chwilami mam takie mocne bóle które za chwile mijają najczęsciej sie zdzrają w toalecie albo np jak kicham.

Ciri miałam włąśnie pisać do Cb na priv co sie stało ze Cie nie ma :)

Jakie choróbsko Ci epołożyło

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 13 grudnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Tak facelle mam z rossmana. Też tak wyczytałam zeby poczekać 48h i powtórzyć test.

To będą najdłuższe dwa dni. Cały ten okres oczekiwania od owulacji nawet mi to szybko mineło a teraz to mi sie bedzie ciągneło.
    Właśnie dlatego lepiej poczekać do terminu @ ;) ja już nie mam złudzeń, ale Tobie życzę grubej drugiej krechy za dwa dni ;)
    Ciri, zdrowiej <3

• justi:: Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile kosztują testy ciążowe z rossmana?

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little też już miałąm nauczke wczesnego robienia testów ale nasze pragnienia są silniejsze. STrasznie mi przykro, wiem co czuejsz, zwłaszcza ze Twoja temperatura tak pięknie urosła i nadzieja była ogromna.
    Nie nastawiam się bo już raz przezyłam bladziocha potem dodatnią pierwszą betę a potem dostałam mega krwawienia (@) w dniu ślubu mojego brata gdzie z mężem byliśmy świadkami i cały dzień musiałam sie trzymać nawet popłakać nie miałam jak bo jak dostałam @ to już byłam w makijażu prawie gotowa i goście w domu.

Little jak nie w tym cyklu to w kolejnym.
    Musimy mieć nadzieja i wiara- tak naprawdę tylko tyle nam pozostało.

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 13 grudnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ewi <3 ja sobie dzisiaj trochę popłakałam i jest lepiej. Czekam na @ i będziemy działać dalej ;) przykro mi, że musiałaś przez to przejść <3

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justi:: wrote:
    A ile kosztują testy ciążowe z rossmana?

jak jest promocja to tak około 5pln.

Little dzięki.

Ale poowiem Ci jescze ze z jednej strony lepiej jest czekać na dziecko, chcieć go. Niż tak jak mój brat który trzy mce temu sie ożenił i zaraz zaszła jego żona w ciąże, narzeka nic mu nie pasuje i pewnie bedzie w zyciu do tego dziecka podchodził w sposób ze zabrało mu "wolnośc"

Tak musi być. Jestem wierząca i chyba taka jest wola Boża. tylko nie umiem zrozumieć dlaczego, ale napewno jakiś powód jest

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 13 grudnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uważam, że jakiś powód jest ;) i tam do góry wiedzą, co robią ;) żałuję tylko, że właśnie tam, gdzie dzieci się nie chce, to one rodzą się bez problemu. I często bywa (oczywiście nie w każdym przypadku), że nie sa kochane tak, jak na to zasługują :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 13:42

justi:: lubi tę wiadomość

• justi:: Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny zaciązone pamietacie może czy po owulacji miałyście sucho czy mokrawo?

74b5fc86a3472d58a11e18b101e5acf1.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 13:44

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chora przeziebiona, wlazlo mi na zatoki, oko mam spuchniete, do tego w ogole cala puchne i raczej nie czzuje roznicy po tej pokrzywie... do tego chodze niewyspana bo budze sie w nocy co chwile bo a to zapchany nos a to moje dziecko urzadza sobie akurat gimnastyke o 4 lub 5 rano...

Ale wczoraj mialam dzien jezdzenia i wypadkow, w piatek wieczorem moj G popsul lozko wiec wczoraj bylo jezdzenie po miescie szukania rzeczy do akcji reanimacji, bo z piatku na sobote nie moglam w ogole spac na nim, potem wrocilismy wiec G naprawial samochod poraz milionowy, pozniej na zakupu i do kina i o 23 bylam w domu a trzeba bylo jeszcze lozko zreanimowac, a dzis na spotkaniu babsko rodzinnym bylam rano, a zaraz obiad musze zrobic i jedziemy na kabaret.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Ciri :* Ściskam.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikogo nie ma ??

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem! Wrocilam z kabaretu bylo Super! Polecam nowy repertuar kabaretu Smile. Niestety jestem megw opuchnieta od siedzenia. Pije pojrzywe.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo no to fajnie Ze Ci sie podobało, nie przepadam za kaberatami.

nie mam pojecia co pomaga na opuchlizne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 21:41

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nic... Nerki chyba nie daja rady... Sama nie wiem... Musze chyba sie z mama na masaz umowic zeby nauczyla mojego G to jedyny dobry sprawdzony sposob...

A kabarety to zalezy ktore ale mam kilka takich co lubie. Ja bylam na nowym repertuarze. Wczoraj chyba pierwszy raz grali i trafil sie fajny. Na scenie dzwonili do tesciowych 2 osob z widowni a potem do "prawdziwej" wrozki i to chyba w ogole do mnie do roboty. A temat byl rodzinny wiec kazdy mogl sie utozsamic z tym. Wole takie niz jakies polityczne zagrania

‹‹ 352 353 354 355 356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ