X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • justi:: Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie,bo chodzi o to żeby temp po owulce trzymała sie powyżej tej czerwonej kreski tak?

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to tak miałaś na pocztaku ciąży jak za dużo lub nagle zjadłąś czy wogole tak masz.

Justi ogólnie żeby był skok conajmniej o dwie kreseczki i tak się utrzymywał powyżej poziomej kreski- chyba coiś takiego

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie w ciazy tak nie mialam, w ciazy to dopiero teraz mam problem ze jak mloda zle sie ulozy czy cos to mnie zoladek po jedzieniu boli mimo tego ze nie jestem najedzona albo zjadlam malo, tak bardzo ze nie moge lezec, chodzic i czesto mam wrazenie ze zwymiotuje wszystko. A tak mialam przed ciaza jak bylam na diecie, wtedy niby nie dopuszczalam do glodu ale czasem wlasnie jak zglodnialam to potem mialam tak jak Ty teraz.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro wielki dzien

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobilam test nadal jasna, może troche ciemniejsza niż poprzednio ale jasna

Zrobiłam dwa testy facelle i pink.
    Na pink jest bledsza a na facelle ciemniejsza.
    Iść dzisiaj na bete?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozesz ;) jak pink pokazal jest duza szansa ze mozna ci gratulowac ;D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pójde bo mój mąż jest nie dowiarkirm. i jeszcze sie na mnie wkurzył ze dziś zrobiłam test i ze nie jest mega gruba krecha i on w taką która nie jest tak ciemna jak kontrolna nie wierzy już.

Jeszcze nei gratulujcie

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mu pokaz z pamietnika moj test rosmanowski i powiedz ze przy becie 35 czyli 100% ciazy pink test nic nie pokazal

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co nie chce mi sie denerwować i z nim spierać, też przeżył wtedy rozczarowanie i jeszcze musiał mnie pocieszać i patrzeć jak płacze. Wiec on teraz nie chce iebie nakrecać i nie chce zebym ja sie jeszcze bardziej nakreciła

dodałam do galerii testów dwa testy na takim fioletowo/buraczkowym tle. narazie są jako dwa najnowsze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 07:47

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na fotosik.pl

Ja np tez jestem po takim cieniu jak Ty tylko na bete nie poszlam i okres dostalam tez po w dniach od testu i moj tez nie chcial wierzyc ;]

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam bete. ale pomysliłam daty miesiaczki czy data nmiesiaczki jest istotna przy tym badaniu. Bo mi sie popierdzieliło z tego wszysystkiego Nawet o makijażu zapomniałam- pierwszy raz mis ie to zdarzylo heh

atdc3e5exzk12dxf.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ważniejsza jest chyba data owulacji ;) a tak w ogóle to przy becie podaje się datę miesiaczki? Nie wiedziałam-nigdy bety nie robiłam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 08:36

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mnie sie pytały. i podałam własnie date owulacji a nie miesiaczki. i nie wiem czy to istotne. bo jak wazne to bym podeszłą jeszcze do laboratorium

atdc3e5exzk12dxf.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, jeśli nie masz daleko do lab to podejdź, może tu chodzi o tabelę z normami? A może po prostu zadzwoń do tego lab i spytaj czy to ważne?

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    zrobiłam bete. ale pomysliłam daty miesiaczki czy data nmiesiaczki jest istotna przy tym badaniu. Bo mi sie popierdzieliło z tego wszysystkiego Nawet o makijażu zapomniałam- pierwszy raz mis ie to zdarzylo heh
    Raczej nie ma bo mnie nikt o to nie pytal. Dostalam normy dla danych tygodni

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi patrzylam na te te testy :) na telefonie nic nie bylo widac ale na kompie ladne dwie kreski :) wiec trzymam kciuki :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba pójde bo nawet jak to nei istotne to jak coś wyjdzie nie tak to jutro pewnie stwierdze ze to przez to że złe dane podałam. Zobacze jak mi czas w pracy pozwoli zeby wyjść.
    Szukałam w necie ale nic nie znalazłam w tym temacie.
    Wydaje mi sie włąśnie ze to do norm no ale...

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mozesz powiedziec ze cos nie tak, bo wynik to wynik jego nie zmienia z powodu terminu miesiaczki. U mnie np w laboratorium powiedzieli ze wynik juz powyzej 0 jaki by nie byl to juz ciaza... a wszedzie jest napisane ze od 25 dopiero jest tak naprawde liczona bo do 5 podchodzi pod blad laboratorium od 5-25 to jest prawdopodobienstwo ciazy (i tu jest liczona ta biochemiczna wczesniej to tak na nia nie patrza) a dopiero od 25 jest 100% ciaza. Wiec ja nawet na normy laboratorium nie patrzylam (a szczerze podali mi je dopiero kilka dni pozniej)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to nie ide co ma być to będzie. kreseczki na testach widać no ale badanie z krwi da 100 % odpowiedź

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie a tak naprawde wynik nie jest wazny tylko przyrost. Baronowa miala chyba wynik 11 pierwszego badania, wiec tez byla na takiej fali ze moze biochemiczna, ale po przyroscie juz byla pewna ze jednak ciaza, wiec jak cos wyjdzie to i tak we czwartek powtorka

‹‹ 354 355 356 357 358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ