Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie w ciazy tak nie mialam, w ciazy to dopiero teraz mam problem ze jak mloda zle sie ulozy czy cos to mnie zoladek po jedzieniu boli mimo tego ze nie jestem najedzona albo zjadlam malo, tak bardzo ze nie moge lezec, chodzic i czesto mam wrazenie ze zwymiotuje wszystko. A tak mialam przed ciaza jak bylam na diecie, wtedy niby nie dopuszczalam do glodu ale czasem wlasnie jak zglodnialam to potem mialam tak jak Ty teraz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiesz co nie chce mi sie denerwować i z nim spierać, też przeżył wtedy rozczarowanie i jeszcze musiał mnie pocieszać i patrzeć jak płacze. Wiec on teraz nie chce iebie nakrecać i nie chce zebym ja sie jeszcze bardziej nakreciła
dodałam do galerii testów dwa testy na takim fioletowo/buraczkowym tle. narazie są jako dwa najnowszeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 07:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:zrobiłam bete. ale pomysliłam daty miesiaczki czy data nmiesiaczki jest istotna przy tym badaniu. Bo mi sie popierdzieliło z tego wszysystkiego Nawet o makijażu zapomniałam- pierwszy raz mis ie to zdarzylo heh
-
nick nieaktualny
-
Chyba pójde bo nawet jak to nei istotne to jak coś wyjdzie nie tak to jutro pewnie stwierdze ze to przez to że złe dane podałam. Zobacze jak mi czas w pracy pozwoli zeby wyjść.
Szukałam w necie ale nic nie znalazłam w tym temacie.
Wydaje mi sie włąśnie ze to do norm no ale...
-
nick nieaktualnyNie mozesz powiedziec ze cos nie tak, bo wynik to wynik jego nie zmienia z powodu terminu miesiaczki. U mnie np w laboratorium powiedzieli ze wynik juz powyzej 0 jaki by nie byl to juz ciaza... a wszedzie jest napisane ze od 25 dopiero jest tak naprawde liczona bo do 5 podchodzi pod blad laboratorium od 5-25 to jest prawdopodobienstwo ciazy (i tu jest liczona ta biochemiczna wczesniej to tak na nia nie patrza) a dopiero od 25 jest 100% ciaza. Wiec ja nawet na normy laboratorium nie patrzylam (a szczerze podali mi je dopiero kilka dni pozniej)
-
nick nieaktualnyDokladnie a tak naprawde wynik nie jest wazny tylko przyrost. Baronowa miala chyba wynik 11 pierwszego badania, wiec tez byla na takiej fali ze moze biochemiczna, ale po przyroscie juz byla pewna ze jednak ciaza, wiec jak cos wyjdzie to i tak we czwartek powtorka