X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale po temperaturze by bylo widac czy odstawic :)

A u mnie moje 7 miesiecy wyglada tak :P

2245952a3a6b1cadgen.jpg

Magdziulla, ewi0808, justi:: lubią tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale po temperaturze by bylo widac czy odstawic :)

Co to znaczy?

no pięknie, duża urosłaś :D

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ze zacznie spadac temperatura, poniewa duphek nie podwyzsza jej to nie ma na nia wplywu w dalszej czesci cyklu. Dlatego duzo dziwczyn woli go od luteiny bo po samej temperaturze widac ze Twoj wlasny progesteron spada i do okresu sie przygotowuje a tylko duphek go blokuje.

Jestem grubaskiem a jeszcze 3 miesiace niecale, niebawem nie bede mogla sie ruszac.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No temp troszkę mi dziś spadła ale jeszcze nie na sam dół. :)) Także zobaczymy co będzie dalej.

Pięknie na zdjęciach wyglądasz :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki spadek to nie spadek, ja w dniu terminu @ tez mialam spadeczek a po kilku dniach zmierzylam i juz ladnie 37 sie utrzymywala.

A dziekuje :) Choc czuje sie jak mega kulka :P Najgorsze w tym wszystkim jest to ze ta polozna sie mnie czepia ze za duzo tyje a ja naprawde malo jem, oczywiscie zdarzaja sie dni ze a to sobie chipsa zjem i cola popije ale nie codziennie... Ani slodyczy nie jem jakos specjalnie ani nic... A waga leci w gore, wedlug tabel to wychodzi ze jem za malo, ale teraz mam tak scisniety zoladek ze mi sie nie chce, nie mam w nim miejsca... A wszystkie wyniki ktore by mogly wskazywac na to ze cos zlego sie dzieje dlatego tyje mam w normie, jedynie ta woda (nie wiem moze ona tyle wazy) noo i anemia, ale to nie wplywa na tycie.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie organizm przed okresme też zatrzymywał wode to nawet trzy k wciagu tygodnia przybierałam chociaz jadłąm tak samo.

Wydaje mi sie to przez to przybierasz na wadze. zwłąszcza ze mówisz ze puchniesz

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze tak... zobaczymy... Jak w styczniu pojde na usg to tez bedzie wiadomo co i jak. W ogole ona do mnie mowi ze powinnam przybierac kilogram na miesiac, a wszedzie czytam ze ok 0,5kg ma tydzien, czyli dwa w ciagu miesiaca, szczegolnie ze teraz dziecko szybko rosnie bo powinno przybierac na wadze tygodniowo ok ćwierć kilograma a tak naprawde nie wiem ile teraz moze wazyc. Co prawda wedlug tabel ok 1,25kg ale juz wiem ze znajomej dzieciaczek bedac w tym damym momencie ciazy co ja teraz wazyl ponad 1,5kg.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a coraz większe mieszkanko też sporo waży.
    Noi wiadomo zmiany hormonalne w oganizmie robią swoje.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci ze pod wzgledem hormonalnym najtrudniejszy jest chyba pierwszy trymestr, teraz jest ciezko i w ogole ale nie mam takich humorow i w ogole jestem spokojniejsza, a w pierwszym trymestrze zachowywalam sie jakbym miala wieczny pms ja to wspolczuje mojemu facetowi... Ciezko mial ze mna oj mial :P Do tego zle sie czulam i w ogole najchetniej bym z lozka nie wstawala. A teraz sam G mowi ze od drugiego trymestru jestem zupelnie inna.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo I trymestr to szok dla organizmu i kobiecie odwala ze tak brzydko mówiąc.
    Strach sie bac jak to u mnei bo ja to jestem porywcza i impulsywna. czasem przed okresem to chodze jak na szpilkach . Biedny mężuś

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sobie wyobraz ze nie dosc ze ja po tabletkach takie odpaly zaczelam miec przed @ i przed owulacja kolejne "wspaniale" dodatki do mojego charakterku (a dodam ze mam tak paskudny ze wszyscy znajomi po rozstaniu z moim bylym powiedzieli ze ja zostane stara panna bo nikt ze mna nie wytrzyma) to jeszcze ten ciagly pms i wahania nastrojow... Teraz podobno przed porodem drugi rzut moze byc :P

• justi:: Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra,jakaś krewka malutka oczywiście rozcieńczona zz tym śluzem pojawiła mi sie????
    a może to okres tak wcześnie???kurde a nigdy nie miałam tak....albo sie zastanawia-zagniezdzić sie,nie zagniezdzić sie,o to jest pytanie
    no teraz to już naprawde jestem ciekawa po tej niteczce krewki......

hrqo6vgc5gm3uzga.png

Wysłany: 15 grudnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może to dziś owulka jakaś przesunięta haha.

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temp spadła na dwoje babka wróżyła na okres wydaje mi się ze mega za wcześnie. Zagnieżdzenie niby między 6 a 12 dpo.
    Najważniejsza jutrzejsza czy pójdzie wgóre.
    badasz szyjkę?

atdc3e5exzk12dxf.png

Wysłany: 15 grudnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie nie badam,jakos jeszcze nie moge sie przemóc....a tak se pomyslałam ze owulka mogla byc 1,2 dni przed wyznaczeniem przez ovu-to tylkko program a wtedy na zagniezdzenie by pasowalo...no własnie zobacze jaka jutro temp bedzie

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zobacz szyjkę, spróbuj.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri piękny bębenek, duża różnica między 24t a 28t.
    Och też bym chciała tak rosnąć:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To te 5 kg o ktore sie polozna doczepilq ze za duzo ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam teraz przytyjesz potem schudniesz jak cos i pokłopocie. jak tylko zdrowe jestescie to supert

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile ogólnie przytyłaś?.
    DNapisze Wam, że dostałam dziś skierowanie na hsg.

‹‹ 356 357 358 359 360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ