Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ze zacznie spadac temperatura, poniewa duphek nie podwyzsza jej to nie ma na nia wplywu w dalszej czesci cyklu. Dlatego duzo dziwczyn woli go od luteiny bo po samej temperaturze widac ze Twoj wlasny progesteron spada i do okresu sie przygotowuje a tylko duphek go blokuje.
Jestem grubaskiem a jeszcze 3 miesiace niecale, niebawem nie bede mogla sie ruszac. -
nick nieaktualnyTaki spadek to nie spadek, ja w dniu terminu @ tez mialam spadeczek a po kilku dniach zmierzylam i juz ladnie 37 sie utrzymywala.
A dziekujeChoc czuje sie jak mega kulka
Najgorsze w tym wszystkim jest to ze ta polozna sie mnie czepia ze za duzo tyje a ja naprawde malo jem, oczywiscie zdarzaja sie dni ze a to sobie chipsa zjem i cola popije ale nie codziennie... Ani slodyczy nie jem jakos specjalnie ani nic... A waga leci w gore, wedlug tabel to wychodzi ze jem za malo, ale teraz mam tak scisniety zoladek ze mi sie nie chce, nie mam w nim miejsca... A wszystkie wyniki ktore by mogly wskazywac na to ze cos zlego sie dzieje dlatego tyje mam w normie, jedynie ta woda (nie wiem moze ona tyle wazy) noo i anemia, ale to nie wplywa na tycie.
-
nick nieaktualnyMoze tak... zobaczymy... Jak w styczniu pojde na usg to tez bedzie wiadomo co i jak. W ogole ona do mnie mowi ze powinnam przybierac kilogram na miesiac, a wszedzie czytam ze ok 0,5kg ma tydzien, czyli dwa w ciagu miesiaca, szczegolnie ze teraz dziecko szybko rosnie bo powinno przybierac na wadze tygodniowo ok ćwierć kilograma a tak naprawde nie wiem ile teraz moze wazyc. Co prawda wedlug tabel ok 1,25kg ale juz wiem ze znajomej dzieciaczek bedac w tym damym momencie ciazy co ja teraz wazyl ponad 1,5kg.
-
nick nieaktualnyPowiem Ci ze pod wzgledem hormonalnym najtrudniejszy jest chyba pierwszy trymestr, teraz jest ciezko i w ogole ale nie mam takich humorow i w ogole jestem spokojniejsza, a w pierwszym trymestrze zachowywalam sie jakbym miala wieczny pms ja to wspolczuje mojemu facetowi... Ciezko mial ze mna oj mial
Do tego zle sie czulam i w ogole najchetniej bym z lozka nie wstawala. A teraz sam G mowi ze od drugiego trymestru jestem zupelnie inna.
-
nick nieaktualnyTo sobie wyobraz ze nie dosc ze ja po tabletkach takie odpaly zaczelam miec przed @ i przed owulacja kolejne "wspaniale" dodatki do mojego charakterku (a dodam ze mam tak paskudny ze wszyscy znajomi po rozstaniu z moim bylym powiedzieli ze ja zostane stara panna bo nikt ze mna nie wytrzyma) to jeszcze ten ciagly pms i wahania nastrojow... Teraz podobno przed porodem drugi rzut moze byc
-
dobra,jakaś krewka malutka oczywiście rozcieńczona zz tym śluzem pojawiła mi sie????
a może to okres tak wcześnie???kurde a nigdy nie miałam tak....albo sie zastanawia-zagniezdzić sie,nie zagniezdzić sie,o to jest pytanie
no teraz to już naprawde jestem ciekawa po tej niteczce krewki...... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny