Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa koniec przeziebienia za wczesnie
jeszcze zakatarzona i w ogole
Ale dzis podlozylam fasolke pod nogi jak spalam i troche mniej mi nogi spuchly.
A moje dziecko mam wrazenie ze w ogole nie spi ostatnio, jak ona tak bedzie miala po porodzie to zwariowac moznajusti:: lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo oko mnie juz dzis prawie w ogole nie boli.
Ale nie liczylabym na to ze moje dziecko bedzie aniolkiem, u mnie w rodzinie to zadne z nas nie chcialo spac, norma to iles tam godzin a my spalismy polowe mniejMama od poczatku miala z nami przerabane.
Bleee ale mi sie nie chce nic
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo juz 12 dpo dzis ma Ewi tak mi sie przynajmniej wydaje to nie ma szans na zafalszowanie. ale i tak beta rozwije watpliwosci.
Noo nie moge leniuchowac, nic wczoraj nie zrobilam a musze wpisac kwity jednego z klientow... a potem ide do kina bo siostra ma wolny bilet ale musze przez cala wawe sie przedostac... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi trzymam mocno kciuki. Tyle razy robiłam betę i nigdy mnie nikt nie pytał o żadne daty, dziwne.
Ewi na pewno będzie ok, ale przestrzegam przed kierowaniem się ulotką ws Pregnylu itp ja miałam krechę w 10 i 11 dpo. Lepiej poczekać do terminu, bo różnie organizm wydala. Ale u Ciebie będzie na pewno pozytyw. -
Jutro sie okaze co i jak :0 o jejku co za okropne uczucie czekanie
Wiesz nie ma reguły bo kiedyś sprawdzałam jak pierwszy raz go stosowałam i zrobiłam test w 8dniu po zastosowaniu i wyszła jedna kreska. ALe tym razem moze być ze jeszcze został w organizmie ale kreska testowa troszkę ciemniejsza niż poprzednio. ZObaczy się jutro.
DZięki dziewczynu ze niepozwlacie mi sie nakrecic na maksa :*
No ja nie bede czekać na @ bo biore duphostan więc trudno dostać samoistnej miesiaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 12:05