Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz wiele par ma to jako "swoja" piosenke dlatego tak mowie, jestes nie wiem ktora osoba ktora podala to jako wasza piosenke dlatego tak mowie.
Noo tak tak ten robieA ja zrobie z soczewica, ale bede jadla z chlebem bez kaszy czy ryzu i zobaczymy
-
nick nieaktualnytak wiem sporo par lubi ta piosenke mamy jescze kilka innych ale te slowa mi najbardziej pasowaly na tatuaz
Daj znac czy Ci smakowalo. te proporcje co tam sa to mi na 2 dni na nasa 2 starczylo. 3 dnia mala porcje do pracy mialam wiec sporo tego wychodzi -
nick nieaktualny
ja to zawsze ma jakas piosenke ktora kojarze z waznymi osobami w moim zyciu ale takiej "naszej" nie mamy, znaczy mamy taka jedna bardzo wazna dla nas bo od niej wszystko sie zaczelo ale jakos wydaje mi sie ze bedzie inna... wazniejsza
dam znac na pewno jak mi zasmakowalo. ja lubie takie jedzonko -
To ja slucham heavy, rocka i bluesa. Chłopcy kupili sobie bilety na Ac dc na 22 maja. Mam nadzieje, ze do tego czasu urodzę
A Tadek Ma imię po Tadeuszu Nalepie;)
Tez bym poszla na jakiś fajny koncert -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO na ta dala mi Madziulla przepis
http://wegefaza.blogspot.com/2015/07/gulasz-warzywny-z-soczewica.html
A i ciezarne wezcie zapiszcie sie do HIPP ze jestescie w ciazy i chyba jeszcze canpol ma taka mozliwosc i cos jeszcze, ja pozno to zrobilam i dostalam tylko jedna proble do tej pory ale dziewczyny marcowki tam sie pozapisywaly na poczatku ciazy to podostawaly duzo probek i takich malych "startowych" zestawow.
Mnie ostatnio HIPP wyslal male opakowanie chusteczek mokrych i znizki do rossmana na ich produkty.
Rozejrzyjcie sie jakie firmy maja taka mozliwosc bo mozna fajne rzeczy zgarnac a takie probki to fajne bo do torebki mozna wlozyc czy miec do szpitalaewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny