Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki rozsiądę się powoli u Was. Na razie mam mało czasu na pisanie, ale mam nadzieję, że to krótko
Ewi patrzę na Twój suwaczek i widzę, że niewiele w tyle za Tobą jestem;)
też tak przeżywałaś na początku? Ja dziś znowu przeżywałam pół nocy, że mi beta nie przyrośnie. Może po tym mi ulży. Chociaż ucieszę się pewnie po usg dopiero.
Ewi powiedziałaś już rodzicom?
A Biedroneczka odleciała? -
nick nieaktualnyNoo wiesz wiekszosc nas tu zaciazonych wiec ciezko tak dla tych co nie sa w ciazy...
Ale Little tak jak mowila ma separacje od owu a przynajmniej rzadziej bywa.
A Ty jak tam z mieszkaniem? Bo jak dobrze pamietam to kupiliscie i przed swietami mialas sie wprowadzac? Czy cos pokrecilam?
Madziulla tak jakos to sie nazywa klub malucha.
Ewi noo mi przyszlo ale ja dlugo czekalam. Dziewczyny co sie wczesniej zarejestrowaly to wiecej dostaly.
Witam w kolejnym rozpoczetym tygodniu. Dzis od 5 nie spie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 07:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaly czas i to w mega tepie. Soli w ogole nie jem (w przetworach tez ograniczylam i trzymam sie tego zeby nie przekroczyc tych 5g na dzien), jem czesciej a mniej, mniej pije a wczoraj dwa razy kupa a dzis kolejne 0,4 na plus! Kurwa! Wczoraj bylo 0,3... ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak i chyba to była moja metoda na zajście;) zupełnie odpuściłam ten cykl. Zajęłam się przeprowadzką i to chyba dzięki temu:) mieszka się cudnie, mogłabym nie wychodzić. Co prawda przydałoby się malowanie, ale na razie nie mogę sobie na to pozwolić.
rozumiem Little bo ja też czasami musiałam zrobić detox. Oby jej pomogło.
Już upuściłam krew, ale tal mi się wbiła, że pierwszy raz mnie boli po.
Ciri jaki wynik mogłabym uznać za ok 1600?. 38 dc miałam przrdwczoraj 824,9.
A jak u Ciebie? Leiej? Zaczęli płacić?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny60% przyrostu to minimum. Na fioletowej stronie masz kaljulator przyrostu bety. To jak tam wpiszesz to Ci wyliczy przyrost i czy jest w dolnej czy w gornej granicy.
U mnie roznie. Teraz jest znow gorszy miesiac po lepszym grudniu ale ze wzgledu na wydatki. Jeszcze windykacja zaczniemy sie zajmowac w tym lub przyszlym miesiacu bo musimy czekac az byly "pracodawca" G wroci z urlopu i odkupic od niego faktury nie zaplacone i z tym do windykacji isc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak sie zastanawiam czy nie olac tego wazenia i jednak nie poczekac do nastepnej wizyty co mam za 2,5tyg... Chce ogarnac wyprawke i pokoik za nim mnie do szpitala skieruje... Chce donisic ta ciaze a z tego co on mowil to chce ja wczesniej wywolac... Dobrze sie czuje wyniki dobre, z dzieckiem ok, a jak bedzie za duza i tak zrobia cesarke i tak a nie chce bezczynnie lezec w szpitalu dla samej idei lezenia... A chce sie ogarnac bo jak tego nie zrobie to kto to za mnie zrobi? Mama mi wszystko przygotuje? Kurwa nooo...