X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja coś nie w temacie gdzie się trzeba zarejestrować? O jakie fanty chodzi?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na HIPP
    ja juz sie zarejstrowalam i co samo z siebie mi cos bedzie przychodziło?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha ;) chodzi o klub mojego maluszka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki rozsiądę się powoli u Was. Na razie mam mało czasu na pisanie, ale mam nadzieję, że to krótko

Ewi patrzę na Twój suwaczek i widzę, że niewiele w tyle za Tobą jestem;)
    też tak przeżywałaś na początku? Ja dziś znowu przeżywałam pół nocy, że mi beta nie przyrośnie. Może po tym mi ulży. Chociaż ucieszę się pewnie po usg dopiero.
    Ewi powiedziałaś już rodzicom?:)
    A Biedroneczka odleciała?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wiesz wiekszosc nas tu zaciazonych wiec ciezko tak dla tych co nie sa w ciazy...
    Ale Little tak jak mowila ma separacje od owu a przynajmniej rzadziej bywa.

A Ty jak tam z mieszkaniem? Bo jak dobrze pamietam to kupiliscie i przed swietami mialas sie wprowadzac? Czy cos pokrecilam?

Madziulla tak jakos to sie nazywa klub malucha.

Ewi noo mi przyszlo ale ja dlugo czekalam. Dziewczyny co sie wczesniej zarejestrowaly to wiecej dostaly.

Witam w kolejnym rozpoczetym tygodniu. Dzis od 5 nie spie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 07:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) Darek juz pojechał do pracy a ja się ogarniam powoli. My mamy pełno śniegu i dziś ma dalej sypać. Ciri u Was jest śnieg? Chciałaś sesje na śniegu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas od kilku dni pruszy ale on sie w ogole nie utrzymuje... Cos czuje ze z sesja moge nie zdarzyc... ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :( a w studiu sesje? Wiadomo ze to nie to samo co na łonie natury ale też można zrobić piękne zdjęcia ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam takiej mozliwosci. Wypieli sie na moja siostre i nie udostepnia jej studia....

Wkurwilam sie. Weszlam na wage. Cos czuje ze w przyszlym tygodniu szpital...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa :( to zmienia postać rzeczy. Co znowu waga na plus? ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caly czas i to w mega tepie. Soli w ogole nie jem (w przetworach tez ograniczylam i trzymam sie tego zeby nie przekroczyc tych 5g na dzien), jem czesciej a mniej, mniej pije a wczoraj dwa razy kupa a dzis kolejne 0,4 na plus! Kurwa! Wczoraj bylo 0,3... ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :/ no to faktycznie średnio to wygląda.. .będziesz dzwonić do lekarza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Mam przez tydzien sie wazyc codziennie i przyjsc jak waga po tygodniu bedzie powyzej kilograma na plus... Jak teraz nie zacznie spadac albo sie nie zatrzyma przez weekend to bedzie srednio... Kurwa... Nie mam juz pomyslu co dalej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak i chyba to była moja metoda na zajście;) zupełnie odpuściłam ten cykl. Zajęłam się przeprowadzką i to chyba dzięki temu:) mieszka się cudnie, mogłabym nie wychodzić. Co prawda przydałoby się malowanie, ale na razie nie mogę sobie na to pozwolić.
    rozumiem Little bo ja też czasami musiałam zrobić detox. Oby jej pomogło.

Już upuściłam krew, ale tal mi się wbiła, że pierwszy raz mnie boli po.
    Ciri jaki wynik mogłabym uznać za ok 1600?. 38 dc miałam przrdwczoraj 824,9.

A jak u Ciebie? Leiej? Zaczęli płacić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj długo pisałam i nie zobaczyłam Waszych wiadomości. Kurczę Ciri to przez te nerki? Zdrowo się odżywiasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    60% przyrostu to minimum. Na fioletowej stronie masz kaljulator przyrostu bety. To jak tam wpiszesz to Ci wyliczy przyrost i czy jest w dolnej czy w gornej granicy.

U mnie roznie. Teraz jest znow gorszy miesiac po lepszym grudniu ale ze wzgledu na wydatki. Jeszcze windykacja zaczniemy sie zajmowac w tym lub przyszlym miesiacu bo musimy czekac az byly "pracodawca" G wroci z urlopu i odkupic od niego faktury nie zaplacone i z tym do windykacji isc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Oj długo pisałam i nie zobaczyłam Waszych wiadomości. Kurczę Ciri to przez te nerki? Zdrowo się odżywiasz?
    Nikt nie wie od czego dlatego chce mnie lekarz do szpitala wyslac bo wszystkie wyniki mam bardzo ladne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze no.... ;( nie wiem co jeszcze mogłabyś ograniczyć ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz prawie nic nie jadlam bo dwa razy dziennie tylko i male ilosci a i tak po 6kg na plus mialam co miesiac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sie zastanawiam czy nie olac tego wazenia i jednak nie poczekac do nastepnej wizyty co mam za 2,5tyg... Chce ogarnac wyprawke i pokoik za nim mnie do szpitala skieruje... Chce donisic ta ciaze a z tego co on mowil to chce ja wczesniej wywolac... Dobrze sie czuje wyniki dobre, z dzieckiem ok, a jak bedzie za duza i tak zrobia cesarke i tak a nie chce bezczynnie lezec w szpitalu dla samej idei lezenia... A chce sie ogarnac bo jak tego nie zrobie to kto to za mnie zrobi? Mama mi wszystko przygotuje? Kurwa nooo...

‹‹ 410 411 412 413 414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ